Ez igen. Nem is tudtam, hogy ennyire megtorpantak. Valaki esetleg piaci részesedést nem tud
?
Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

Ez igen. Nem is tudtam, hogy ennyire megtorpantak. Valaki esetleg piaci részesedést nem tud
?
Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

Pedig az LG-t bírom a legjobban 
(#3) rudymester

Kíváncsi leszek a Samsung eredményeire. Nekik nagyon bejött a táccsos téma, kíváncsi leszek mire lesz elég a rengeteg hasonló készülék. A másik meg a Nokia, ők megint kezdenek magukhoz térni és jönnek ki a normálisabb telefonjaik.
PS1 - A konzol, aminek lelke van

Énis így vagyok vele, más telefont mostanában el se tudnék kézelni a kezemben 

Na, ez egy kicsit meglepett.
Azt hittem a Samuval együtt nekik is bejött a táccsos sztori és most aratnak.
C35i-C45-MC60-CX65-V3i-U600-N95-6230-N95-5530

Megtorpant a lendület...idén nincs Arena, a KP500 variánsai meg már a kutyát sem érdekli...
LOGITECH Attack 3 Joystick eladó! -> 2290.-Ft Posta van! Érdeklődni priviben!
Lg technikailag nagyon alul van , se amoled se nagy tudású okostelfon semmi.
Kb ennyi...
Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)

Szerintem valami nem stimmel a millió/milliárd won/dollár számokkal... 
(100 won=18,04 forint)
Volt aki kb egy éve azt mondta, miért nem maradnak a mikrónál, meg a porszívónál...
Esetleg valami újdonságot, ha mutatnának...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
Jajj, ez nem a VIlágvége...
This is, where the road crashed into the ocean...

Hozzák a kistestvér szerepét. A Samsunghoz hasonlóan nyomulnának az érintős piacon, de technikailag messze elmaradnak. Anno volt a Csoki, aztán az Aréna. Mostanában meg a süti klónjait erőltetik, de ez szemmel láthatólag nem jön be.
Nokia E71

De akkor miért nem tudnak ők is pár ütős okostelefont piacra dobni? Abban is lehetne követni a Samut, nem csak a középkategóriától és attól lejjebb 

Ezügyben kérdezd az LG vezetőségét 
Nokia E71

Érdekes, hogy Samsung téren olyan jól tájékozott vagy, máskor meg oly feledékeny...
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

2 hónapon belül 3 androidos telefon jön,a kp500 nak jönnek az utódai,.jön az lg mini...
LG Optimus...

Remélem elég lesz arra, hogy termeljen több nyereséget, illetve nagyobb piaci részesedést.
Ez csak D-korea egyenlőre.... Max nyár végén vagy utána lehet belöle valami, q2 es profitot nem fogja befolyásolni. 
Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)

Ez csak példa volt.
Okostelefonnak egyenlőre itt a GW620, be kell érni ezzel.
Profitot meg akár az LG Mini is hozhat.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Eccer volt LG telefonom (LGKS20), többet soha. Nem a winMobile-t okolom a kezelhetetlenségért, hanem a gyártót, aki arra a szar hardverre rápakolta. 
Aki másnak kerbe-kerész, annak nem fütyül a rekmetyütyü!
Na kocc van LG. A Nokia felébredt az N8-00-val és tarolni fog 
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?

Azt a tarolást azért megnézem. 
Bár örülnék ha a finnek is alkotnának végre valamit.
Mostanában nem nagyon vagyok elégedett az lg-vel. Design-ben, árban és tudásban sem hoz valami nagy formát (bár sosem vonzott tulzottan
)
Illa, berek, nádak, erek, a motorosok jó emberek! ( Ph megbízhatóság 57.je ;) )
Samsung q1 igen jó volt 
link