45 millió felhasználót ünnepel a Realme

A fiatal márka sikere az ismert háttérrel várható volt, mindazonáltal nagyon szép eredménynek mondható.

Hirdetés

2018 májusában, tehát egyáltalán nem régen alapították a Realme márkát, persze Oppo-BBK háttérrel, kezdetben az olcsóbb Redmik árszintjén egyáltalán nem volt meglepő a gyors siker, mostanra pedig szinte minden piacra betört a cég, és már 9 országban top 5 eladási számokat hozott a márkalistán. Az európai webshop jó ideje működik, és a magyar boltok polcaira is felkerülnek a jó ár/érték arányú termékek, utoljára a Realme 6 Prót tudtuk ajánlani megvásárlásra.

Júliusban jutott el gyártó a kerek 40 millióig, és bő egy hónap alatt hozzácsaptak még 5 milliót, ezt ünneplik most Weibo-profiljukon. A folytatásban valószínűleg egy csúcsmodell-szériát (X7 és X7 Pro) várhatunk a gyártótól, 5G-s, 120 Hz-es OLED kijelzővel, ultragyors töltéssel és bivalyerős rendszerchippel, bár komoly mennyiséget szinte biztosan nem ezek, hanem a nagyon elérhető árú modellek adják.

Azóta történt

Előzmények

  • Szeptember 1-jén mutatkozik be a Realme 7

    Az itthon is elérhető, épp most frissített 6-os széria kifejezetten jól sikerült, a 7-es pedig kedden licitál rá.

  • Bővül a Realme C szériája

    A Realme C12 újra bemutatkozott, a C15 viszont új, és azért érdekes, mert a gyártó valószínűleg Európában is piacra dobja.

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

Hirdetés