A Telenor szoftverfejlesztőket keres az október 25-i Android Workshopra

Hirdetés

A pozitív visszajelzésekre való tekintettel idén ősszel újabb állomással, de némileg más koncepcióval folytatódik a Telenor Android Workshop, mely minden okostelefonok iránt érdeklődő felhasználónak egy kellemes program lehet a teljesen laikusoktól kezdve egészen a tech-junkie vonalig.

A szolgáltató az esemény kapcsán felhívást intéz a Mobilarena olvasóihoz, hiszen előadónak keresnek olyan androidos vagy windows phone-os fejlesztőket, akik már rendelkeznek saját alkalmazással és azokat szívesen be is mutatnák a nagyközönségnek. A workshopot 2012. október 25-én délután rendezik meg Budapesten a Millenáris Fogadóban. A jelentkezéshez a következőket kell tudn:

  • Nem profi fejlesztőcégek, hanem fiatal egyetemisták és lelkes fejlesztők jelentkezését várják, akik a szoftverek elkészítését jelenleg inkább hobbiként, nem pedig főállású munkaként élik meg. A Telenor célja, hogy a tehetséges magyar fiatalok a segítségükkel nagyobb közönség elé is eljuthassanak.
  • A jelentkezéshez mindenképp el kell küldeni magát az alkalmazást, de ha azokhoz kapcsolódó videóanyag is a fejlesztő rendelkezésére áll, a cég azt is várja!
  • A jelentkezők emailben érhetik el a céget a socialmedia@telenor.hu címen. A jelentkezési határidő 2012. október 19.

A jelentkezők közül négyen saját asztalt kapnak a rendezvényen, ahol az expó keretein belül bemutathatják alkalmazásaikat, mesélhetnek a fejlesztés menetéről, az elképzeléseikről, valamint kikérhetik az eseményen megjelenő profik és laikusok véleményét is. A médiamegjelenés mellett jelképes ajándékként egy 16 GB-os pendrive-val is gazdagabbak lesznek azok, akik bemutatják saját szoftvereiket.

Egy korábbi Android Workshop
Egy korábbi Android Workshop

Mivel mi is úgy gondoljuk, hogy ez egy jó megjelenési lehetőség a kezdő fejlesztőknek, ezért mindenkit arra buzdítanánk, hogy jelentkezzen és mutassa meg magát a közönségnek! Illetve azokat is lépések megtételére sarkalnánk, akik maguk ugyan nem szoftverfejlesztők, de van olyan ismerősük, akiket érdemesnek találnak erre a megmérettetésre!

A fejlesztésben kevésbé járatos olvasóinknak pedig azt tanácsoljuk, hogy mindenképp látogassanak el az eseményre, már csak azért is, mert Boggal előadóként is emelni fogjuk hozzájárulunk az eseményhez. Hogy ezt hogyan lehet megtenni, arról kicsit később fogunk írni.

Azóta történt

Hirdetés