A Bullitt gyártja a jövő strapa-Motoroláit

A CAT és a Land Rover mobilok gyártója most a Motorolával is megegyezett.

Hirdetés

2009 óta létezik a strapamobilokat gyártó Bullitt, akiket elsősorban a CAT és Land Rover márka alatt elérhető okostelefonjaikról ismerhetünk. Az elmúlt 11 év alatt voltak egyéb próbálkozásaik is, ilyen volt például a nem túl sikeres Kodak Ektra, amit szintén ők készítettek el, ám a CAT-vonalat mindenképpen sikersztorinak nevezhetjük, már több mint 50 piacon működnek ugyanis, a szegmensen belül pedig jó számokat is produkálnak.

Szokásos Motorola-külső, a moduláris kialakítás köti a gyártó kezét
Ez itt a Moto Z2 Foce, 2017-ből [+]

A most bejelentett stratégiai szerződés alapján azonban újabb nagy projekt vár a Bullittra, hiszen a nagy múltú Motorola strapamobiljait is ők fogják gyártani. A Motorolának sokáig volt saját, ütésálló kijelzős mobilja, a Z Force és Z2 Force nevű eszközöknek azonban nem lett utódja. Majd talán most.

Előzmények

  • Snapdragon 870-nel jön a Motorola Edge S

    A Qualcomm tegnap bemutatott új szettjét elsőként a Motorola veti be. A készülék az Edge+ hardver variánsa lehet.

  • CAT S62 Pro - hőtükörbe néztek

    Kivettek egy csomó dolgot, ami nem, vagy nem jól működött, viszont fejlesztették a hőkamerát, a hardvert és a formatervet is. És még mindig ez a legdrágább CAT telefon.

  • Cat S42 - kívül kemény, belül csirke

    Szokás szerint elnyűhetetlennek tűnik a CAT új terméke, csak éppen hardveresen nem egy erőteljes valami. Ahhoz képest viszont nem is olcsó.

  • CAT S52 - ne strapáld magad!

    A kulcsszavak adottak: IP68, törésteszt és különféle MIL-STD-810G futamok teljesítése. Ám erre a HD kijelzős, lomha CAT-ra olyan árcédulát sütöttek, hogy megpirult, mint macska a forró bádogtetőn.

Hirdetés