Hali!
Szóval ebbe a topicba le lehetne írni a különböző mobilok szervíz/feloldó kódjait. Pl a SET100-nak: >*<<**< és >*<<*<* (a < a balra, a > a jobbrát jelöli)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek
Mobil apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Tartozékok, egyebek » Telefonok különleges kódjai (függetlenítő kód kérése/megosztása tilos!) (téma lezárva)Hozzászólások

Vangelis
(PH! nagyúr)
5110 hez mi jó van???
Nem tagadom, lexarom.....

ch.peter
(fanatikus tag)
*#war0anty#
vagyis:
*#92702689# néhány szerviz info
ez egyébként minden Nokián műxik

Vangelis
(PH! nagyúr)
Már lassan cserélnem kéne
Édesanyám 5110-esét most cseréltük le egy 2600-asra. Több, mint 6 évig szolgált... Kicsit még furcsa még neki, hogy ezt most nem kell minden este töltőre tenni. 
Amúgy szintén minden Nokián a *#0000# is hasonló alapinfókat ad ki.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Gismo
(PH! addikt)
Alcateleknek: 000000* és láss csodát! bejön a szervízmenü!

WoWFAN
(újonc)
Sziasztok!
Haverom most vett Siemens CXT65-ös Dominóba,de amilyen láma úgy elnyomkodta,hogy már kéri a biztonsági kódot...persze amit nem talál...hová van írva? 
Thrall a legnagyobb hadvezér!:P

Vangelis
(PH! nagyúr)
12345 1234 0000 ezek közűl valmaelyik

Rick
(tag)
Ti tudtok olyan megoldást nokiára, amelyikkel ''bármilyen kártya használhatóvá válik'', de nem kell kábelre dugni a telcsit?
www.tangabugyi.atw.hu -az öltözködés itt kezdődik.

WoWFAN
(újonc)
És az baj,hogy ha így próbálgatja? A végén ha x-szer rosszul írja be,akkor a teló letílthajta magát??
Amugy sehova sincs ez a kód felírva?!

Rick
(tag)
nekem van olyan ismerősöm aki imeiből tud master biztonsági kódot számolni

<>jana<>
(senior tag)
itt a megoldás neked.Bővebben: link

Rick
(tag)
megvan, köcci....a tel sincs nálam, hawernak kellene... szólok ha nem megy ezzel...
[Szerkesztve]
6610i-hez van valami ilyen?
amiben valami szuperizgiset lehet állítgatni?

twollah
(PH! nagyúr)
De van.
Ki kell kapcsolni, es akkor utanna sok mindent tudsz csinalni vele.
Pl.: dobalhatod...

WoWFAN
(újonc)
?????

twollah
(PH! nagyúr)
A PUK kodot keri, es az nincs meg?
En egyszer elfelejettem a PIN kodom, es a vegen mar ott tartottam, hogy a PUK kodot kerte a telefon.
Igen am, de az a papir nem volt meg amire fel volt irva a kod.
Be kellett mennem a szolgaltatohoz, ahol a szemelyimmel kellett igazolnom, hogy en en vagyok, es az enyem a telefonom is.
Utanna megadtak a telefonom PUK kodjat.
Es itt a tortenetem boldog veget ert.
Azta, ez mennyire warez. Amúgy szerintem IMEI függő a téma a mai telefonoknál. Azokat írkáljátok be ide. 
[Szerkesztve]
Enter any 11-digit prime number to continue...

WoWFAN
(újonc)
Nem PUK kódot,hanem a telefon biztonsági kódját keresem

Vangelis
(PH! nagyúr)
Megint ki van nyitva topic???

WoWFAN
(újonc)
Miért? Én csak azt kérdettem,hogy hova van felírva a telefon biztonsági kódja...
Már csak 1 bevitel lehetőség van...az 12345,és az 55555 nem volt jó

Vangelis
(PH! nagyúr)
Ha ki be kapcsolod akkor sem törlődik, esetelg vedd ki az akksit is..stb...

THomas007
(senior tag)
Esetleg próbálj meg úk szoftvert tölteni a telefonra a siemens honlapjáról...Bár lehet hogy nem segít rajta...
sztem is vidd be a szolgáltatóhoz. Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot. Hátha segít...
Jah amúgy kéretik kerülni az illegális dolgokat a témában, mert megint zárva lesz.
[Szerkesztve]

[amne]
(senior tag)
Szerintem rontsd el a 3. lehetőséget is és ne használd a telefont, ami nem megy nem kell erőltetni.
Mellesleg a biztonsági kód minden mobiltelefon esetében a mellékelt használati utasításban van feltüntetve.
מת(נ)יהו

gabó
(tag)
Szia
Siemens telóknak nics gyári biztonsági kódjuk, amit elsőre megadsz, utána az lesz. Amennyiben 3x elrontod a teló zárol és csak szervíz fogja kikódolni.
üdv
Nekem8

gorod
(újonc)
Hi! Tudna nekem valaki mondani Sonny Ericsson k500i telefonhoz bármilyen hasznos kódot
Ha fuggetleniteni akarod a telodat, akkor ajanlom a kov. oldalt:Bővebben: link
Csak tipp...
Amugy:
BTK 300/C. § (részlet) Számítógépes csalás: (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett, vagy kárt okozva valamely számítógépes adatfeldolgozás eredményét a program megváltoztatásával, törléssel, téves vagy hiányos adatok betáplálásával, illetve egyéb, meg nem engedett mûveletek végzésével befolyásolja, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
De szvsz ha a telefonodat fuggetlenited, azzal nem szerzel jogtalanul hasznot es nem okozol kart. Viszont a garit azt elveszted.
╚╦╦╦
(#32) PirosHello válasza Rick (#9) üzenetére
- Privát
- 2005-04-05 13:55:29

PirosHello
(fanatikus tag)
Ajánlom a következő oldalt:http://gportal.hu/portal/gsmportal
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

Vangelis
(PH! nagyúr)
Ha nem tudod, visszateni a zárat

Revay
(újonc)
Elveszett a puk-kodom.
A krtyám levan tiltva mit tudok csinálni?
- Privát
- 2005-04-08 21:19:02
Siemens CXT 65-höz mi jó van? Nokiából én csak a *3370# ( újraindító kód, de az újabb típusoknál a beszéd kód kikapcsolását kérdezi meg)
*#06# - sorozatszám
*#0000# - akufesz. gyártási dátum....stb!
...35271.... " Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk. "

lorcsi
(PH! addikt)
motorola v300-hoz vannak kódok?
Eladó: chieftec dragon nagytorony
- Privát
- 2005-04-08 21:36:17

Motion_Blur
(PH! félisten)
Samsung C100-hoz van valami?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

mahatma
(fanatikus tag)
Sajnos nekem ezek a kódok nem müködtek....de nem adom fel....
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
Vigyazz mert asszem 5-szor probalkozhatsz feloldo koddal, utana teljesen meghal a telo!
Szal ovatosan.
Nemtom, nekem ment a kod amit kidob a regi telomhoz...
╚╦╦╦

mahatma
(fanatikus tag)
még van három próbálkozásom......
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

mahatma
(fanatikus tag)
sikerült
soxerencset
Akarom mondani gratulalok!
[Szerkesztve]
╚╦╦╦
- Privát
- 2005-04-09 12:34:57
#35? senki? 
...35271.... " Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk. "

ToBeY
(PH! nagyúr)
k700i-nek mi is szervíz kódja?
Fujifilm FinePix S3500 eladó
szerintem minden nokiás ismeri: Bővebben: link kiváncsi vagyok mikor moderálják ki azt a hszt.
[Szerkesztve]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
így van, akkor már csak ''szakértő'' tud rajta voodoo varázslatot végrehajtani.![;]](/dl/s/v1.gif)
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

t_ferenc
(őstag)
ez nagyon zsír skacok! épp most próbáltam az egyik, itt talált linket és azóta egy minden simet befogadó mobil boldog tulajdnonosa vagyok.
if you fall seven times, stand up eight