Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    Kaptam egy érdekes kérdést Synology-val kapcsolatban. Adott egy nas (213J), otthoni hálózaton van, dydns-el van kirakva netre (az 5000-es port van átforgatva). Használnak Download Station-t (üres, nincs benne aktuálisan torrent), Video Station-t, és Médiaszervert. Két számítógép van a hálózaton, meg mobil eszközök és egy okos tévé...

    Már többször megfigyelték, hogy este, amikor sem tévé, sem számítógép nincs bekapcsolva, torrent sem fut ismétlem - seedelni sem - csak úgy bekapcsol a nas "magától", a fél óra beállított hibernálós idő eltelte után lekapcsol.... Van hogy úgy is marad használatig, van, hogy lekapcsolás után egyből visszakapcsol majd megint fél óra után le, és akkor már úgy is marad. Ez késő este (hajnalban) van, és elvileg senki nem fordul a nashoz olyankor.

    A kérdés az az, hogy létezik valamiféle naplózás arra, hogy ki lehetne deríteni, hogy minek a hatására éled fel csak úgy, vagy lehet valamit tudni/sejteni arról, hogy mi történik ilyenkor? Mivel lehet összefüggésben... (Ez megvolt DSM5-el és 6-al is amúgy).

    Részemről a sajátomat már jó régóta használom, de ilyesmit nem tapasztaltam még.

Új hozzászólás Aktív témák