Ahol a vezetékes és a vezeték nélküli találkozik

A Deutsche Telekom Group bemutatta a T-One-t, a vezetékes és a mobilkommunikáció előnyeit ötvöző, integrált, kétüzemmódos telefónia-megoldást. A szolgáltatást Nokia N80 és Nokia E60 készülékeken tesztelik. A két Nokia készülékkel a T-One egyszerű és gyors hozzáférést biztosít a vezetékes és a vezeték nélküli szolgáltatásokhoz. A WLAN-képes Nokia N80 és Nokia E60 telefonnal a felhasználók otthonukban és menet közben a T-Com HotSpotokban ugyanazokat a hang-, és adatszolgáltatásokat használhatják.

Hirdetés

A Nokia és a Deutsche Telekom Group egyik részlege, a T-Com a Nokia N80 és E60 készüléken közösen tesztelik az internet protokoll (IP) konvergencia-megoldásokat.

„Az internet és a mobilkommunikáció gyorsabban összeér, mint arra bárki is számított. Örömmel dolgozunk együtt a mobil-, és az internetvilágban a Németország vezető szolgáltatójával, a Deutsche Telekom Grouppal annak érdekében, hogy a T-One megoldás segítségével a rugalmas kommunikáció új módját kínálhassuk a felhasználók számára” mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia Multimedia Experiences részlegének alelnöke.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nokiával végzett közös próbaüzemmel ajtót nyithatunk a multimédiás és szélessávú telekommunikáció jövőjére” mondta Achim Berg, a T-Com igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja.

A Nokia E60 és a Nokia N80 az első két Nokia telefon, amely támogatja a SIP-alapú internethívást. Mindkét készülék működik a GSM, a WCDMA, és a WLAN hálózatokon. A Nokia N80 a világon az első telefon, amely zavartalan hálózati kapcsolatot biztosít az otthoni kompatibilis televíziók, audioberendezések, és személyi számítógépek között.

Azóta történt

Hirdetés