Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TonTomika

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van nekem is egy ilyen csodálatos router-em, aminek eddig nem nagyon használtam ki minden funkcióját, most viszont beledugtam egy 8gb-os pendrive-ot (FAT32), mert elvileg a TV képes lehúzni a hálózati médiatartalmakat is, és ha már vannak ilyen eszközök a házban, örülnék neki ha működne is.

    A Network Sharing-ben szépen beállítottam az admin illetve a guest kontó jelszavait is, valamint a pendrive-ot is belőttem, adtam neki egy Media nevet és ezután reboot-oltam a routert.

    Az oldalsó sidebar szerinti utasítás alapján próbáltam belépni a drive-ra a http://192.168.1.1/Media címen, mire feljött egy incorrect username or password oldal, holott nem is kért tőlem semmilyen password-ot, és az admin pwd is megegyezik a network sharingnél megadott admin pwd-jével. Kipróbáltam másik böngészőben is

    Mi lehet a megoldás? Frissítenem kéne a förmvert?

    Macintosh környezetben fut a router, sajnos látom, hogy a HFS+-t nem eszi meg, így külső vinyót egyelőre nem kötök rá. Talán openWRT-vel megoldható lenne, viszont a garancia miatt nem kockáztatnék, valamint nem vagyok egy nagy linux mágus sem, így a kísérletezést kihagynám, bár lehet egyszer rászánom magamat. :)

    -------------------------
    FW verzió: 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n
    TV: Samsung Smart TV D5500 (LAN-on összekötve)

    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák