76 ingyen zeneszám N76 tulajoknak

Már Magyarországon is megvásárolható a Nokia N76 okostelefon. 2007. június 1-jétől a készlet erejéig, a Nokia N76 készülékek értékesítési csomagjaiban egy kupont találnak a vásárlók, amellyel 76 zeneszámot ingyenesen tölthetnek le a T-Online Zeneáruház teljes kínálatából.

Hirdetés

A Nokia N76 tulajdonosoknak nem kell mást tenniük, mint ellátogatniuk a T-Online Zeneáruház honlapjára (http://zenearuhaz.t-online.hu/), regisztrálniuk, majd kiválasztaniuk a több mint 350 ezer zeneszám közül a 76 számukra legkedvesebb dalt. A kiválasztott dalokat a 2007. december 31-ig érvényes ajándékkuponon található kódokkal „fizethetik ki” a, és már indulhat is a letöltés a számítógépre, és onnan pedig azok másolása a Nokia N76-ra.

„Nagyon fontos számunkra, hogy a Nokia készülékeket választó vásárlóknak mindig olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyekkel a lehető legegyszerűbben és a legjobban ki tudják használni telefonjaik funkcióit. A Nokia N76 multimédiás számítógép egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy kiváló zenelejátszó, ezért a T-Online Zeneáruházból letöltött dalokat bárhol, bármikor, tökéletes minőségben hallgathatja meg a felhasználó. Biztosak vagyunk benne, hogy a T-Online zeneáruházból letöltött dalokat a Nokia N76 tulajdonosok kiváló minőségben hallgathatják majd készülékükön” – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója.

„A T-Online Zeneáruházban vásárlók számára az egyik legnagyobb előny, hogy az itt megvásárolt albumokat, dalokat minden további átalakítás nélkül hallgathatják – tökéletes minőségben, a legmodernebb, legdivatosabb lejátszóikkal, mint amilyen a Nokia N76 multimédiás számítógép is. A hatalmas kínálatból egy-két kattintással letölthetővé válnak a kiválasztott dalok, amelyek onnantól kezdve a nap minden percében a vásárlóink „zsebében” lehetnek” – mondta Tóthmátyás Tibor, a T-Online Magyarország Zrt. portáligazgatója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés