Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz blakey #42773 üzenetére
Megfigyelésem szerint egy adott ügyintéző a legtöbb esetben nem rendelkezik információval arról, hogy az adott hibával kapcsolatban tettek-e már mások is bejelentést, más ügyintéző(k)nél. Ezért is próbálják az ügyfélszolgálatosok először mindenáron ráderőltetni, hogy márpedig a hiba csakis nálad lehet, és végigjátszatni veled az összes kötelező kört, ami nekik ilyen esetekre elő van írva. Nekem sem hitték el még soha elsőre, hogy az általam bejelentett hiba csakis náluk lehet... Néha az szokott segíteni, ha bemondom, hogy a hibát egy "sokak által látogatott internetes fórumon" is többen jelezték már.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
z67
őstag
válasz blakey #42776 üzenetére
Eddig minden alkalommal azzal hajtottak el, hogy ingyen szolgáltatás, örüljek hogy van. Én meg mondtam, hogy ésszerű minden kiegészítőt ingyenesnek titulálni, így nem kell megszakadni, ha nem megy. És persze lezárták a hibajegyet megoldás nélkül, mondván központi hiba. Így hát az ügyintézésre tettem panaszt, mondván, hogy nem fogadom el, mert az ilyen 'ingyenes' szolgáltatások figyelembe vételével választottam a UPC-t, magyarán akkor vagyok elégedett, ha működik. De a panaszra sincs válasz.
-
kezo0
addikt
válasz blakey #42776 üzenetére
Eszem ágában sem volt elvitatni tőled, hogy jelen esetben te jelentetted be először a hibát.
Amúgy szerintem iOS alatt is csak látszólag működik. Próbálj meg egy kicsit hosszabb ideig nézni vele egy HD csatornát. Én reggel próbáltam a Travel HD-n nézni egy műsort, kb. 3-4 percig ment is hibátlanul, aztán folyamatosan elkezdett pufferelni, kép még volt, de a hang rendszeresen megakadt és kimaradt, míg át nem mentem egy másik csatornára, majd vissza a Travel HD-re. Akkor megint ment pár percig probléma nélkül, majd kezdődött elölről a szakadozás... Eközben folyamatosan volt sávszélesség dögivel, tehát ez nem lehetett probléma.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz blakey #42779 üzenetére
Nálam nem hiányoztak a HD csatornák, egyedül az M4 HD (az viszont a műsorújság-részből is), de az is bekerült két-három hete az appba. Bármelyiket is hosszabb ideig nézni viszont csak ma próbáltam először.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Megvagyok
tag
válasz blakey #42804 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Most megnéztem, a TV-n is találtam egy ilyen TOSLINK optikai kimenetet, tehát ha jól értem, akkor ha egy ilyennel összekötöm a TV-t az erősítővel, akkor működni fog.
MÁS:
Lejárt a hűségidőnk és visszaolvasgatva a fórumban bepróbálkoztam egy e-maillel a UPC-nél, amiben leírtam, hogy lemondom az egészet, és áttérek DIGI műholdra, vagy Telekomra, Invitelre(hiába itt a DIGI-nek nincs kábelszolgáltatása, Telekomnak pedig max 30 megás net elérhető), esetleg elgondolkodnék a maradáson, ha tudnak ajánlani valami normális csomagot. Másnap jött is a válasz, hogy 10k-ért Digital Gold+HD+FP 120+Nonstop S+Világ csomag+HBO Maxpak+2. mediaboxot tudnak ajánlani. Úgyhogy köszi szépen a tippet mindenkinek!
-
sarasota123
aktív tag
válasz blakey #43190 üzenetére
ahogy néztem a TC menüjében a rendszer menüpont alatt kéne ilyet találnom, de mivel ipv6-ot használok ezért nem lehetséges. ilyenkor mi van?
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
4Grider
nagyúr
válasz blakey #43782 üzenetére
Én számítógép előtt ülök egész nap, így háttérben megy a tv. A horizon go-tól folyamatosan csak a vérnyomásom megy fel, így előfizettem több más szolgáltatónál is számítógépes tv-re. Október elejéig egy román megoldás volt a legjobb, de azt a műsorszolgáltatók megtámadták (külföldön is elérhető volt, és ez csípte a szemüket), így be kellett dobnia a törülközőt. Azóta a tv go tűnik a legjobbnak. Aztán végül vettem egy olyan tv-t, ami vpn-en keresztül átlövi a képét az androidos telefonomra, amit viszont sidesync-el átnyomok a monitorom sarkára. Természetesen nem lenne mindezekre szükségem, ha a UPC tudna normális streamet nyomni a horizon go-n.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz blakey #43784 üzenetére
Pedig vannak egyértelműen szar csatornák. Egy ideig a Viasat3, december közepén-végén a Cool Tv, jó ideje az Ozone Network volt szakadozó, instabil internet kapcsolatra hivatkozó csatorna. De persze máshol is találkoztam ezzel. Most direkt rámentem a Cool-ra, de természetesen a hiba nem jelentkezik. Ellenben a számítógépen a minőség szembetűnően ronda egy ilyen Amazonas kincse szintű filmen is. (A rendelkezésemre álló sávszélesség 5%-át használom éppen.) Persze így is lehet...
