2023 Return to Work Program - Budapest

Cég: Morgan Stanley

Feladatok

A Morgan Stanley óriási lehetőséget lát azokban a szakemberekben, akik egy vagy több éven keresztül megszakították a pályafutásukat, és szeretnének visszatérni a munka világába. A Morgan Stanley Return to Work programja lehetőséget nyújt az újrakezdésre. A 16 hetes program* során az résztvevők olyan szerepekbe kerülnek, ahol fejleszthetik készségeiket, új tapasztalatokat szerezhetnek és amelyek lehetőséget kínálnak a fejlődésre. A program résztvevői kompenzációra jogosultak majd annak befejezése után teljes munkaidős állásajánlatot kaphatnak.

Téged keresünk ha:
• Jelenleg legalább egy éve szünetelteted a karriered (kérjük, vedd figyelembe: az egy éves jogosultságot 2023 márciusától, a program tervezett kezdési dátumától számítjuk)
• Szeretnél visszatérni a munka világába – akár heti 30 órás részmunkaidőben is.
• Egy olyan lehetőséget keresel, amely támogatást nyújt a munkába való visszatérésben


Végzettség

Középiskola


Nyelvtudás

Angol tárgyalóképes szint


Kit keresünk

· Tanulni szeretnél és intelektuális nyitottság jellemez


Munkakörnyezet

A Morgan Stanley elkötelezett az esélyegyenlőség mellett. Azon dolgozunk, hogy támogató és befogadó környezetet biztosítsunk, ahol mindenki maximalizálhatja teljes potenciálját. A befogadás kultúrája iránti erős elkötelezettségünk nyilvánvaló azáltal, hogy az egyének készségei és tehetsége alapján történő toborzásra összpontosítunk.


Szakmai tapasztalat

Te vagy az ideális jelölt, ha:
· Jó vezetői, társas és kommunikációs készségekkel rendelkezel
· Jó problémamegoldó és elemző képességekkel rendelkezel
· Legalább középszintű angol nyelvtudással bírsz


Cég bemutatása

A Morgan Stanley több, mint vezető pénzügyi szolgáltató vállalat. A 41 országban jelenlévő, tehetséges és lelkes szakembereink világszerte a példaértékű hozzáállást és integritást képviselik. Sokszínű háttérrel rendelkező alkalmazottaink közösen dolgoznak azon, hogy kiemelkedő ötleteikkel megoldást adjanak a világ komplex kihívásaira.


Egyéb juttatások

Érdekelnek a rugalmas munkalehetőségek? A Morgan Stanley rugalmas munkafeltételek révén nagyobb választási szabadságot biztosít a munkavállalóknak. További információkért vedd fel a kapcsolatot toborzási csapatunkkal.


Bruttó fizetés

0 - 0 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.