Az Xcover Pro alá árazzák az Xcover 5-öt

500 euró helyett a 300 eurós tartományba érkezhet az új Samsung strapamobil, szoftveres téren sok érdekességgel jöhet, ám a hardver esélyesen szerény lesz.

Több információ is érkezett már a Samsung Galaxy Xcover 5 mobilról, most viszont egy német forrásra hivatkozva a GSM Arena eddig nem ismert adatokat is közölt. Állításuk szerint az újdonsággal az üzleti felhasználókra is gondolnak, egyrészt vállalati szintű vonalkód-szkennelő rendszert adnak majd hozzá Knox Capture név alatt (ezt tavaly mutatták be), másrészt a mPOS szolgáltatással mobilos kártyaterminálként is tudhat működni az NFC-s eszköz.

Hirdetés

2020 óta létezik a Knox Capture, a Samsung vonalkódos szolgáltatása2020 óta létezik a Knox Capture, a Samsung vonalkódos szolgáltatása 2020 óta létezik a Knox Capture, a Samsung vonalkódos szolgáltatása [+]

A 4G-s (Cat. 7) mobil Android 11 verzióval kerül már piacra, hátlapi kamerája 16 megapixeles lehet (f/1,8-as apertúrával), előlapjára pedig 5 megapixeles, f/2,2-es rendszer kerülhet a szelfikhez. A 3000 mAh kapacitású akkumulátort várhatóan a felhasználó cserélheti majd, a 15W-os töltés pedig USB-C-n keresztül valósulhat majd meg, várhatóan egy-, illetve ötállásos dokkolókat is lehet majd hozzá venni, raktározáshoz vagy futárcégeknek ez mindenképp érdekes lehet.


[+]

Az IP68-as védelem és a MIL-STD-810G szerinti védelmek egy része ebben a kategóriában alapvetőnek mondható, az ára pedig várhatóan 107 ezer forintnak megfelelő 300 euró körülre lőhető be elöljáróban.

Borítókép: Samsung Xcover 4

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés