- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Aktív témák
-
znagy69
őstag
válasz pestibenji #27558 üzenetére
Most nem használom pl MIUI-t, de az is ilyen méretű volt. Azt hiszem a 2 ROM között van némi összefüggés. De lehet tévedek.
-
znagy69
őstag
Valaki segítsen nekem, mi befolyásolja a telefon hangerejét. Ezzel az új ROM-al nagyon halkan cseng. Persze max. hangerőn.
-
znagy69
őstag
Gyerekek csak mindenkinek ajánlani tudom Turkbey ROM-ját. Nálam 3. het a V20 megy Siyah kernellel, igaz 2000-es az aksim, de előfordul, hogy 3 napot is elmegy. Használom rendesen a telefont, igaz nem használom játékra és zene hallgatásra. Most megvárom Bezke IceCreamed ROM-ját és kipróbálom. Ha nem jön be akkor megy vissza a legújabb Turkbey. Még egy apróság, hogy SPBShell megy rajta ami ugye azért szívja az aksit.
Nordik Szerintem olvasd el a leírást. Ha nincs kikötés akkor fel lehet.
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz N.YCityBoy #29368 üzenetére
Szia,
Felrakod a TBP-t és ahogy a mentést csináltad úgy rakod vissza is. Én így csináltam.
De Te is láttad biztos amikor a mentést csináltad a lehetőségét.
És egy reboot kell 1-2 app-nek, de lehet mindnek. -
znagy69
őstag
válasz N.YCityBoy #29377 üzenetére
De a mentés után a Titanium könyvtárat elmented biztos helyre. Gyalu után visszarakod sd-re és akkor is működnie kell. De csak pro-val.
-
znagy69
őstag
válasz tomi6600 #29399 üzenetére
Akkor azt kell használni (KH3), ha a használtai paraméterek ugyan azok most is.
Nekem 2-3 napot - gyenge használatnál - elmegy Turkb. ROM és Siyah kernel, de 2 nap minimum minden töltésnél. Igaz az aksim a 2000-es.
Kernelnek próbáld ki Siyah-t, hátha jobb lesz. De mondom nálam 1x fordult elő 3 nap minimum használattal. -
znagy69
őstag
válasz LaptopSystem #29501 üzenetére
Szia
Ha Telenoros vagy igazad lehet. De SGSI-en sokszor modem csere megoldotta. Nem tudom milyen ROM-od van. Ha nem Odinoztál akkor először szerviz, ha az nem segít akkor lehet sw-vel próbálkozni.
-
znagy69
őstag
-
znagy69
őstag
MIUI használóktól kérdezem itt is. A gyári watherclock widget megy valakinek. Nekem az jött be legjobban és MIUI alatt nem bírom életre lehelni. Másolás app-be és install apk már megvolt.
-
znagy69
őstag
Segítsetek.
Launcher problémám van. MIUI van fent - bár ez szerintem mellékes - és alapértelmezetté tettem egy launcher-t. Van fent az SPB is és most megint azt szeretném választani, de nem tudom hogyan lehet.
Hogyan tudom elérni, hogy újra rákérdezzen melyiket válasszam. -
znagy69
őstag
válasz a.t.t.i. #36678 üzenetére
Teljesen jó most már a miui, én is gyakran használom hosszabb ideig. Épp ma raktam fel a KK5-t, mert nem árt egy kis változatosság. Bár igazság szerint hang minőségben szerintem egy kicsit hibádzik a MIUI. Az elmúlt kb. 1 hónapban használtam MIUI-t. Az említett hibát kivéve a MIUI jobb. Még annyit, hogy a társ fórumon a magyar rommereket ajánlom, mert jobbak mint a miui.com.
-
znagy69
őstag
Tudna válaszolni priviben 1-2 kérdésre akinek Galaxy TAB van?
-
znagy69
őstag
válasz LaptopSystem #37495 üzenetére
Én egyszer adtam meg az adataim, azóta autómatikus. Talán bankkártya adatokat kértek
-
znagy69
őstag
válasz migabi24 #38257 üzenetére
Ezt mire alapozod? Nem vitatkozni akarok, de nem HUTHDB az egyedüli aki így gondolja. Én használtam MIUI-t sokáig, de ugyan azt tudom mondani mint Ő. Persze én is szüneteltetem most, mert igaz nem tökéletes, de nálam nagyon gyors és stabil volt, telefonként. Az apró hibák miatt váltam meg tőle egyenlőre.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest