Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Hail!
Nemtom, hogy mennyien köttetetek be mostanában netet, de az Axeleronál akik most rendelnek, kapnak ajándékba egy webkamerát. Csak drivert nem adtak hozzá... Nem tudna valaki nekem egy XP-s drivert keríteni???Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
StaChys
tag
válasz lordjancso #1 üzenetére
Nem tudom, hogy neked miért nem adtak... én kaptam. A kamera dobozában volt egy CD pár papir kiséretében.Ha neked nem adtak reklamálj szerintem.
-
elttiL
senior tag
válasz lordjancso #3 üzenetére
HAli! Küldtem mail-ban! 3 mb remélem tudod fogadni.
-
lordjancso
senior tag
És még azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen program lenne a legideálisabb a kamerához?
Nektek mit adtak hozzá? És honnan lehetne leszedni? Vagy volna valami jobb cucc is???Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
elttiL
senior tag
válasz lordjancso #6 üzenetére
Ennyi driver van hozzá. Más nincs, de jól működik így is (ami elvárható egy ilyen kinai izétől)
-
lordjancso
senior tag
Azt gondoltam, hogy nincs hozzá több driver, de valami olyan program, ami a capture-oláshoz van, olyan nincs? Mert ami a driverhez jár capture progi, az szerintem nem valami frankó. Jó lenne hozzá egy olyan progi, amiben lehet állítani a kép minőségét, meg ilyenek...
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
elttiL
senior tag
válasz lordjancso #8 üzenetére
Szia!
Most próbáltam ki egy ulead dvd múvi fektöri 2 -ben (persze trial verzió) és capture-özik, ebben lehet állitgatni pár dolgot (fényerő gamma szaturáció stb. stb. a capture tulajdonságok között keresd), de ezexerint a többi progi is elboldogulhat a kamerával. a trial letölthető innen: Bővebben: link hú most látom a zuleadnál, hogy már dvdmf3 van , leszedem én is a trialt.
Szerk.: valamikor valami ici-pici capture prg-t leszedtem, holnap majd ránézek, hogy meg van e-még hülye vagyok, most jut szembe, persze, hogy megvan: WinDV a neve, de nekem 2 perc alatt nem sikerült szóra bírnom; a 40 megás uleadot viszont 15 mp alatt. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
lordjancso
senior tag
-
vargalex
félisten
válasz lordjancso #10 üzenetére
Hi!
Tökéletesen működik VirtualDUB-al is!
Bővebben: link
[Szerkesztve]Alex
-
elttiL
senior tag
Tekintettel arra, hogy most kaptam a 3. mailt, hogy küldjem el a drivert (félreértés ne essék, nem haragszom), felraktam ide: Bővebben: link - töltsétek le
-
turicsabi
csendes tag
Nagyon szepen kerem............ha valakinek van Tekram TM-505 driverje kuldje nekem el email-en. Koszi
-
lordjancso
senior tag
Ez elég viccesre sikeredett, de legalább mindenki boldog... Egyébként menet közben megtaláltam a cd-t. Ott volt a doboz borítása ALATT!!!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
rafigyuri
csendes tag
Tekram tm-505 webcam driver-t keresek!!!! raffaigy@hotmail.com
köszönöm és nagyon sürgős!!!!!!!!!!!!!!!! -
ricchi
csendes tag
Nekem is naon kellene a driver!!! Ha valakinek megvan, akkor cserélhetnénk szoftvert.....biztos tudok adni vmit....ami kellene
respectalasisdabest@message.huRicchi
-
armandusy
aktív tag
nem mukxik etil azzal a driverral amit adtál
-
MC..Roni
csendes tag
Lehet telepíteni a hozzá kapott CD-vel !!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz kicsit furán. De nálam XP re simán müködik igaz vagy 15ször próbáltam mire müködött.
gyuriklaszlo@hotmail.hu
[Szerkesztve] -
kaszad
csendes tag
Hy Kérlek Vaki Kuldjon Ehez a Webcamhoz Drivert e-mail: daniel91@enternet.hu
Msn:daniel91@enternet.hu -
Nedudgi
aktív tag
-
őstag
-
Maggie
csendes tag
*
Kedves elttiL!
Én használati utasítást keresek hozzá, mert nem kaptam.
Mint az MSN WebCam-ja működik, azzal nincs gondom.
Csak szeretném érteni a beállításokat és a a plusszokat is.
Pl. úgy tűnik, mintha belső mikrofonja lenne, de azt nem tudom használni.
