A Lenovo is elsőként készül bemutatni Snapdragon 8 Gen 1+ modellt

Persze a specifikáció alapján erős a gyanúnk, hogy ez nagyon hasonló készülék lesz, mint az új Motorola, csak Lenovo márkanév alatt.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Qualcomm a Samsung gyártósorok mellett kiaknázza a TSMC 4 nanométeres kapacitásait is, a konkurens node-on gyártott szett pedig magasabb teljesítményt és + megjelölést kaphat. Nagyjából úgy, mint az eddigi csúcsszettek esetében. Ugyanaz a lapka, csak kicsit felhúzzák az órajelet. A Motorola esetében már második generációs Snapdragon 8-asról volt szó, de esélyesebb, hogy az SM8475 kódszámú szett Snapdragon 8 Gen 1+ néven érkezik.

A Lenovo is pályázik az elsőségre, ami úgy nem lesz nehéz, hogy még mindig birtokolja a Motorola márkanevet. A Lenovo Halo eddig ismert specifikációja nagyjából meg is egyezik a korábban felbukkant Moto készülékéével. Ugyanúgy 6,667 hüvelykes, 144 Hz-es, FHD+ panelt várunk,  8/128 GB és 12/256 GB memóriakiosztást, de a gyorstöltés csak 67 wattos teljesítménnyel megy majd 125W helyett, a vezetékmentes töltésről pedig egyelőre nincsenek információk, cserébe esélyes egy 16 GB rendszermemóriával szerelt verzió is.

Egyelőre annyi különbség látszik, hogy a hátlapon Lenovo feliratot fogunk találni, a főkamera felbontása pedig megáll 50 megapixelnél, amit egy 13 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles segédszenzor kísér, míg a Motorola elvileg 200 megapixeles, ISOCELL HP1 főkamerát, 50 megapixeles ultraszéleset és ony IMX663 teleobjektíves kamerát kap. Az információk egyelőre nem hivatalosak, de esélyes, hogy több hasonlóság lesz a készülékek között, mint különbség.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés