Augusztusban érkezik a 12 megapixeles Samsung

A Samsung nemrég bemutatta első 12 megapixeles kamerával szerelt telefonját, mely az eredeti tervek szerint még ebben a hónapban piacra került volna, ám úgy tűnik kisebb csúszásra lehet számítani. Spanyol viszonteladók előrejelzései szerint a jövevény csak augusztus-szeptember táján érkezik majd, méghozzá 639 euró, azaz 180.000 forint körüli áron, mely akkor is rendkívül magas, ha a piac első ilyen ajánlata is.

A Samsung M8910 Pixon12 egyébként 3,1 hüvelykes, 800x480 képpontos AM-OLED kijelzőt, HSPA átviteli képességet, WLAN, GPS és sztereó Bluetooth modult, valamint 720x480 képpontos videók rögzítésére is alkalmas xenon villanós, 12 megapixeles autofókuszos kamerát is kapott

Azóta történt

  • Altek T8680: Kamerába oltott telefon

    Az Altek háromszoros optikai nagyításra képes, 12 megapixeles CCD szenzorral szerelt mobilja tulajdonképpen egy digitális kamera telefon funkciókkal.

  • Sajtófotón az új 12 megapixeles Samsung

    A dél-koreai gyártó optikai nagyításra is képes mobilja üzemmód váltó tárcsát is kölcsönzött a hagyományos digitális fényképezőgépekből.

  • Bemutatkozott a Samsung AMOLED 12M

    A Samsung hivatalosan s bemutatta AM-OLED érintőkijelzővel és háromszoros optikai nagyításra is képes 12 megapixeles kamerával szerelt mobilját.

Előzmények

Hirdetés