Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Segítsetek kicsit értelmezésben, mert az ÁSZF nekem nem egyértelmű. A tartalomjegyzék kattintható.

    12.2-es pontban van a csomagmódosítás, ahol a ráutaló magatartást írja. De az a szöveg arra vonatkozik, amikor a szolgáltató megtette az ajánlatot, te meg 15 napig nem teszel ellene semmit, így elfogadtad a feltételeket. Ezt miért kellett ilyen kacifántosan leírni? Ráadásul nem az előfizető kezdeményezte a módosítást, hanem a szolgáltató. Az előfizető csak nyilatkozik, hogy elfogadja a feltételeket.

    A határozott idejű szerződésekre ez nem vonatkozik. Ezt nem értem hogy jön ide? Hűségre kötött csomagokat már miért ne lehetne módosítani?

    A 12.2.3 pontban van a Csomagmódosítás, amiben azt írják, hogy az előfizető díjmentesen módosíthat csomagot egy évben. Ez tiszta. Ebben hivatkoznak kártérítés megfizetésére is bizonyos esetében (3-as melléklet), de kötbérről szó sincs.

    Jól értem, hogy ha kötöttem hűséget egy szolgáltatásra, akkor azt módosíthatom akár lefelé is és nem kell kötbért fizetnem? Mert a My UPC oldalon is a felmondásra/megszüntetésre írja a kötbért és nem a módosításra.

    Vagy valamit nagyon félreértettem és nem olvastam figyelmesen? Mi történik akkor, ha lefelé módosítom az egyik szolgáltatást? Megszívatnak és a többi árát megemelik, akkor is ha vállalom továbbra is a hűséget?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák