Senior PHP szuperhős (full-remote vagy Debrecen)

Cég: The IT Solutions B.V.

Feladatok

Ügyfelünk Hollandia egyik legmeghatározóbb szereplője a digitális termékek és szolgáltatások piacán, portfóliójában megtalálhatóak fizetési megoldásokat kínáló és emlékeztető, alkalmazások.A projekt több komponensből/szolgáltatásból épül fel, microservice alapú architektúra alapján, standard E-commerce megoldásokat is integrál. Scrum csapatokban dolgozunk és olyan tapasztalt (senior szintű) PHP fejlesztőre keresünk, aki a a csapattal egy E-commerce megoldást bővít és felügyel, ami az említett szolgáltatások központi elemeként működik.

A fő feladatod a csapatoddal egy E-commerce megoldás bővítése és felügyelete lesz, ami az említett szolgáltatások központi elemeként működik. Számíthatsz még legacy rendszerekkel való integrációra, dobozos termékek integrációjára és bővítésére is.
Az alábbi tech stackkel fogsz találkozni: PHP7, Laravel/Symfony, MySQL, PostgreSQL, EM6 technologies like Javascript/Typescript, jQuery, Laravel Mix, React, Vue.js, legacy rendszerek, AWS, Docker, Terraform, Lambda, GraphQL


Végzettség

Egyetem


Nyelvtudás

angol társalgási szint


Kit keresünk

rugalmas, csapatjátékos, magabiztos, nyitott, őszinte, transzparens


Munkakörnyezet

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégnél nap mint nap egy laza, barátságos, hierarchiamentes és harmonikus légkörben tudunk dolgozni, ahol nyíltan megoszthatjuk egymással a problémáinkat vagy építő javaslatainkat. Mindenkit egyenlő bánásmódban részesítünk, legyen szó junior kollégáról vagy menedzsment tagokról.


Szakmai tapasztalat

minimum 4 év


Cég bemutatása

Célunk, hogy megbízható partnere legyünk ügyfeleinknek, akik számára különböző üzleti igényeket leképező szoftvermegoldásokat fejlesztünk. Az általunk szállított megoldások magas minőséget képviselnek és értéket teremtenek ügyfeleinknek. Emellett pedig szeretnénk kollégáinknak egy olyan jó munkahelyet biztosítani, ahol legfontosabb alapértékeink, a tisztelet és elhivatottság, vannak fókuszban.


Egyéb juttatások

cafeteria


Bruttó fizetés

1000000 - 1200000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.