Hirdetés

Akciófigyelő: bevezető áron adja a Redmi 10-et a Goboo

Itthon még nem is lehet kapni, külföldről már lehet rendelni a legfrissebb Redmi telefont.

Hirdetés

20 eurós kedvezménnyel (kuponkód: Goboo25) kínálja a Redmi 10-et a Goboo.com, az első kétszáz vásárló pedig még TWS headsetet is kap ajándékba, mindezt pedig ingyen és vámmentesen postázzák spanyolországi raktárból. Ez elég ütőképes ajánlat, még ha egyelőre csak szürke színben érhető el a termék és csak a 4/64-es, valamint a 4/128-as kiszerelésű modellek között lehet dönteni. Előbbi a kuponkód használatával 159 euró (55 ezer forint), utóbbi 179 euró (62 ezer forint), ami jóval kevesebb annál, mint amennyiért a Xiaomi itthon piacra kívánja majd dobni a Redmi 10-et. És minden rendeléshez jár egy edzettüveg kijelzővédő is ajándékba.

Ezen az oldalon érhető el az ajánlat, itt pedig a további Xiaomi-újdonságok listája található. A Redmi 10 a gyártó évrő-évre frissülő, középkategóriás készüléke, amelyhez aztán idővel különböző variációk csatlakoznak. A friss Redmi 10-et nemrég mutatták be, Helio G88-as processzort, minumum 4 GB RAM-ot, 6,5 hüvelykes, 90 Hz-es IPS kijelzőt, 5000 mAh-s akkumulátort és 50 megapixeles főkamerát kapott. Természetesen a legfrisebb MIUI interfésszel érkezik, van benne FM-rádió, microSD bővítés, két SIM kezelés és NFC is, plusz 18 wattos gyorstöltést is kínál, szokás szerint kategóriája egyik legjobb ajánlata újfent.

A Goboo.com akciója szeptember 6-ig tart, a szállítási idő 4-5 nap, nekünk legalábbis ennyi idő alatt érkezett meg a tesztkészülékünk, tehát hamarosan részletes tesztünk is lesz a Redmi 10-ről.

Hirdetés