11 millió előrendelés érkezett be a LeTV 1s-re

Hat napja mutatkozott be a LeTV 1s, a MediaTek Helio X10 lapkakészlettel, illetve 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzővel felvértezett phablet egyik legnagyobb vonzereje a kedvező ára, hiszen 173 dollárért, azaz nagyságrendileg, egyéb költségek nélkül 49 000 forintért lehet mienk a 151,1 x 74,2 x 7,5 milliméteres dimenziókkal és 169 grammos tömeggel rendelkező mobil. A Helio X10-hez 2,2 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor, 600 MHz-es PowerVR G6200 grafikus gyorsító és 3 gigabájtnyi LPDDR3 RAM tartozik.

11 millió előrendelés érkezett be a LeTV 1s-re
[+]

Az elmúlt hat napban 11 millióan rendelték elő a készüléket, ez összesen 1,91 billió dollár bevételt jelenthet a cégnek, a gyártó viszont állítólag minden egyes eladott darabon bukik egy kisebb összeget, hiszen állítólag 207 dollárnyi összegből sikerült a fejlesztés a gyártás egy darabra vetítve. Az értékesítés nem mellesleg ma indulhat meg Kínában.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: LEgyetek jók, ha tudtok!

    A LeTV a Xiaomi és a Meizu nyomdokaiba kíván lépni, és a Kínában veszettül jól árazott 1s mindent bevet ennek érdekében: mutatós fémház, 3 gigabájt RAM, ujjlenyomat-olvasó és sok extra tartalom.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

  • 200 ezer Le 1s-t passzoltak el Indiában egy hónap alatt

    A LeEco (korábbi LeTV) középkategóriás phabletje népszerű Indiában is: 30 nap alatt impresszív mennyiséget sikerült értékesíteni.

Előzmények

  • Teljes alumínium házat kapott a LeTV 1s

    A kínai cég egy phabletet dobott piacra, mely 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel, MediaTek Helio chipsettel kerül és ujjlenyomat-olvasóval forgalomba.

Hirdetés