Hirdetés

Akciófigyelő: Nagyon olcsó órát kínál a Tomtop

A COLMI P28 Plus nevű szerkezet papíron korrektnek tűnik, 10 ezer forintos ára pedig csábító.

Hirdetés

Néha belefutunk abba, hogy specifikáció szerint kívánatos termékek a valóságban nem túlzottan jók, ezért egészséges szkepticizmussal tekintettük meg a Tomtop ajánlatát, amely egy COLMI P28 Plus nevű óra. Mivel 24 euróért lehet kosárba tenni ingyenes szállítással, ezért a tudáslista meglehetősen impozáns, hiszen 1,69 inches, 240 x 280 pixeles kijelzőt, 235 mAh-s akkumulátort, 5-7 napos készenléti időt, 5.1-es Bluetooth kapcsolatot kínál egy Realtek RTL8762CK chipsetre építve.


[+]

A négy színben kapható szerkezet IP67-es védettséggel rendelkezik, 50 grammot nyom a mérlegen, szilikon szíj jár hozzá, négyzetes alakját egy tekerhető oldalsó gomb oldja kissé, valamelyest az Apple Watch formáját megidézve. Mikrofont és hangszórót is tartalmaz, tehát kihangosított beszélgetésekre is alkalmas, folyamatos pulzusmérést kínál, 28 féle sportot lehet vele követni, van benne alvásmonitorozás, nyilván nem ér fel egy professzinális Garmin szintjéhez, de közelítő adatok megjelenítésére jobbára alkalmas.

Ettől függetlenül még lehet problémás a termék, de a fenti videóban szépen látszik, hogy működés közben milyen a produkció. A telefonhoz a Fa Fit alkalmazás használatával kapcsolódik, amely egy univerzálisnak tekinthető megoldás számos kínai márka termékének kezeléséhez, ez is sokat fejlődött a kezdeti fázishoz képest, például már tud magyar nyelven is kommunikálni. A termék itt rendelhető meg.

Hirdetés