70 dolláros áron nyit a Samsung Z2

Update: a készülék specifikációja és ára ebben a percben vált hivatalossá, így a lenti információk is megerősítést nyertek.

Hirdetés

Az eddigi értesülések szerint a eszköz igen kicsi, mindössze 3,97 hüvelykes kijelzővel érkezik, abszolút belépő szintű felszereltséggel. A négymagos, 1,5 GHz-es processzort 1 GB rendszermemória segíti, adattárolásra pedig 8 GB áll rendelkezésre, amiből a Samsung saját rendszere, a Tizen 2.4 fog lerabolni valamennyit.

A főkamera 5 megapixeles, míg az előlapi szenzorral VGA felbontású önarcképeket lőhetünk. Az akkumulátor megmosolyogtató méretű, de ehhez a konfigurációhoz 1500 mAh valószínűleg tökéletesen elegendő. A rendszer működéséről korábban egyébként egy bemutatóvideót is közölt a gyártó, itt lehet kicsit jobban megismerkedni a Tizen felületével.


[+]

A belépő szintű okoskészülék a kiszivárgott marketinganyag alapján 4590 indiai rúpiáért, vagyis nagyjából 70 dollárért kaparintható meg, eddig úgy tűnik, csak az indiai piacon, ott viszont instant jár hozzá egy Jio SIM kártya, ami a GSM lehetőségeken kívül adatforgalom alapú extra szolgáltatásokat biztosít a vásárlóknak, mint a JioOnDemand HD filmek, vagy a JioBeats zene.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés