Ares nyilvánvalóan nem a kapzsiság istene

Az Amazfit nyolcszögletű órája kifejezetten kedvező árcetlivel mutatkozott be.

Az Amazfit felszereltségéhez képest igen kedvező árazással mutatta be legújabb aktivitáskövetőjét. Az Amazfit Ares viszonylag egyedi (régen azért nem volt szokatlan a nyolcszögletű kialakítás) megjelenéssel és megerősített polikarbonát tokozással asszisztál 70 féle sporttevékenységhez. A listában a hagyományosnak tekinthető mozgásformák között olyan tevékenységek is szerepelnek, mint a zumba, a hastánc vagy egy sor küzdősport, mint a thai box, a birkózás vagy a klasszikus box.

Az 5 ATM nyomástűrés lehetővé teszi az úszás közbeni használatot, a kültéri tevékenységeket pedig beépített GPS követi. Az eredményeket Gorilla Glass 3-mal védett, 1,28 hüvelykes, transzflektív technológiával dolgozó négyzetes kijelzőn követhetjük, a fényerőt pedig az automatika szabályozza.


[+]

Az üzemidő teljes funkcionalitás mellett (folyamatos pulzusmérés, alváskövetés, Bluetooth kapcsolaton keresztül napi 150 értesítés és 30 kijelzőébresztés és heti három edzés 30 perc terjedelemben GPS követéssel) két hét, a 200 mAh-s akku folyamatos GPS követéssel 23 órát bír, óraként Bluetooth kapcsolat és pulzusmérés nélkül pedig 90 napot ígérnek. Az Amazfit Ares a nemzetközi piacot is megtámadja, de egyelőre Kínában érhető el 499 jüanos áron, ami körülbelül 22 ezer forint.

Azóta történt

  • Kospet Rock - egy kőnél azért okosabb

    Igazából nem rossz a termék, csak hát, nettó koppintás, meg néhány dolog azért nem pont úgy van, ahogy a termékoldalon. De legalább szép a kijelző és meggyőző az üzemidő.

Előzmények

Hirdetés