Ezeket a strapafunkciókat kapta meg a Honor új órája

Részletezzük, mely Mil-STD-810G teszteket végezte el a ma bejelentett, roppant kitartó Honor karék.

Hirdetés

Advertisement

Sokat pletykáltak a Huawei Watch GT 2 Pro befutásáról, aztán ma váratlanul mégis a márkatárs következő generációs okosórája, a Honor Watch GS Pro érkezett meg, méghozzá Bluetooth 5.1-es antennával társalgó Kirin A1 SoC-vel, hívástovábbítással és a 4 GB-os tárolónak hála, önálló zenehallgatással.


[+]

A masszív kivitel és a katonai mintás változat önmagában szívós házat ígér, az idő közben élesített termékoldal pedig részletezi, hogy a Honor profi aktivitáskövetője pontosan mely Mil-STD-810G teszteket teljesítette, mert amúgy pusztán csak a felirat még nem sokat árul el.


[+]

A ketyerét -70 és 40 fok között használhatjuk, és akár 96 órát tölthetünk sós ködben vagy 240-et kifejezetten magas páratartalom mellett – bennünk valószínűleg előbb esik kár. Megvan a hősokkra, az UV sugárzásra, a homok és a por áldatlan hatására, a víz alá merítésre, az esőre, a vibrációra, az ütődésre, az alacsony légnyomásra és a szennyezett folyadékokra vonatkozó vizsga – a 810G listából az óra összesen 14-et teljesített sikeresen.


[+]

A Watch GS Pro ráadásul nem csak szívós, hanem kitartó is: a 25 nap használatról már beszámoltunk, a többféle GPS mód azonban szintén friss információ. Alapból két napig mehet folyamatosan a pozíciórögzítés, teljesítmény módban pedig 40 óráig. A takarékos módot bekapcsolva 100 órán át dolgozhat a GPS.


[+]

Szintén új infó a vaktérképes navigálás, nyomon követés és visszavezetés, ami kétségtelenül jól jöhet a vadonban vagy épp éjjel a Kinizsi Százas jelölt turistaútjáról véletlenül letévedve. Arról mondjuk nem esik szó, hogy végre a GPX fájlok importálhatók és exportálhatók lettek-e. Akárhogy is: százféle aktivitás követésével és 250 eurós nyitóárral a GS Pro kétségtelenül a kalandvágyók ketyeréje, amelyet hazánkban októbertől lehet majd megkaparintani.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés