- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
#40553216 #366 üzenetére
Most viszont en voltam a bena, mert a telepitesnel az elso opciot valasztottam (telepitse az Ubuntu 14.04.1 helyett, ami ugye tegnap fel sem ment rendesen), es csatolva hagytam az ext particiokat, mondvan sosem volt meg ebbol gond.
Most persze elszallt a telepites (szinte azonnal kidobott), es azota egy darabban latja az egesz merevlemezt.
Gparted szinten, egy osregi Peppermint Live CD szinten, eredeti rendszer nem indul...
Megmenthetok valahogy meg az adataim? Nem lehet, hogy csak a particios tabla szallt el? Kb. egy percet futott a telepito, az alatt biztosan nem formazta le a teljes merevlemezt.
A Gparted helyreallitoja (gpart) nem talalt semmit.
-
törölt tag
Nagyon béna (nem te
). Szerencsére sosem futottam ilyenbe.
Ami szomorú, hogy két és fél éve jelzett hiba, és sehol semmi. Legalább kilőnék a .csába (mármint hogy rendszerfüggőségként kötelezően települjön bizonyos esetben) az xscreensavert. Nekem is Lubuntu fut, és nem kell hozzá. -
St3ven
addikt
Egy próbát megért.
A megoldás megvan itt, csak éppen nem tudtam még egy terminált sem elindítani, annyira hibrid állapotban volt a rendszer.
Most jön Live alól a telepítés. Kérdés: formázzam a "fő" partíciót előtte? Van egy külön partícióm a rendszernek, meg rajta kívül az extended.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest