2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

A Moto X Play Nougatra frissült, a Nokia 8 hamarosan Oreóra fog

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Vandan Patel

Egy meglehetősen régi Moto készülék váltott tavalyi Android verzióra, míg az aktuális Nokia 8 nemsokára idei frissítést kaphat.

Hirdetés

Androidos frissítésre várni olyan, mint tömegközlekedésre a pénteki csúcsban: vagy jön, vagy nem. Szerencsére a két évvel ezelőtti Moto X Play a mázlistább modellek közé tartozik, hiszen Brazíliában felbukkant rá a 7.1.1-es sorszámú Android Nougat frissítés, aktuális rendszerszintű biztonsági csomaggal és minden nougatos nyalánksággal. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel hamarosan a többi régió és Moto X Play variáns is kiveszi majd a részét az update-ből.

Persze ma az Android 8.0 Oreo a legaktuálisabb főverzió, és a nemrég bemutatkozott, a különféle piacokon szép lassan megjelenő Nokia 8 is erre feni a fogát, bár egyelőre 7.1.1-es OS-t futtat. Az, hogy a frissítés érkezik, nyílt titok volt, a Nokia Mob szerint egy tajvani sajtóeseményen ugyanakkor az októberi időpontot is megemlítették, amit nem érdemes készpénznek venni, mindenesetre mivel a HMD Global telefonjai a vegytiszta Androidot csak minimálisan módosítják, várhatóan az update-tel sem kell annyit bajlódni. Azt egyébként már az egyik HMD-s vezér, Juho Sarvikas is megerősítette, hogy készülőben van a 8.0-s csomag.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.