Hirdetés

2010. augusztus 1., vasárnap

(#1) Ombi5

Ombi5
(senior tag)

Remelem vmi nagy dobasra keszulnek,mert kicsit lemaradtak! :(

(#2) papi77

papi77
(őstag)

idézném azt a bizonyos adóellenőrt:nyugtával dicsérd a napot!majd +látjuk jövőhéten,h mit is tartogat nekünk az SE... :D

(#3) badacsony

badacsony
(senior tag)

Kíváncsian várom. :)

(#4) AMD Power

AMD Power
(PH! félisten)

Hajrá. :K

Chanel,Hugo Boss,Bulgari,D&G,G Armani,Paco Rabanne illatok 3 620 Ft-ért? http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

(#5) Ricardo

Ricardo
(PH! kedvence)

Örömmel hallom. Reménykedem benne hogy kihoznak valami ütőset.

Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.

(#6) fateless

fateless
(őstag)
LOGOUT blog

én a p600-ra vagyok igazán kíváncsi

http://www.youtube.com/watch?v=fW4MTA8M3nc

(#7) Ricardo válasza fateless (#6) üzenetére

Ricardo
(PH! kedvence)

Engem is az érdekel a legjobban. Főleg hogy középkategóriás modellnek szánják, így az ára jó lehet.

Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.

(#8) blueMerle

blueMerle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a képen lévö érintös cuccot ha szabadna kérnem NE valósítsák meg. :))

PROHARDVER NON OFFICIAL CHAT: WWW.PHCHAT.EU !!! Ma vendégnap !!!

(#9) Hulyegyerek

Hulyegyerek
(lelkes újonc)

Én 1 AF-es Walkmenre vágyok...
Jó tudom w960i, de nincs annyi many... ;)

Thomas

(#10) joey20

joey20
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá SE mutasd meg! :R

"Hype, parasztvakítás, sok hülye, szart is megveszik, semmire se jó, idióták, szemét Apple, nincs flash, topic zárható." by Kalandor

(#11) nemma

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én az IPhone-majmolósra vagyok kíváncsi!
Meg jöhetne a K850i javított verziója is! :)

(#12) HardSanyeee

HardSanyeee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is kíváncsian várom :) Elvileg nov 6-án lesz az a bizonyos bejelentés de nem vok benne biztos... Akkor nevernék rohadt nagyot ha mondjuk a P3i 7.2es optikát kapna vagy 5öset optikai zoommal :D de inkább nem tippelgetek csak várom :)

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#13) blueMerle válasza Hulyegyerek (#9) üzenetére

blueMerle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát akkor egy olcsóbb AF-es walkman? W810 ménem jó? :F

(#14) nemma válasza blueMerle (#13) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyrészt mert csak 2Mpx, másrészt pedig neked az van! ;]

(#15) blueMerle válasza nemma (#14) üzenetére

blueMerle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek valóban súlyos érvek, de ne izgulj, nem sokáig :D ;]
A 2mpx pedig hidd el nekem hogy többet ér mind az agyonmosott 5 megás pillanatnyi "csodák".
Én mindmáig tartom magam ahhoz, hogy mobilban jelenleg az etalon a K800i. Nem, nem az idióta megapixel-háborúban. Minöségben!

(#16) AMD Power válasza blueMerle (#15) üzenetére

AMD Power
(PH! félisten)

Az 5MP csak vakítás ezt mindenki tudja.

Chanel,Hugo Boss,Bulgari,D&G,G Armani,Paco Rabanne illatok 3 620 Ft-ért? http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

(#17) nemma válasza blueMerle (#15) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy gondoltam ;]

Én mondjuk sokkal jobb képeket nem tudtam kicsikarni a K790i-ből, mint a K750i-ből, csak az AF volt gyorsabb. Ennyi.
Viszont a W810i-vel is lehet minőségi fotókat csinálni.

Na, mindegy, várjuk az új modellek bejelentését!

(#18) AMD Power válasza nemma (#17) üzenetére

AMD Power
(PH! félisten)

Én nem is értem ,hogy miért akarják ennyire erőltetni ezt a MP csatát. Jó persze marketing és anyagilag megértem. De ez csak egy nagy humbug.

