A dupla kameráról szól a Zenfone 4

Hirdetés

Idén csoportos bejelentés helyett az Asus elébe ment a dolgoknak, és bemutatta a szerényebb hardverű, de dupla kamerás és gigászi akkumulátoros Zenfone 4 Maxot. A többi modell bejelentése (a pletykák szerint a sima Zenfone 4, a Zenfone 4V, a Zenfone 4 Selfie és a Zenfone 4 Pro) még várat magára, és úgy tudni, Európában egészen szeptember 21-éig kell tűkön ülni. Ám egy vagy több ütősebb Zenfone 4-ről három hét múlva lehullhat a lepel.


[+]

A fenti poszter tanúsága szerint augusztus 19-én, a Fülöp-szigeteken lesz egy nagyszabású Zenfone sajtóesemény, ahol a kamerákon lehet a legfőbb hangsúly. A mellékelt promóciós képek elég beszédesek, közülük akad, amelyik a zoomképességekre célozgat, így esélyes, hogy az általunk a minap tesztelt Zenfone Zoom S kamerái kötnek ki egy vagy több modellen.


[+]

Elevenítsük fel a Zoom S kamerarendszerét: az előlapra 13 megapixes modul került, a hátlapra pedig egy 12 megapixeles nagylátószögű, illetve egy 12 effektív megapixeles teleobjektíves (ami igazából 13 megapixeles, bővebben itt), 2,3x-os optikai nagyítással, plusz TriTech autofókusszal, RGB színszenzorral és dupla LED villanóval.


A Zenfone Zoom S kamerarendszere esélyes a visszatérésre [+]

Kamerafronton sokkal jobban szerepelt a második Zenfone Zoom, mint az elődje, ezért is várjuk a csúcsvariációkat, 2017-es hardveralapokon. A Zenfone 4 Pro a potenciális dupla zoomkamera mellett Snapdragon 835-tel, 6 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval érkezhet, írja a PhoneArena. Korábban egyébként már szó volt egy augusztus 17-ei bemutatóról is, úgyhogy nincs garancia, hogy biztosan 19-e a teljesebb Zenfone 4 család premierdátuma.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés