Meteorológiai adatfeldolgozás és vizualizáció

Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.

Feladatok

Az Időkép Kft. közepes és alacsony szintű programnyelvek, kapcsolt adatbázisok (C, PHP, MySQL/MariaDB) kezelése terén gyakorlattal rendelkező fejlesztőt keres főállású munkakörbe, elsősorban backend adatfeldolgozási és rövidtávú prognózisok automatizációjára. Alapvető, neurális hálózatok működésének ismerete előnyt jelent. Távmunkában is végezhető, a kommunikáció és priorozálás + értékelés alkalmi videokonferenciákon túl általában heti 1 meetinget jelent Budapesten.

Meteorológiai adatok feldolgozása, prognózisok készítése neurális hálózatok segítségével
Tartalomelőállítást, vizuális elemek és egyéb, vizualizálható adatsorokat megjelenítő szkriptek fejlesztése


Végzettség

szakirányú végzettség


Nyelvtudás

középszintű angol


Kit keresünk

Képesség arra, hogy egy számítási feladatot vagy problémát többféle megközelítéssel oldjon meg. Innovatív hozzáállás eltérő platformokon és formátumban létrejövő (algoritmizált, illetve neurális hálózatok által előállított / tanult) adatsorok visszacsatolása, összekötése.


Munkakörnyezet

A munka részben távolról, ill. heti legalább egy napot a 3. kerületi irodánkban végezhető, melyben meteorológus munkatársainkkal is közvetlen kapcsolattartás segíti az agilis fejlesztést.


Szakmai tapasztalat

Jártasság Linux / Unix környezetben, alapvető algoritmikai és matematikai, jelfeldolgozási ismeretek


Cég bemutatása

Az Időkép 2008 óta Magyarország vezető időjárási médiuma, naponta átlagosan 300-500 ezres egyedi látogatottsággal. A cég saját fejlesztésű megoldásokkal és mérőhálózattal egyedi tartalmakat készít, melynek további, innovatív felhasználási módjait folyamatosan kutatja és fejleszti.


Egyéb juttatások

Időben és térben rugalmas munkavégzés
Az elkészült fejlesztések jelentős médiaeléréssel rendelkeznek
Év végi bónusz


Bruttó fizetés

850000 - 1150000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.