Ja, nem isteníteni akarom a Telekom-ot, mert igazán szívből utálom az iptv koncepciót, de meg kell mondjam, a horizon go és a tv go esetében két, teljesen más szintű szolgáltatásról van szó...[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz blakey #43873 üzenetére
Igen van némi DNS probléma, kivételesen nem a UPC-nél, és ami igazából már el lett hárítva, csak ki kell várni amíg frissülnek a szerverek. Akinek nem megy, prohardver, itcafe, stb..., az használja időlegesen logout-ról az oldalt, azt nem érinti a hiba. Remélhetőleg 1-2 óra, és ismét fog menni mindenhonnan.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
azigazimoris
aktív tag
válasz blakey #44070 üzenetére
Upc HD box hdmi kimenet 1080-ra álítva és minden SD adás mérföldekkel jobb lesz.
Szerintem ez a valós előny a kártyával szemben, nem a plusz szolgáltatások.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
-
-
megott
aktív tag
válasz blakey #44189 üzenetére
Ezt meg is tettem, csak kicsit bajos, ha hangerőt akarok váltani, akkor előbb kapcsoljak át TV-re, mert egyébként a box hangerejét módosítja csak.
Azt már nem is említem, ha megnyomom a TV gombot és közben nem takarom le az infrát a tv esik transzba, mert másik bemenetre akar kapcsolni
[ Szerkesztve ]
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
törölt tag
válasz blakey #44652 üzenetére
Most 3 opció van a fejemben: elmegyek egy kirendeltségbe és kicserélem a kábelt, gondolom ez nekik sem probléma.
Vagy kérek teljes modemcserét.
Vagy kihívom az egyik szerelőjüket és megnéz/cserél mindent, bár nem tudom ez pénzben mennyit jelent. Gondolom van valami kiszállási költség? -
g_g_g
őstag
válasz blakey #44763 üzenetére
A modul jól volt benne, éreztem, hogy a helyére pattan (próbáltam fordítva is, de úgy nem érzékelt semmit).
Délután még azt kipróbálom, hogy ha megfordítom benne a kártyát akkor mi lesz a helyzet (bár őszintén szólva sok reményem nincs benne).Ha kódig eljutnék, már nagyon boldog lennék
Mondjuk azt nem néztem, hogy a TV menüjében esetleg kell-e engedélyezni ezt a funkciót, de majd ezt is megnézem.
-
Topikgazda
-
4Grider
nagyúr
válasz blakey #44856 üzenetére
Erre írtam én azt, hogy:
"nem prémium digitális csatornák kb. kétharmada is kódolt, azokat csak UPC előfizetői kártyával ÉS hozzá rögzített UPC eszközzel (STB vagy médiakártya) dekódolhatod."
A saját CI+-os eszközöd sem tudja ui. előfizetői kártya és UPC modul nélkül dekódolni a kódolt adásokat. Így ugyanúgy vonatkozik az első vevőkészülékre is, hogy saját eszközzel ott sem tud spórolni, max. a felvevős UPC eszköz havidíjkülönbözetét. -
pjtr
aktív tag
válasz blakey #44892 üzenetére
Ilyen opciót nem találtam, csak a területi kódot tudtam beírni (43104-- Gödöllő)
Most kivettem az automatikus számozást, lehet így jobb lesz
Hiába választottam előbb a gyors keresést, behozott 200 DTV csatornát, 30 rádiót, és a 30 analóg csatornát.
Remélem így tudom majd törölni a nem kívánt csatornákat.
Szerk.:
- Ha más területi kódot írok be, akkor más csatorna lista elérhető, vagy keresés eredménytelen lesz?
- A digitál Gold előfizúhoz több analog csatorna tartozik? (Nekem bronz csomagom van)
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
pjtr
aktív tag
válasz blakey #44895 üzenetére
Sikerült, ha nem pipálom be az automatikus hangolásnál a számozást, akkor utána engedi rendezni a csatornákat. Igaz itt még mindig nem tudom törölni a kódolt csatornákat, csak léptetésnél átugorja az általam megjelölt csatornákat (gondolom ez tv-m hülyesége)
Nem tudom milyen technikai feltétele lenne annak, hogy minden csatornát beadjon BOX-kártya nélkül, de tök jó lenne mint a Diginél van. (tudom ott csak egy tv csomag van) Kellene a túrónak a box.
Köszönöm
-
törölt tag
válasz blakey #45208 üzenetére
Nem mondtam, hogy máris azonnal kell, ha jó lesz csak akkor. Mellesleg meg nekem most is a bix mellett van a modem és eemmi baja. Sőt a mélyláda is ott van, persze nem egy házimozi erősségű.
zitro: Ki használ még analóg adásokat, illetve az új hálózat kiépítése alatt mit értesz? Minket az úgysem érint, bár az analóg adásoknak témyleg nincs mr értelmük. Felszabadulna a csatorna amivel nemtudom mit kezdene a upc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest