- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
agabe
addikt
Nekem pont forditott erzesem van...pontosabban osszessegeben s3-as tapintasa jobbnak tunik, a kijelzoe meg mindenkepp. Fogasra S2-es stabilabb ez ketsegtelen, de egy gyari vekony tokkal nagyjabol behozza a hatranyt S3, bar a szogletessegbol fakado S2-es stabilitasat akkor sem eri el teljesen.
Fogason kivul egy jobb dolog van meg S2-on, az pedig a jobb ramkezeles jelenleg (kulonosen GB-el) amit remelhetoleg javitanak s3-ban minel hamarabb. Aprosagokban javult valamennyit, meg a kijelzo ami (szinekben, es pentile ellenere elessegben is) mondjuk jobb ...tenyleg keves az elorelepes, ezert olyan aprosagok tudnek felsorolni, mint pl. a kisebb melegedes, jobb gps. A rohely, hogy nemsokara johet a 2gigas lte-s verzio (nemetorszagban mar elorendelheto t-mobile-nal, meg vodafone-nal), amiben a tobb ram mar lehet mindennel egyutt ertelmes alternativa, de, hogy itthon az mikor lesz (ha lesz) az meg kerdes.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz csabám #42669 üzenetére
Annyira foltos volt mint egy csipketerito, es nem csak vaksotetben latszott...mar-mar kiallitando peldany lehetett volna, persze ez is olyan, hogy nappal, meg ha valaki nem figyel nagyon ra lehet eszre sem vette volna.
(#42671) fecs:
Tuti nem normalis. Valami folyamatosan ebresztgeti alvo modban a procit, es ez nem tesz jot a fogyasztasnak. Nem tudom mivel lehet megtalalni mi az...en altalaban figyelem milyen az uzemido, es ha hirtelen valami hasonlot tapasztalok, akkor eleg csupan az utoljara telepitett appok kozul kitalalni melyik okozza.
Ha nem tudom esetleg megtalalni, akkor factory reset, es elolrol kezdem belakni.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz guest666 #42644 üzenetére
Ahogy irtak masom is, igazabol nem hatwlmas a kulonbseg, de nekem belvarosban kocsiban s2-es lassan talaltt jelet altalaban, s3 meg gps bekapcsolas utan nehany masodperccel mar rajta is van (szoval gyorsabb). Ezutan latvanyra nem tapasztaltam kulonbseget a maps hasznalata kozben, szoval s2-ese is jo stabil, csak a glonass miatt feltetelezem, hogy meg pontosabb az s3, de az a nehany meter nem valoszinu, hogy szamit, vagy valaha megfigyelheto lesz, hacsak nem egymas mellett van a ket keszulek. Job an tartja-e a jelet azt nem tudom..s2 ritkan eldobta (jellemzoen ez az elejen volt amikor mwg sak par holdat latott, es mondjuk felhosebb ido is volt amiokor azok jelei is gyengebbek) amit aztan hamar megtalalt ujra, de s3-at meg nem hasznaltam ilyen korulmenyek kozott.
Egyszoval jo az s2 gps-e, csupan sikerult kicsit javitani rajta. -
agabe
addikt
válasz Senser87 #42713 üzenetére
Barmelyikkel elofurdulhat, hogy hibas a kabel, csak az olcso kinait dragqbb lenne visszakuldeni mint amennyibe kerult, ezert ha tutira akarsz menni veszel egyet boltban, es ha nem jo cserelteted.
Azt azert ellenorizd le, higy ugyanabba a HDMi foglalatban mas normal lejatszo ugyanazzal a HDMI kabellel jol mukodik-e, es nem azoknal vane-e tuti a gond. Ha nem, akkor az mhl kqbel a hibas.(#42711) jer1cho:
Miert nem hivod hazhoz a szervizt? T-mobile-os gari is hivatalos, samu elfogadja rendesen, es nem kell heteket varnod mig megcsinaljak.
Altalaban a kiszallo szervizesek nem nezik a romot, de en nem probalnam ki, hogy nalam sem...inkabb tegyel fel gyari ics-t traingle away-el nullazd, es figyelj, hogy a csc is jo legyen.
Meg GB-en vagy? JIG csak azt nullazza tudtommal.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz TazLeacher #42715 üzenetére
sqmsung termkregisztracio
Kb naponta eloftorul, hogy beszelunk rola, de nem is ez a lenyeg, hanem alapbol minden samsungnal ez a helyzet ami premium kategorias.
Kimennek oda ahova kered (munkahelyre is lehet rendelni) es max 20-30 perc alatt akar ujja varazsoljak a telodat, azt elkoszonnek, es kesz. -
agabe
addikt
válasz Senser87 #42721 üzenetére
Nincs otthon valami medialejatszo eszkoz a halozatban? Vagy a tv nem tud hakozaton keresztul lejatszani filmeket?
Ha valamelyik igen, akkor eleg lenne streamelni telorol a kepeket, videokat wifin keresztul pl.zappotv nevu app-al, es mindent lathatsz a megjeleniton...akar youtubot is.
Mhl kabel max akkor kel, ha jatszani, vagy webbongeszni is nagyobb kijelzon szeretnel. -
agabe
addikt
válasz horvathkrisz #42727 üzenetére
Teamviewer ..most mas nem jut eszembe, de tuti mas is van, de ez is jol hasznakhato, taviranyithato a pc a kijelzorol.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Senser87 #42743 üzenetére
Ugy tunik a mai mhl megoldasok (vagy barmi mas...pl wifi) jelenleg nem igazan jok akkor pl. jatekok atvitelere...nem csodalkoznek ha ez direkt lenne bar lehet gyari kabellal az is jobb?
Nekem s3-nal all allshare cast dongle- al is ez a tapasztalatom, de azt hittem az savszelesseg korlat miatt van (bar 1080p-s filmet jol atviszi, ott nem kockasodik, csak a 24p-t nem kezeli tokeletesen a teloban a lejatszo ha nem sajat kijelzon van megjelenitve, de ezt sokan eszre sem veszik), szoval ha filmnel atmegy, akkor jateknal nem ertem miert nem..pontosabban valoszinubbnek tartom most mar, hogy ezt direkt korlatoztak le, hogy konzolok kepminosege sokkal jobb maradhasson (ott a jatekok is jobbak meg, de most nem arrol van szo).[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest