- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz Gergőkee #17432 üzenetére
az en cserelt kijelzom most tobb mint 4 honapos...napi atlagban 3-4 orat hasznalom landscape modban bongeszesre. igencsak erzekeny vagyok a beegesre, de ezen a kijelzon meg nyoma sincs hasonlonak, volt ugyan, hogy cserletem a romot, es mas volt kicsit a felso sav...de legtobbet GB volt (es most is az van) a telon ezen idoszak alatt.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
a lenyeg az, hogy nem lehet pl kozepen a kijelzo, ezert alul nagyobb a hely mint felul.
nem lehet fekete a keret, eyert feher mellett sotetkek.
nem lehet a negy sarok egyforma gorbuletu, ezert nem az..nem lehet femes kerete a keszuleknek, ezert nincs.
a tobbi asszem inkabb az ikonokra, kinezetre vonatkozik (szines hatteruk nem lehet, meg az app drawerbe belepve nem lehentek alul fix ikonok asszem) -
agabe
addikt
ezt irjak ott, es valoszinuleg tenyleg a jogi hercehurca miatt lett ilyen, de nem muforditast adtam (nem is tudnek ), csak osszegoglaltam a lenyegesebbnek tuno kulonbsegek leirasat...de valoban Gloob kerdesere a konkret valasz az lenne amit irtal, csak nekem azok a reszletek tuntek lenyegesnek, az eleje meg kicsit hatasvadasz
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz F-ECT$ #18424 üzenetére
12 ora azert nem..de 9 kijohet belole, es azert azt 2-3 napon belul kell letelefonalnod, mert tobb ido eseten mar a rendszer alap energiaigenye is csokkenti a telefonalasra fordithato szuflat.
gyari akksival ez kb. 6-7 ora lehet max szerintem, es kell hozza, hogy ne egy gyenge lefedettsegu helyen legyel, mert kis tereronel a telefonalas is tobbet fogyaszt. -
agabe
addikt
amiatt telefonon tudod oket csesztetni, hogy a jelszot nem kuldtek meg...ennek valami automatikusan mukodo megoldasnak kene lennie, igy igazabol semmi logika nincs benne, hogy ne azonnal kuldjek. eroltesd tepefonon keresztul ezt egy kicsit, hogy hamarabb juss jelszohoz.
-
agabe
addikt
válasz C.Brigante #18592 üzenetére
sokat eszik valoban...es egy dolog ami nem jon be, megpedig az, hogy nincs landscape modja meg akoor sem amikor egy weboldal linkelodik be...es lehet nezni portraitben...egyedul a kepek, meg a youtube videok fekszenek el.
ja..es sgs1-en is tokeletesen mukodik, wifi5.0-anal nem annyita szamit a fogyasztas a nagyobb akksi miatt...nem is ertem eddig miert nem hoztak ki ezt az appot. lehet, hogy direkt vartak vele.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Eligzendra #20754 üzenetére
cserelnek azt is ... konkretan szerintem mindent megoldanak amit lehet, es csak akkor viszik el (otthagyva egy ace-t) ha olyan baja van amihez pl. nincs a kierkezo szerelonel alkatresz, vagy pl nem cserelheto (volt akinel olyan chip purcant ki ami az imei-t tarolta, es allandoan ujat generalt...na azt a kozpontban sem tudtak megoldani )
-
agabe
addikt
válasz Varszegig #22185 üzenetére
+1
es a felbontas is klassz...hiaba "csak" pentile samoled.
A kijelzo egyertelmuen jobb, de azon kivul valoban igen kicsi a kulonbseg s2-hoz kepest a valosagban is.
kijon a 4.0.4 Tw5.0-val s2-esre is, es lehet valoban az a kulonbseg sem lesz meg ami meg van jelenleg...de azert s3-as mindezt HD-ben hozza, szoval jobb az tuti, de nincs lekuzdhetetlen ingerenciam a valtasra. nem tudtak meglepni az s1 -> s2 szintugrast, ahhoz ugy tunik varni kell s4-re (vagy valamelyik masik 2013-as modellre ha nem csak samsung haza tajan nezelodunk majd) -
agabe
addikt
válasz Badboys #22257 üzenetére
a melegedés normális, a többi nem.
Lehet rom hiba, vagy a telepítéskor megtartottak minden korábbi progit, és az zavar be...sajnos úgy tűnik, hogy csak akkor hibamentes igazán egy frissítés, ha nincs olyan telepített program ami bezavar (és nem tudni melyik zavarhat be)...a hardveres hiba esélye a legkisebb, de szerviznek kéne valamit mondani rá úgyis. -
agabe
addikt
válasz C.Brigante #22357 üzenetére
erdekel majd nehany napi hasznalat utani tapasztalatod, hogy mennyire stabil.
-
agabe
addikt
válasz C.Brigante #22399 üzenetére
Lumiát biztos bevihetnél ...vagy a fényképező miatt nem lehet azt sem ?
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz lajki7 #22411 üzenetére
SGS3 -as összességében kb 10%-kal ér többet max (szerintem)... a kijelzője talán kicsit többel, de az egész teló (miközben nagyon jó) nem ér meg dupla árat (vagy ahhoz közelit).
Ha nagy szerencséd lett volna, és Telenorosként tegnap a Mammut-ban vettél volna 150ezer + 1500havidíjért S3-ast, és kaptál volna mellé egy galaxy tab 2 -est 0 ft-ért (havi 3090 Ft netelőfizetéssel) akkor az úgy megérte volna...de más esetben majd csak később, vagy ha valaki ráun az s3-asára és eladja a következő 1-2 hónapban valami nagyon jó áron...de előfizusokba akkor se szaladj bele.... mindent összevetve jelenleg ár/értékben (a felső kategóriások, mert még oda tartozik) közül S2 -es a legjobb vétel.(#22422) elemke:
Ha megmondod mit ír ki romverzióra a telefon névjegye alatt akkor meg lehet mondani az a rom milyen pillanatnyilag, de azt csak számlából lehet megtudni, hogy hol vásárolták milyen kondíciókkal eredetileg.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz pestibenji #22426 üzenetére
engem már dorgáltak meg amikor több személynek írkáltam külön hsz-okban egy-két percen belül ...így már nem tudom mi a szabályos, így inkább szerkesztek
(#22424) Kleroo :
én a jó állapotú használt 85-90ezres S2 -es árat gondolom jónak (ami ráadásul szolgáltató független is, vagy ha feltöltőkártyás az sem kell, hogy függő maradjon ellentétben a sony-kkal amiket nem tudsz oda-vissza függetlenné-függővé tenni ha gariztatni kellene), és ahhoz képest már az XS kevésbé éri meg.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
a zajcsokkentest lehet kikapcsolni gyari romban, de az csak enyhen javithat a dolgon...persze, ha valaki beveszi a tokos dumat, es nem nez utana, akkor tok nelkul hasznalva mar sokszor nem tapasztalja a visszhangot, es beletorodik abba, hogy ez van.
nem szallnak ki ha le tudjak beszelni az embereket, es sokan (legtobben) baromira nem foglalkoznak a temaval, igy rahagyjak az ufsz-re.
ez van ... neha ki kell kenyszeriteni (meg ha nem is tul nehez), hogy kijojjenek, nomeg masik oldalrol nezve sok esetben elofordul (mas hibaknal) hogy user error van, akkor meg folospeges lenne kiszallniuk. -
agabe
addikt
válasz C.Brigante #22735 üzenetére
en mar honapokkal ezelott besokalltam...nem veletlen, hogy kk5-on vagyok most is. majd ha lesz egy amirol mindenki aradozik (nehany het hasznalat utan is) akkor azt felteszem es csokolom
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
csak mer volt szo az lg 4x-rol ... egesz jo a [video], de rozsaszin potty a kozepen ott virit (foleg amikor a feher fal fele fordul akkor latszik), ugyhogy csak emiatt, hogy hatha jobb a kamera nem erdemes atpartolni
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
nem semmi
es ezeket hanyan hasznaljatok ?(#23031) Szelley:
egyetertek...de mindeg van egy reteg aki kozben is valt, ha a nagy tobbseg ketevente is...es igy mindig van aki az aktualis evben lecsereli a ket eves, mar nem garis es "elavult" (mert azert s1-el is jol el lehetne lenni mwg egy darabig), plusz vannak a fanatikusok, szoval jol bejon ez nekik (persze az almanak is)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Berguson #23071 üzenetére
hogyan történt a szoftverfrissítés ?
Maradtak a régi telepített programok? A leírt hibák olyasmire utalnak, hogy egy (vagy vagy akár több) app pörgeti a rendszert fölöslegesen, meg nem működik jól (pl. hívás jelzés). Ez akkor szokott előfordulni ha nem helyes módon lett telepítve a friss rom.
Ha például Kiessel lett, és rajta hagytál mindent ahogy volt, akkor nagy valószínűséggel ez a probléma.
Sajnos android túl szerteágazó, és az appokat nem tudják mindenre megfelelően megírni, ezért a frissítést sem tudják úgy megoldani, hogy ne kelljen az egészet újra belakni.
A te esetedben (ha még nem volt) egy full wipe + hard reset lehet, hogy megoldja a dolgot, deha nem, akkor a romot kell úgy újrahúzni, hogy már előtte is szűz legyen a rendszer. -
agabe
addikt
válasz vati182 #23456 üzenetére
extreme digital még szintén csak hivatalos garival árulja...és van még más bolt is (vagy akár a legtöbb gsm bolt is) ahol kaphatsz hibátlan dobozos magyar garisat, de persze akkor már áfás számlával kell kérned, és már kb. azon az áron kapod ott is mint nagy műszaki áruházakban.
Ha nem sürgős egy-egy vásárlás, akkor ki kell várni amíg a nagyoknál valami akció lesz, és akkor megvenni.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Steven #23461 üzenetére
legalább lesz egy új készüléked...bár kungzinak több hónappal ezelőtt nem tudtak adni újat, mert "kifutó", de lehet, hogy azóta befutott pár darab.
(#23465) zack:
melyik szervizpontban ? nekem (volt, hogy bevittem év elején magam mert nincs messze a west-end) pont azt mondták amikor szervizelték, hogy a számla nem érdekli őket, csak a garipapírt adjam.
Következőre már szervízest hívok ha kell irodába, és végülis nem gond ha kell a számla, de fura és nemrég változhatott.[ Szerkesztve ]
-
-
agabe
addikt
válasz nexusking #23648 üzenetére
plusz dolog sincs, csak ilyen vasarlasnal fontosak:
lehetoleg ne elofizus legyen, vagy ha az, aklor szamits arra, hogy akar le is tilthatjak a telot. feltoltokartyas okes, de mindket esetben csak akkor szabad megvasarolni, ha a garipapir melle a szolgaltato altal kiallitott szamla is megvan, hogy lasd ki vette igazabol a telot, es az megegyezik-e az eladoval (adasveteli szerzodes sem art).
ezen kivul az elado kepes legyen a samsung regisztracio torlesere (es tegye is meg), hogy utana te ujra regisztralhasd, es igenybe vehesd a premium szerviz szolgaltatasokat. -
agabe
addikt
válasz Laraxior #23672 üzenetére
Budapesten valami kozponti helyen tudok neked adni olyat ami nem teljesen fingerprint mentes, de ennel sokkal rosszabbakat arulnak altalaban, viszont teljesen tiszta, arra nem lehet gond, es ingyen adom, mert nem kell...kiprobalni semmikeppen nem gaz, nekem 3honapja van fenn egy belole, es meg egyaltalan nem karcos, igaz altalaban bor, vagy neoprem tokban tartom, tehat sok eselye nincs amugy sem osszekarcolodni.
-
agabe
addikt
válasz nexusking #23725 üzenetére
en csak majdnem hasznaltam tpu tokot, ezert nem tudok konkret tapasztalatot irni...es legtobbunk nem hasznal. valoszinuleg ezert nem kaptal meg valaszt.
(#23888) ricshard444:
de ez nem garis...nem lehetetlen, hogy kulfoldrol, vagy valamilyen gsm boltbol szarmazik...akkor meg az is elofordulhat, hogy egyik naprol a masikra tiltva lesz az imei-je...ilyen gari, szamla nelkuli keszulekekkel (nem csak samu s2-es) sztem folosleges foglalkozni, viszint ha szerencseje van a vevonek, akkor jo aron kapja meg...de ez szerintem inkabb orosz rulett.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Something_ #23894 üzenetére
a szamla is meglegyen! (igazabol az igazolja, hogy az a telo honnan szarmazik, milyen feltetelekkel vasaroltak eredetileg) ha az nincs meg, akkor gyanus, es kerulendo ebben az esetben is.
es torolje az elado a samsug reget sajat maganal, igy te ujra regisztralhatod magadnak, es a szervizfutart, vagy budapesten a helyszini javitast is igenyelheted.Ha minden rendben vele tenyleg, akkor a 85ezer most jo ar erte. olcsobban jelenleg valoban csak gazos szarmazasut lehet kapni...hacsak nem fogod ki veletelenul 100-bol az egyet amivel minden rendben, es olcsobb is.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Something_ #23907 üzenetére
nem felesleges, de nem a garihoz kell igazan.
a garipapir (legrosszabb esetben...de miutan ismeretlemtol veszed, ezert inkabb azt feltetelezd mint utana fajjon a fejed) lehet valahonnan beszerzett ures amit valaki (nem biztos, hogy a jelenlegi tulaj) kitoltott es lebelyegezett. ha nincs meg a szamla (ha kell neki, mert mondjuk ceg nevre vette, akkor legalabb a fenymasolata) akkor tenyleg barmilyen forrasbol szarmazhat a keszulek.
ezen kivul irjatok adasveteli szerzodest minden szukseges formai kellekkel (netrol is letoltheto direkt telokhoz irt minta).
Ha ezek nincsenek meg akkor rizikos, es keress masikat, mert ennyiert tenyleg vannak mar olyanok amik semmilyen szempontbol nem gazosak. -
agabe
addikt
válasz Something_ #23914 üzenetére
most olvastam...re pu.
-
agabe
addikt
válasz Gyuree91 #24060 üzenetére
pillanatnyilag az kategoriajaban az egyik legjobb ar/ertek aranyu telefon, mert az uj 4 magosok joval dragabbak, es nem sokkal jobbak, csak kijelzoben.
2magosak kozul meg sony xperia s lehet talan alternativa SGS2-essel szemben, de dragabb...viszont jobb a kijelzo felbontasa, bar tobb gond van meg vele.
N8-hoz kepest a fenykepezo szerintem gyengebb, de a tobbi telefonnal osszevetve az elmezonyben van, viszont a mikrofon hangminosege csak kozepes.
Tobb negativumot nem nagyon tudok (bar a super amoled plus beeg egy edo utan, de gariban cserelik, ezert fontos, hogy hivatalos gyari samu garival vedd), minden mas inlabb pozitivum amit fel lehetne sorolni...akinek mas teloja van szokta lebecsulni a muanyag hatso reszt (elol ott a GG), de ez egyeni izles kerdese, es gagyinak sem mondhato.(#24050) HGabor89:
grat!
sikerult picit faragni az arbol? bar gyari fuggetlenul szamlaval, garival es makulatlanul meg 90-et is megert.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Varszegig #24096 üzenetére
az eladás dátumát nem tudják, de a kiszállítás dátumát elvileg meg tudják nézni ha akarják...meg azt is hogy hova szállították (melyik ország legalább), és a kiszállítás dátuma előtt ugye nem lehetett eladni sem, azaz annak még későbbinek kell lennie.
Az mondjuk gáz ha a garipapiron is ez a márciusi dátum szerepel, de így is lehet némi remény, mégpedig az, hogy kézzel írták a dátumot, és az eladó rossz dátumot írt rá.
Tényleg kéne a számla (minden használt telónál elengedhetetlen kellék...mindenhol hangoztatom). -
agabe
addikt
Ha a számla amit adnak áfás, akkor talán nincs buktató, de 0%-os áfájú számlával már nem tiszta a dolog, és lehet ugyan, hogy semmi gond nem lesz garinál, de megvan rá az esély.
Sok szenvedő alany leírása alapján én már ott tartok, hogy inkább pár hónapos használtat javaslok mindenkinek (ami normális helyről származik rendes számlával) ha feltöltőkártyás, vagy független és persze makulátlan...akár nem is olcsóbban mint a GSM bolti ár (bár használtan azért olcsóbb szokott lenni), mert azzal nem lesz probléma.
Vagy ott a lehetőség Műszaki áruházban, vagy szolgáltatónál venni ami persze drágább (általában), de nem lesz vele gond. -
agabe
addikt
a rendes samu garilevelen az all, hogy 1 ev teljes + 1 ev korlatozott.
ha nalad a +1ev szoftveres...akkor azzal valami gubanc van. szamla nincs?egyebkent a vip phone is gyujtohelye a ketes szarmazasu teloknak...biztos nem csak olyan van ott, de sokkal tobb mint hivatalosan magyarorszagra behozott.
azert jo a szamla, mert latszik az afatartalom, es abbol egybol le lehet szurni melyik kategoria.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz C.Brigante #24214 üzenetére
logikusan csak azt tudom, hogy esetleg kuldeni miert nem tud...fogadni barmely pop3 szerver beallitassal mennie kene barhol.
mik a beallitasi a fioknal? -
agabe
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest