2018. január 21., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

12 hüvelykes, Windows 10-es Samsung táblagép érkezhet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Wi-Fi.org

Ismét bizonyítékok bukkantak fel egy Windows 10 operációs rendszert futtató Samsung eszközről, amely most a Wi-Fi.org-nál járt minősítési viziten.

A Samsung Galaxy NotePRO kifejezetten egy produktivitásra belőtt, óriás kijelzős táblagép volt, a 12,2 hüvelykes, androidos masina mégsem vált tömegtermékké, így a későbbiekben a gyártó inkább megszokott méretű tableteket dobott piacra, illetve a multimédiás használatra szánt, 18,4 hüvelykes Galaxy View-t. Hamarosan azonban visszatérhet a Samsung ahhoz a mérethez és kiegészítőhöz, amely talán az iPad Prót és az Apple Pencilt inspirálta, és amely elég nagy lehet ahhoz, hogy kényelmesen lehessen mondjuk az S-Pennel tervrajzokat készíteni rajta, esetleg csatlakoztatott billentyűzettel komolyabb terjedelmű szöveget bevinni.

Samsung Galaxy NotePRO 12.2
Az androidos NotePRO 12.2 után Windows 10-es óriás táblagép érkezhet a Samsungtól [+]

A nyáron már hallani lehetett egy Windows 10-es Samsung táblagépről, és egy 12 hüvelykes, SM-W700 kódjelű készülék novemberben el is látogatott Indiába tesztelési célból. Ez a modell most hivatalos minősítést kapott a Wi-Fi.org-tól, ami még valószínűbbé teszi a méretes eszköz megjelenését. A G for Games 2560 x 1440 vagy 3840 x 2160 pixeles megjelenítőre, 4 gigabájt RAM-ra és Core M processzorra tippel. A megjelenés időpontja még nem ismert, a Samsung mindenesetre kint lesz a januári CES-en, úgyhogy van rá némi esély, hogy ott hull majd le a lepel az SM-W700-ról. Ha így lesz, személyesen is meg fogunk ismerkedni vele.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​d​et​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.