Az LG Prada a ’Legjobbak Legjobbja’

Hirdetés

Az LG készülékeit 29 kategóriában találták győztesnek red dot Design Award 2007 eseményen, és köztük ’Best of the Best – Legjobbak Legjobbja’ díjjal tüntették ki az LG PRADA telefont, amely már eddig is óriási hírnévre tett szert világszerte, teljesen érintésvezérelt kezelőfelületének köszönhetően. Az LG idei jutalmazása felülmúlta a tavalyi eredményeket, amikor is a cég 20 díjat kapott, köztük két ’Best of the Best’ elismerést múlt évben is.


„E tekintélyes formatervezési verseny elismerésein keresztül az LG bebizonyította az elmúlt évek során, hogy mire is képes, ha designról van szó. A díjak megerősítik elkötelezettségünket abban, hogy termékeinket érzelmi szempontok alapján alkossuk meg” – mondta Sang Young Shin az LG Electronics Corporate design Center vezetője.

A red dot Design Award és az iF Design Award is Európa legtekintélyesebb szakmai formatervezési elismerései közé tartoznak. A díjátadó gála 2007. június 25-én kerül megrendezésre az esseni Aalto Színházban, Németországban. A díjnyertes termékeket a ’Design on Stage – Winners of red dot Award: Product Design 2007’ nevű kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők 2007. június 26. és július 23. között, az esseni red dot design múzeumban. A red dot design múzeum épületei adnak helyet a kortárs formatervezésű termékek legnagyobb állandó kiállításának.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés