A One M9-re az Android 6.0, az A9-re pedig a 6.0.1 érkezhet újév előtt

Hirdetés

Lehet, hogy hiányoznak a BoomSound sztereó hangszórók, és lehet, hogy drága, a HTC One A9 mindenesetre nemcsak mutatós lett, a szoftverre is odafigyeltek. Ennek az egyik fő bizonyítéka a Sense UI alatt dolgozó Android 6.0-s főverzió, és alighogy kijött a Nexus készülékekre a 6.0.1, a HTC máris jelezte: új mobilja még december havában erre a verziószámra frissül.

A One A9 a legújabb Sense verziót futtatja a legfrissebb Androidon
A One A9 a legújabb Sense verziót futtatja a legfrissebb Androidon [+]

Mindeközben jól halad a One M9 Android 6.0-s frissítésének előkészítése, közölte Mo Versi, a HTC termékekért felelős igazgatója Twitteren, így a tervek szerint, szintén még az újév előtt jelezni fognak a kártyafüggelten boomsoundos csúcsmobilok: megjött a Marshmallow-s update.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • Mobilarena TV: A HTC 9 élete

    Sokan tartják a One A9 formavilágát koppintásnak, a gyártó azonban ragaszkodik ahhoz, hogy saját, kikövezett útját járja. Csakhogy az árazás is igazodott a tajvaniak csúcskészülékeihez, amit a hardver nem feltétlenül indokol.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés