- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Hankuk Taja #18585 üzenetére
A beépítésekkel kapcsolatban egy kis kiegészítést szeretnék írni kezdő karóra gyűjtőknek.
Egy beépítést nem lehet minden nap használni, nem arra van. Gyűjteménybe és hétvégi órának általában tökéletes, de szerkezetileg nagyon sérülékeny és minden külső behatás (víz kézmosásnál, erős rázkódás stb) kedvezőtlenül érinti.
Pár éve nagyon nagy divat lett, szerencsére az én kezem alatt is nem egy átcsúszott, de értékük erősen megkérdőjelezhető és ingadozó.
Mindenképpen ajánlom ha lehetőség van rá (ilyen összegeknél már legyen) hogy vizsgáljuk be az adott órát (WDL esetleg hivatalos márkaszerviz) vásárlás előtt.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
7 végén BÖRZEEEEE! Ki melyikre megy???
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Butcher-HUN #18615 üzenetére
Ízlések és pofonok, annál biztosan jobb mintha valaki a telefonjáról nézné az időt, de én biztosan nem ajánlanám!
Kevés pénzért használt órát vennék, valami Vintage 1ftról indított nekem tetsző vmit...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Nem tudja vki mennyibe kerül a beugró a BÖRZÉRE?
-
Miamiquake
aktív tag
Rengetegen voltak börzén BÉKE szállóba... Minden órám elkelt
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Empsepo #18840 üzenetére
Gyűjtői ritka darab, garanciával és extra megkímélt állapotban!
Ez olyan dolog hogy egy szinte null kilométeres makulátlan víz hűtéses 911-es Porsche-ért ma is elkérek kb egy új 911-es árát.A gyűjtők keresik és a kereslet szabályozza az árakat.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz menyko #18870 üzenetére
Eredetinek tűnik és látom nem szempont a külseje sem, én reálisan 35-öt mondanék rá, ha van doboza kártyája mindene akkor max 40.000 Ftot tud.
Nehéz eladás a Certina mert csak "kezdő" órások adnak érte pénzt, ezért nyugodtan alkudj...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz menyko #18885 üzenetére
Pont vittem ki a börzére most hétvégén egy CERTINA DS Podiumot /full dobozzal, karc mentes állapotban/ mindennel és hát finoman szólva nem nagyon érdekelt senkit. Végül nagy nehezen elkelt.
Az egy dolog hogy az órás mesterek kb csak legyintettek rá, de az átlag nézelődök is így voltak ezzel.
Én mondjuk szeretem, és a Tissotal együtt kezdő, úgy mond belépő órának tartom az órák világába.
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dzsana #18888 üzenetére
Azért nem téveszteném össze a VINTAGE majdnem ékszer szépségű Szerkezetes kis Tissotokat (ami ugye neked is van pár), és a modern Quartz testvéreit.
A Tissot az a márka amiből minden egyes órásnak órabarátnak kedvelőnek volt, van és lesz egy esetleg több. A Certina sajna már nem ilyen.
Én a tömeggyártás miatt nem szeretem a modern TISSOT és Certina termékeket.[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
És nem hiába azért a LEGDRÁGÁBB még mindig ez a TISSOT
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dzsana #18893 üzenetére
Tudom én hogy magas az az ár, de akkor is. Érted mit szerettem volna mondani. a modern villanyóra Tisókkal van bajom...
A Certina pedig nehéz nehéz nagyon nehéz eladás. Én is ár alatt tudtam ellőni...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Misi1979 #18900 üzenetére
Én látatlanba adok érte egy nagyon komoly TURBO rágó képgyűjteményt + egy adag baráti kézfogás és megfejelném még egy rendkívül ritka illat gyertyával.
De viccet félre téve valami pikcsőrt azért megnézhetünk róla? Vagy ilyen titkos a projekt . . .
-
Miamiquake
aktív tag
kicsit OFF de akinek van vagy ismeri a ST Dupont öngyújtókat írjon már rám! Köszi előre is.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dzsana #18932 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, hatalmas stílus törés a két villanyóra a képen. Vintage Tisok nagyon szépek, de két új... Én inkább a kettőt próbálnám becserélni egy le locle automatic-ra, és akkor új is lesz és automata is.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dzsana #18936 üzenetére
Jajjjjjjjj Q&Q!!!
Én is 14 évesen Q&Q csicsa-micsa órát vettem az akkori Moszkva téren a metro melletti kis trafikban, ha jól emlékszem 2 vagy 3 ezer forint volt és tök menőnek éreztem magam benne.
Persze csak addig ameddig 5 hét után le nem esett az egyik mutató☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Butcher-HUN #18966 üzenetére
Sajnos nem tudjuk hogy miért pont ő lett a kiválasztott de:
Láthatóan szép állapotban van, viszonylag nagy méret, tehát vaskosabb férfi kézre is mutatós.
Én kicsit sokallom az árát mert ennyiért Vintage Omega vagy Longines is van amivel egy napon nem említhető és 20 környékén is van hasonló: ROAMERHa tetszik el lehet hozni de én 20K-nál többet nem adnék érte.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
???
Frissen lejárt termékek, és egy 30-tól elvihető óra van, az egyik pedig bocs tényleg szervizelésre szorul.De ha ilyen kötekedőre veszi mindenki itt ma a figurát, akkor hajrá vegyétek vigyétek 30-ért sőt 600K-ért is. Nekem nem probléma, csak (naivan gondoltam segítek)
-
Miamiquake
aktív tag
Ha esetleg tud vki szervizt ST Dupont gyújtónak az kérem jelezze (csak tölteni kéne mert kifogyott de ilyen értéknél én nem rakok bele palackos akármilyen GÁZt)
Előre is köszi.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
válasz nostromo73 #19051 üzenetére
Na ez jó kérdés, én az acél mellett voksolnék, de azért megkérdezem: ugyan az a modell ugyan azzal a szerkezettel?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Misi1979 #19205 üzenetére
Nagy különbség van a 3 fő fajta között szíjakban (prémium órákról beszélünk):
1 Gyári minőségi bőr szíj
2 Minőségi Bőrszíj (Hirsh)
3 Mű Bőrszíj (általában bőrnek állítják be, de aki ért hozzá látja hogy miért is nem az, mellesleg kb 500 - 1000 Ft a vaterán)[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Zozzer888 #19269 üzenetére
Omegát vegyél (hihetetlen hogy ezt leírom mert utálom az O+A-kat)!
Ez az óra egyszerűen nem az amiért a Breitlingeket szeretik (ugye ő pilot órákat csinál).Én csak akkor venném meg ha beépítést csinálhatnék belőle, de igazából annak sem jó.
Ennyi pénzért szép 70-es 80-as évekbeli Automata Omegát kapsz, ami garantáltan értékállóbb![ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
Ajánlanám ezt: Omega Seamaster (egy nagyon jó órás mester árulja tehát tuti lehet)
Bár én igazság szerint ezt sokkal érdekesebbnek tartanám MIDO
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Delonghi Magnifica S
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest