Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Csábító áron adja a Tomtop a középkategóriás Lenovo tabletet

Még ha az euró árfolyama most nem is segít, de a Lenovo Xiaoxin Pad Pro akciós ára akkor is vonzó.

Pont azon keseregtünk a Xiaomi Pad 5 tesztjénél, hogy a középkategóriában kevés az értelmezhető képességű tablet, erre a Tomtop a Lenovo Xiaoxin Pad Pro nevű gépet 277 eurós áron kínálja, miközben képességei alapján ennél jóval többet ér. Túlzás lenne ugyan azt mondani, hogy játékos kedvű vásárlók kedvence lehet, de tartalomfogyasztásra valószínűleg több mint elég, az ehhez szükséges komponensek pedig papíron rendben vannak.

A Lenovo Xiaoxin széria számos elemet tartalmaz, a csúcson a Snapdragon 870-es chipset tartalmazó friss modell áll 413 euróért, de ennél lényegesen jobb ajánlat a 11,5 inches WiFi-only Pad Pro, amely hardveresen egy középkategóriás Snapdragon 730G chipsetet kínál 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett, kijelzőben azonban kiemelkedik a mezőnyből. A gép egy 2560 x 1600 pixeles felbontású OLED panelt kapott, a gyártó szerint 350 nites fénysűrűséggel, a hangzásról pedig négy hangszóró gondoskodik Dolby Atmos hangolással.

Elöl a kávában üldögél egy 8 megapixeles kamera és egy ToF szenzor a 3D-s arcazonosítás érdekében, de a bekapcsológombba tett ujjlenyomat-olvasó is megoldja a biometrikus védelmet, hátul pedig kettős kamerarendszer található 13 megapixeles normál és 5 megapixeles ultraszéles látószöggel. A 8600 mAh-s akkumulátor a Lenovo szerint 15 órányi videolejátszási időt kínál a tabletnek, a töltés pedig 20 wattos adapterrel valósulhat meg.

A 277 eurós árban benne van minden, tehát nincs vámköltség, áfa és szállítási díj sem, ugyanakkor érdemes tudni, hogy kínai raktárból szállítják a masinát, ami 11-18 napot vesz igénybe, de karácsonyra akár be is eshet.

Hirdetés

Hirdetés