5,6 hüvelykes kijelzővel jön az LG G4?

Már egy ideje hallani lehet az LG eddigi legsikeresebb okostelefonjának, a G3-nak a folytatásáról, amelynek létét és nevét Ken Hong, a koreai gyártó kommunikációs igazgatója honlapunknak adott interjújában elismerte. Ezek alapján a G4 a már lezajlott MWC után nem sokkal mutatkozik be valamikor, és még március havában fontos hírekkel tud a gyártó szolgálni.


A videó megtekintését kizárólag számítógépről javasoljuk, mobilról nézve problémák lehetnek a hanggal!

Ennyit mi tudtunk meg, a következő hír viszont már a pletykák síkjára lép. Az @onleaks twitteres csatorna úgy tudja, hogy a G4 az elődjénél is nagyobb méretű, 5,6 hüvelykes képátlóval fog bemutatkozni a nagyérdemű előtt. Korábban arról is hallani lehetett, hogy a G3 1440 x 2560 pixeles felbontása után a G4 1620 x 2880 pixeles megjelenítővel érkezhet, ez persze ugyanúgy egy meg nem erősített kémhír, mint az 5,6 hüvelykes képátló. A találgatásoknak azonban rövidesen vége, és akkor végre mindenre fény derül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Tízmillió G4-et értékesítene az LG

    A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG következő, hivatalos bejelentés előtt álló csúcskészülékéből a gyártó legalább tízmillió darabot szeretne értékesíteni.

  • Áprilisban érkezhet az LG G4

    Koreai lapértesülések szerint a márciusi Mobile World Congress helyett áprilisban, Dél-Koreában hullhat le a lepel a rendkívül sikeres LG G3 folytatásáról.

Hirdetés