- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Zozzer888 #26913 üzenetére
Tuti kaptak kedvezményt, ez nem kérdés. De én nem szidom mert értékes (picit túlárazott) jó márka.
A jayz "modell" meg marketing fogás.
Egyszer és mindenkorra meg kell értenünk nekünk európaiaknak: USA a célpiac MINDENBEN szinte...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Misi1979 #26917 üzenetére
Akkor a nap kérdése:
Tegyük fel hogy mindenki "híres médiaszemély". Ki melyik márkát választaná és miért?
Kezdem én az egyszerűség kedvéért
Egyértelműen Baume & Mercier és egy Capeland 100062 lenne a választás.
[ Szerkesztve ]
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Látom mindenki a nagyok közül szemezget.
Bár celeb lelkünk mélyén tudjuk hogy a Casiohoz is adnánk a nevünk ha ők ígérnék a legtöbb nullát a bankszámlánkra☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Ebben van valami, bár egy átlag embernek egy alap használt Rolex Cellini is megfizethetetlen.
Milyen gyorsan elkelt a "replikának álcázott műanyagdarab"
Vagy talán minket nem bírt?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz SQX_Barto #26957 üzenetére
sör/wc itt erősen elgondolkodtam hány ilyen lehetett
Bár ugye: Alan's Rolex watch
-
Miamiquake
aktív tag
válasz WiZARD #26968 üzenetére
Hát neked semmi sem elég???
Nekem egy snassz NATO szíjas is jöhet csak adja valakiSzerintem az emberek 90%-nak egy Submariner jut eszébe, ha egy drága órát kell mondaniuk + még talán a nagyim is ismeri!
-
Miamiquake
aktív tag
Nagyon nehéz eladás lesz, én nem vagyok annyira optimista mint Misi.
15 20ezer közé raknám és kb azonnal raknám fel hátha karácsony előtt valaki rámar.Bocs de ez a tapasztalat.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Takuun #27008 üzenetére
Desznyó vágás?
Akkor: Patek Philippe – Model 1591
2 280 000 dollár (2007-ben adták el, a Christies aukció keretein belül)Viccet félretéve gondolom azért írtad ezt a két modellt, mert pontosan ismered édesapád igényeit szokásait.
Vedd meg nyugodtan, nem sok baj lesz vele.
-
Miamiquake
aktív tag
Ott a pont.
Nemrég jöttem haza a Lurdyból és képzeljétek mit láttam egy RAJ Pujaro max 5 éves kis gyerek kezén???
Nanáá hogy vér kamu Brejtlíng for Bentyli nevű tákolmányt.
Pont az kell neki...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz TimeCenter #27225 üzenetére
Én olyan órát keresek ami minimum 500 gramm, és abból is kettőt hogy ki tudjam dobni a kondi bérletem.
Ha jobban belegondolok 4 kéne mert a lábamra is raknék kettőt.Ja és minimum perc ütős legyyen ám!
-
Miamiquake
aktív tag
Jaj má naaa, ne vedjed a kicsíke sziwedre.
Egyébként értem mire gondolsz, csak nekem a nehezebb órák mindig belemélyedtek (főleg a korona) a kézfejembe és egy idő után kellmetlen volt viselni őket.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz HaZsolt #27248 üzenetére
Fő szempont legyen a kinézet és hogy milyen körülmények között használnád.
"Kezdő" órásnak csak quartz szerkezetet ajánlanék és egy lehetőleg új órát, főleg ebben az ár szegmensben.
Öltönyös meló vagy fizikai munka esetén is mást ajánlanék. Fontos lehet még hogy milyen más ékszert viselsz (hülyén néz ki egy műanyag tokos karóra ha másik kezed tele van arany ékszerekkel)Tissot Certina vonal gondolkoznék de persze ez is változhat...
-
Miamiquake
aktív tag
Nagyon Boldog karácsonyt minden kedves órabarátnak!
-
Miamiquake
aktív tag
Új év ide, új év oda én továbbra is keresek valami szép órás/ékszerész kínálót.
Ha valakinek van csak írjon rám!És persze a szokásos Baume Mercier fanatizmusom is megmaradt, szóval ne habozzatok...
-
Miamiquake
aktív tag
Hölgyek Urak kivel találkozok vasárnap a Békében???
-
Miamiquake
aktív tag
A minap kérdeztem pár infót az órámról és beszélgetésbe bonyolódtam a Baume et Mercier oldalán és a lényeget kiemelve: Azonanl kaptam válaszokat, tökéletes megoldást javasoltak és végtelenül kedvesek voltak.
Így kell, gratula nekik és ezért is a kedvenc márkám...
-
Miamiquake
aktív tag
Már várom a holnapot...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Butcher-HUN #28991 üzenetére
Divat márka, idő mérésére alkalmas eszköz
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
oraszeretet elérhetőségét tudja vki? Börzén is kint volt...
-
Miamiquake
aktív tag
Kedd esti unaloműzésre feltennék egy kérdést:
Kinek mi volt a legnagyobb BAKLÖVÉSE órák terén? Gondolok itt rossz eladásra hibás választásra stb.
Kezdem is én.
2 éve eladtam egy BWC Chronot potom pénzért... azóta sem láttam ilyet sehol.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Tusuka #29299 üzenetére
Na ezt már át tudom érezni. Akármilyen furcsa sose kötődtem egyik O+A-hoz sem ami nálam volt.
Viszont mindegyiket nagyon nagyon jól el tudtam cserélni vagy adniAzért ez jelent vmit.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest