Hirdetés

Bécsben lesz a Huawei P50 európai premierje

De az is lehet, hogy a Nova 9 kap nemzetközi startot.

Hirdetés

Jókora késéssel, 4G modemmel a Kirin 9000 chip mellett, kiszereléstől függően Snapdragon 888-cal és egy rakás kamerás innovációval mutatkoztak be két hónapja a Huawei P50 csúcskészülékek, ám egy szó nem esett arról, hogy mikor érkezhet 5G-s kiadás vagy éppen nemzetközi piacra szánt változat. Nos, az utóbbira van egy egész jó tippünk: október 21-én, méghozzá a szomszédos Bécsben, ami csak azért tipp, mert a fent látható poszter mindössze új termékbemutatót vetít előre, a termékneveket elhallgatja.

A vízálló P50 Pro és apró, piros csíkkal tarkított bekapcsolója a hivatalos termékoldalról
A vízálló P50 Pro és apró, piros csíkkal tarkított bekapcsolója a hivatalos termékoldalról [+]

Vélhetőleg azért a képen valamelyik P50 van oldalról, megvan ugyanis a lekanyarodó kijelző és hátlapi védőüveg, illetve a piros csíkkal színesített bekapcsoló. Persze az is lehet, hogy Európába a márka egészen más modelleket hoz, ám aligha a Mate sorozatból, amely a gyártó körüli komplikációk miatt úgy tűnik, hogy kimarad a 2021-es generációfrissítésből.

A Nova 9 és gombelrendezése
A Nova 9 és gombelrendezése [+]

A másik tipp a Nova 9 lehet: ezen a poszteren a bekapcsoló lejjebb van a kameralencsék viszonylatában, mint a P50 Pro termékfotóin, és ez speciel összhangban áll a fenti poszteren látható elrendezéssel, lásd a nagyon halovány kameraszigetet a bal szélen.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés