- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #7 üzenetére
Szerintem ez pont hogy szogletes lesz ;-)
-
ForRedGlory
félisten
Lassan indul a buli: samsungunpacked
Újabb videó került fel az oldalra, és a visszaszámlálót is javították, most már 1 napot ír, nem 1 nap 8 órát.
szerk: a csajok is csinik
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Azért valljuk be, nem sokat erőltették a design kérdés a ferde szeműek. A jobboldali az SGS, photoshoppal kicsit mókoltam rajta.
Annyi történt, hogy a perem kisebb lett, szögletesebb sarkok, baloldalon van az első kamera és "fémesítették" a felső hangszórót. Az mindenesetre látszik hogy a kijelző nagyobb. Ha a két telefon egyforma magas, akkor az arány is jó.
-
ForRedGlory
félisten
Bár ez nem az S2, hanem "csak" a Galaxy Tab 2, de megér egy misét... AS, nem csinálsz nekije totyikocskát, mint első számú Samsung fan?
-
ForRedGlory
félisten
Stream: [link]
Ha a Samsung oldala lehalna... Ami eléggé sanszos, hogy túlterheléses támadás áldozata lesz. A fél világ Steve bával az élen rajta csüng
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Indul a közvetítés emberek
-
ForRedGlory
félisten
LOL, a száz tagú cigányzenekarban Galaxy Tab-al tolja a muksó
moco22: [link]
Ne bénázzál már[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Van egy kis hiányérzetem. "Mintha" a Galaxy Tab bemutató rövid lett volna... Mindenki megéhezett, hogy 10 percig tartott, de szinte semmit nem mutattak?
-
ForRedGlory
félisten
Közel hatperces "first look". Jóval részletesebb, mint az engadget 2 perces verziója: [link]
szerk...: azért azt látni kell, hogy sebességben a rendbe tett SGS hozza ezt a sínvonalat. Viszont az általános sebessége bőven sokkal jobb, mint az SGS-é "alap kiszerelésben". A kijelzője bámulatos, az élő háttérkép így monitoron keresztül is majd lemászik a kijelzőről.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Jaja, minden esetre érdekes. Bár az élő háttérkép szerintem a ludas. Így normál lapozgatásnál fix hogy nem indul be a második mag, vagyis ergo, mintha egy SGS-t látnál 4.3"-on. Ez javítható, na meg a jövőbeli frissítésekkel ennél csak jobb lesz. Nekem így is kéne
tariattila: már nem is érdekel dzsípíesz?
Lehet hogy az akksi alá tették be[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Hamarosan az SGS2 egy kis szar készülék lesz. Jönnek az Nvidia Quad Core processzorok tabletre és telefonra. LOL
Csak egy adat. 5x erősebb, mint a Tegra2. Erre nem lehet mit mondani lololololoooloo
A videóban Xboxra fejlesztett játék fut tableten elég jól... Több mint 600 katona harcol realtime stratégiában. megalol.... -
ForRedGlory
félisten
válasz korpicschess #304 üzenetére
Kicsit lesz vastagabb tole, de csak minimalisat.
-
ForRedGlory
félisten
Honnan tudjátok hogy mennyi lesz ITTHON az ára az SGS2-nek, hogy olyan 50k-s különbözetről beszélgettek...?
Meglennék lepve ha nem egy árban lenne az Optimus X2-vel, max 4-5k-val több... -
ForRedGlory
félisten
Amúgy nézegetve a MWC2011-en látott Galaxy 2 laggolását, azon tuti egy béta fos volt, mert már az "öcsire" is van olyan beta 2.3.2 ami sokkal jobban fut a Barcelonában bemutatott "bratyónál". Jó lesz ez
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #422 üzenetére
Csak ezt javítsák:
- GPS
- Fájlrendszer (no lag...)
- Tuti böngésző
- Jobb akksi idő, vagy grátisz akksiNekem több nem is kell
-
ForRedGlory
félisten
Nem is gyenge, mert mar eljutott arra a szintre, hogy ha az oldalon nincsenek flash hefyek (lasd nso.hu), akkor nagyon szepen teszi a dolgat bekapcsolt flash mellett is. Csak nem lehet eleget optimalizalni. Erre irtam. Mondjuk lehetne benne tobb funkcio, stb. :-)
Kockasodasra visszaterve. A legujabb rom mellett mar ha izombol vegig gorgetsz mondjuk egy 50 hsz-es PH topicot meg sem kottyan, nem kockasodik, es ezt teszi akadas nelkul. Na ezt meg az iphone sem tudja. Az kocka hegyekbol all :-)
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Bocs ha volt már, de ezt tudtátok?
Samsung Galaxy S II gets upgraded to 1.2GHz, delayed until May or June?
-
ForRedGlory
félisten
Ez de jól hangzik:
"We accidentally left the phone with the screen on all night at full brightness, with the battery charged about 70%, and after eight hours it still had juice in the morning to wake us up, but died down shortly after that."
Mellesleg a telefon is méltó lesz elődjéhez. Ennél jobbat nehéz lesz gyártani, esetleg a HTC Szenzációja, de én SGSII-re fogadnék nagy pénzben. Brutális videót vesz fel 1080p-ben
-
ForRedGlory
félisten
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.