Fejhallgatósat csatlakoztattam a géphez, de talán másképpen is menne.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Maggie >>> MSN = maggie32@invitel.hu''...azt ne hidd hogy megtagadjuk minden álmunk...'' /ILLÉS/
-
Kobe
veterán
hmm...nekem ezzel a kamerával olyan gondom van hogy :
driver feltelepít, pőrogi elindít, hibaüzi : sorry u have no video capture hardware...
otthon sikerült vmilyen úton módon (addig klikkelj míg jó nem lesz) működésre bírni, viszont ismerősömnél fenének sem akar elindulni,...ha hardver hozzáadása, akkor telepítési hibát ír...
5letek, hogyan telepítsem XPre ?
[Szerkesztve] -
hanf
csendes tag
sziasztok nagyon fontos lenne nekem az a Tekram TM-505 webCam driver!!!!
Elöre is KÖSZI!!! hanff@freemail.hu
[Szerkesztve] -
hanf
csendes tag
Geforce4 Ti 4200 128MB videoCard ELADÓ!!!
-
hanf
csendes tag
Kösz Mindenkinek Nem kell már a Tekramnak a drivere!!Sikerült Megtalálni!!
[Szerkesztve] -
má
csendes tag
-
má
csendes tag
-
má
csendes tag
-
ozeee
csendes tag
Ha valaki tud valami úton módon Tekram TM-505-höz Windows Vista drivert szerezni, az könyörgöm dobja fel valahova! és ossza meg itt a linket!
Köszi -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a Vistát és most egy Vistás driver kellene ehhez a kamerához. Gondolom hogy nem gyártottak hozzá, de hátha van valami olyan driver, ami lekezeli Vista alatt is ezt a kamerát. Valakinek van ötlete?
Üdv!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
didyman
őstag
válasz lordjancso #40 üzenetére
ftp://ftp.onda.cn/download/driver/CAM/vimicro/301pl/
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
lordjancso
senior tag
Sajnos nem jó hozzá. Nincs valakinek egy rakat webcamdriver-gyűjteménye? Mert akkor ráuszítanám a driverkeresőt, aztán kiválogatná ami tetszik neki.
Szerk.: Jajj vár még le sem jött... A félkész fájlból jóhogy nem találja meg a drivert. Bocsi.
[Szerkesztve]Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Nem jó ez a driver sajnos... Valamiért nem ismeri fel. Viszont a régi driverrel látja a kamerát, csak nem tudja feltenni... Nem értem.
-
Shodan
addikt
Sziasztok!
Tegnap én is fél napot szenvedtem, hogy a kamerát működésre bírjam. A neten fellelehető driverek közül kb 6-ot próbáltam.Mondanom sem kell egyikkel se működött.
De az volt az érdekes, hogy még az .inf et se tudta beolvasni.
Most megszereztem a CD-t, ezzel elsőre működött, megéztem ebbe az .inf is más mind a többibe.Driver cd-t letölthetitek innen ISO-ba: [link]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Nem hiszem, hogy csináltak ehhez a webcamhoz xpnél újabb oprendszerre drivereket, de ha valakinek van windows 7-hez, akkor én is örülnék neki.
Másolat_eredetije
-
gbenyov
csendes tag
A Tekram TM-505 / USB PC Camera telepítéshez minden drivert kipróbáltam már. Szépen feltelepültek, a kamerát az USB-be bedugva fel is ismertek valamit, csak éppen kamerát nem.
CSAK EGYEDÜL EZ AZ ISO segített. Ezer köszönet érte!
(Nem égettem belőle lemezt, hanem megnyitottam Virtual Daemon-nal. Azonnal elindult a telepítő procedúra. Ujraindítást kért és kapott. Utána új hardver jelentkezett be, kérte a telepítő file-okat, megmutattam neki a lemezen lévő INFcsomagot, azt megkajálta, és kész. Műkszik.)
Gábor
-
f.tigris
csendes tag
Hali én kaptam egy tekram tm-505 webcanerát, de drivert sajna nem. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Franyo1957
csendes tag
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Én most kerítettem elő a padlásról ezt a webkamerát.
Én sem találtam hozzá drivert windows 7-hez.
Rákerestem erre a Vimicro 301PL-re.
Letöltöttem egy ilyen fájlt:
Driver_ZC0301PLH_Vista_Setup_070329.exe
Telepítettem.
Majd a c:\Program Files (x86)\Vimicro\ZC0301PLH_Driver_Setup\xp_vista\ könyvtárat adtam meg saját lemeznek. És innen telepítettem az infet.A kamera tökéletesen működik windows 7 64bit alatt!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest