Az igazi Porsche telefon

Korábban már adtunk hírt Porsche telefonról, de az csupán egy kínai elme szüleménye volt, amely sem stílusában, sem pedig minőségében nem volt méltó a Porsche névre. Most viszont hivatalosan is van Porsche telefon, amely a Sagem segítségével jött létre. Az exfrancia gyártó adta a technikai hátteret, a Porsche pedig a formatervet, így született meg a P9521.


Hogy ez ki, azt nem tudom. De nem ő az érdekes.

 

Érdekes, hogy bár a különböző külföldi források valószínűleg ugyanabból a sajtóanyagból dolgoztak (hiszen a képek megegyeznek), a specifikációk kapcsán nem egyformák az értesülések. A kamerát a legtöbb helyen 3,2 megapixelesre ígérik, a kijelzőről azt lehet tudni, hogy 2,2 inches, teljesen kihajtható és elforgatható.


A specifikációk körül van némi homály, de az ára biztos.

 

3G hálózati kompatibilitásról viszont biztosan nem szól a fáma, az MP3 lejátszó, a Bluetooth és az EDGE szabvány támogatása viszont nem maradt ki. Az akkumulátor állítólag 10 napos készenléti időt biztosít. Abban minden külföldi oldal egyetértett, hogy a Porsche mobil a harmadik negyedévben kerül piacra 1200 eurós áron (300.000 magyar valuta), így nemigen lesz néptelefon, de hát a Porsche sem népautó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sagem

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés