A 3GSM szerint a legjobb készülék a Samsung D900

Hirdetés

Barcelonában a 3GSM Konferencián jelentették be, hogy a Samsung az SGH-D900-as készülékével megnyerte a GSM Association (GSMA) díját a Világ Legjobb GSM Mobil Készüléke kategóriában. A díj elismerése a Samsung úttörő munkájának, aminek eredményeként a design és az innováció egyesül a D900-ban.

A díj átvételekor Dohwan Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke elmondta: „Mindannyian örülünk, hogy a GSM Szövetség a D900-nak ítélte oda a díjat. A Samsung elkötelezett a lehető legtöbb felhasználói élményt és legkifinomultabb külsőt felvonultató termékek bemutatásában, ezért a jövőben is bővítjük a termékpalettánkat a D900-hoz hasonló készülékekkel.”

Rob Conway, a GSMA vezérigazgatója hozzátette: „A globális mobil üzletágban elért siker attól függ, hogy mennyire sikerül az innovációt, a tapasztalatot, a megbízhatóságot és a kitartást ötvözni – de a kulcs mégis az, hogy tisztában legyünk vele, mik a piac igényei a további fejlődéshez. A 2007-es díjazottak mind olyan készülékek, amelyekben sikeresen alkalmazták és ültették át a gyakorlatba ezt a tudást. Szeretnék gratulálni és további sikereket kívánni a díjazottaknak a GSMA nevében!”

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés