-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Воланд #63780 üzenetére
Teló új volt, aktiváltam, semmi modifikáció és berhelés. Áruházba felmentem, használható alkalmazás szinte semmi, amit leszedtem, folyton reklámokat dobált (Pinball betölt, játék indít, golyót kilő -> REKLÁM, stb.). Valamilyen rendszertisztító progi volt (...Cleaner), 1 napig tette a dolgát, aztán a teló küldött egy vörös felkiáltójeles vírusriasztást. Az alkalmazást természetesen nem engedtem a felkínált vírusirtó oldalra fellépni (mert hülye azért nem vagyok), és letöröltem.
Pontosan nem tudom megmondani, mert leginkább az ultrapocsék zeneminőség miatt (de az éveken át nem frissített, bugos alkalmazásokkal és a reklámokkal is tele lett a tököm) ment vissza a teló a boltba.
Egyébként magával a PC-s windows-okkal is néha roppant "érdekes" frissítések jönnek le.Ált. csak SP-ket telepítettem mindig, de most van vezetékes net (és igazolja a régi hozzáállás helyességét).
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest