Java fejlesztő (full-stack csapat)

Cég: Webtown Informatika Kft

Feladatok

Full-stack fejlesztői pozícióra várunk a legtutibb magyar webfejlesztő céghez :)

A nálunk dolgozó szoftverfejlesztő kollégák az évek során számos ügyfél számára készítenek szoftvereket, akik különböző országban és iparágban tevékenykednek, ezért széleskörű tapasztalatra lehet szert tenni. Ez a sokszínűség folyamatos tanulást is igényel, hiszen minden új ügyfél, új projekt hoz új igényeket mind üzleti mind technológiai értelemben.
A nálunk dolgozó kollégák a csapatmunkán keresztül megismerik a szoftverfejlesztés teljes életciklusát és gyakorlati tapasztalatot szereznek az ezekben való hatékony munkában. Nem csak kódot készítenek, és nem csak pl backend kódot, hiszen az ő munkájuk eredménye nem a verziókezelőben végződik, hanem egy működő szoftverben, melynek sikerét a csapat a saját kezében tartja, nem adja ki másnak a tesztelés vagy egyéb feladatokat.


Végzettség

Nem végzettséghez, hanem tudáshoz, elhivatottsághoz és hozzáálláshoz kapcsoljuk a munkakört.


Nyelvtudás

Praktikus, ha jól tudsz angolul. De a további fejlődéshez mi biztosítjuk a céges angolórákat.


Kit keresünk

Számunkra valószínűleg Te vagy az ideális jelölt,
- ha szenvedélyed a fejlesztés, és szeretsz rákattanni az újdonságokra
- ha számodra természetes az egyes területeken kevesebb tapasztalattal rendelkező kollégák mentorálása
- ha a megoldás a célod, nem a probléma kerülgetése


Munkakörnyezet

Fontosnak tartjuk a munka és a magánélet egyensúlyát, igyekszünk mindenkit megkímélni a túlóráktól, a megrendeléseket úgy szervezzük, hogy lehetőleg senkit se terheljünk túl.
Havi 9 home office napunkat szabadon oszthatjuk be.
Nem open office-ba szerveződtünk, minden csapatnak saját szobája van a tágas, kényelmes, jól felszerelt irodánkban


Szakmai tapasztalat

Mitől lehetsz Te az ideális jelölt a pozícióra? Ha teljesül a legfontosabb követelmény: legyen Java fejlesztési tapasztalatod (nem a ledolgozott évek számítanak, hanem a tapasztalat), és szuper, ha ismerősen cseng a Java8, a Tomcat, a PostgreSQL, a Docker és az Oracle.


Cég bemutatása

Mi egy több, mint 10 éves szoftverfejlesztő cég vagyunk. Magyar és nemzetközi ügyfeleinknek szállítunk digitális megoldásokat, elsősorban webes és mobil fejlesztéseket. Barátságos, családias, vidám társaság vagyunk, ahol erős a csapatszellem, a tudásunkat megosztjuk egymással, a vezetők megközelíthetőek, kíváncsiak ránk és a véleményünkre, bizalmat, rugalmasságot adnak a napi munkánkhoz. 6 agilis csapatunk erős, sok tekintetben önálló egységet alkot a Webtownon belül, melyeket product ownerek, scrum masterek segítenek.


Egyéb juttatások

Korrekt fizetés, szakmai fejlődési lehetőségek, illetve a magas komfortérzetedre is odafigyelünk munkavégzés közben: hetente közös reggelit tartunk csupa finomsággal, de a konyhában mindig találsz valamit, amit ehetsz-ihatsz: hűtőt tele sörrel, üdítővel, gyümölcsöt, kalácsot, Nutellát, teát, kávét, stb.


Bruttó fizetés

0 - 0 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.