A bejelentés másnapján a boltokban lehet az LG G4

Hirdetés

Kereken egy hét múlva rántja le a leplet az LG a G4-ről, bár azt a bizonyos leplet olyan vékony anyagból szőtték, hogy gyakorlatilag mindent látni, ami alatta van:  egy G3-at és G Flex 2-t is megidéző, bőr hátlappal is megvásárolható készüléket vékony oldalkeretekkel, egy F/1,8-as fényértékű kameralencsét, a Snapdragon 808-as rendszerchipet, egy QHD-s megjelenítőt és az Android 5.0-n alapuló LG UI-t.

Kevés titok övezi a G4-t, most már az értékesítés első napját is ismerjük
Kevés titok övezi a G4-et, most már az értékesítés első napját is ismerjük [+]

A bemutató ennek ellenére biztosan tartogatni fog még izgalmakat és talán meglepetéseket, nem utolsósorban pedig ekkor fog kiderülni, hogy milyen az eszköz működés közben, a felhasználóknak persze még várniuk kell, mielőtt az maguk is kipróbálhatnák. A Pocket-Lint szerint nem sokat: Dél-Koreában már másnap, azaz április 29-én forgalomba kerülhet a G4, amit maga az LG erősített meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy más piacokon is ekkortól lehet-e megvásárolni a mobileszközt, mindenesetre az új telefonok sűrűjében alighanem előnyt jelenthet, ha az új készülék hamar a piacra kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Videón az LG új szoftveres felülete

    Az LG G4-gyel nem csak egy új csúcsmodell érkezik a piacra, hanem egy kicsit frissített szoftveres felület is, melynek fő funkciói most egy kisfilmen láthatók.

  • Képeken az LG G4 doboza

    Délután mutatkozik be hivatalosan, azonban már most sok mindent tudni az LG következő zászlóshajójáról. Ezúttal a G4 dobozát kapták lencsevégre, azon pedig a hivatalos paramétereket.

  • 12 millió darabot értékesítene a G4-ből az LG

    A dél-koreai gyártó tegnap mutatta be legújabb csúcsmodelljét, melytől a számos viszonylag aprónak tűnő, de hasznos újítás miatt komoly sikereket vár.

Előzmények

Hirdetés