(#19) bolondember válasza AMD Power (#18) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

P600 - kívááncsi vagyok rá...
Na meg: S-széria, T-széria, ezekkel mi lesz? Marad az egy (ill. kettő) főböl álló "flotta"?!

@AMD: szerinted humbug. szerintem is. a legtöbbünk szerint is. de amíg a legtöbb ember azt nézi, "kurvasokmegapixel", addig naná, h ezt teszik...

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#20) kymco válasza AMD Power (#18) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még egy pár év kell, amíg a júzer rájön, hogy a megapixelek önmagukban nem értékmérők... de addig, amíg nincs ez a kiábrándulás, a marketing egyik leginkább előretolt eszköze lesz... lásd kompakt fényképezőgépeknél is...

"Amennyiben a matematika tételei a valóságra vonatkoznak, nem bizonyosak; amennyiben viszont bizonyosak, nem vonatkoznak a valóságra." Einstein

(#21) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

Én egy olyanra várok (méret, szin, tudás +3G) mint a W810, csak kamera védö flippel, kivülröl cserélhetö joystickkel (mert imádom) vagy olyan minden irányba görgethetö navi golyoval, erösebb teljesitmenyü walkman fülessel, min. 2,4 collos VGA kijelzövel, elölapi kamera nélkül (vagy oldalbol kihajthato), vakus 3,2 MP AF kamerával, eröss fehér led fénnyel zseblámpa miatt (életet menthet)...nem nagy elvárások szerintem

Az iPad-ra várva... amíg ideér... tortura

(#22) AMD Power válasza bolondember (#19) üzenetére

AMD Power
(PH! félisten)

Én remélem ,hogy egyik "ágban" se T se S nem lesz telefon dömping. Inkább csináljanak kevesebb típust de azok legyenek komolyak.

(#23) joey20 válasza LEFTHORSE1 (#21) üzenetére

joey20
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kb nekem is ez az álomtelóm most. 2.2 vagy 2.4es kijelzője de nekem elég lenne a 240*320. legyen HSDPA (egyre többet mobilnetezek) és legyen benne 3.2es AF kamera valamint a szokásos SE által használt dupla led segédfény(jobb lenne a xenon vaku de azt úgy látom már csak a csúcstelók kapják azok meg mostanában már csak 5MP vagy nagyobbak lesznek) az újfajta szoftver legyen rajta és legyen W-s teló.vagy egy nagyobb fizikai méretű de nagyobb felbontású kijelzővel szerelt Symbianos SE és a mostaninál erősebb procival felszerelve és az elején felsorolt funkciókkal. :R

"Hype, parasztvakítás, sok hülye, szart is megveszik, semmire se jó, idióták, szemét Apple, nincs flash, topic zárható." by Kalandor

(#24) Ricardo válasza AMD Power (#22) üzenetére

Ricardo
(PH! kedvence)

Ha a T650-nek normális gombjai lennének :U Az új SE-k mindegyikébe sikerül valami olyat tenniük ami nem tetszik.

(#25) fateless válasza joey20 (#23) üzenetére

fateless
(őstag)
LOGOUT blog

HSDPA kivételével w960

http://www.youtube.com/watch?v=fW4MTA8M3nc

(#26) joey20 válasza fateless (#25) üzenetére

joey20
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem jó.ekkora kijelzőre nekem kevés a 240*320 és lassú a proci.

(#27) Jadro

Jadro
(őstag)

"A japán-svéd gyártó november elején leplezi le a „P3i” néven ismertté vált okostelefonját is, mely a legújabb UIQ 4.0 felületre alapoz majd és a Nokia N95 8GB és Nokia E90 babérjaira kíván törni."

Ezzel az a baj hogy az N95 már jóideje kintvan és már egész normális telefont faragtak belőle. SE mintha ismét kicsit lemaradt volna.

Hello IT. Have you tried turning it off and on again?

(#28) AMD Power válasza Ricardo (#24) üzenetére

AMD Power
(PH! félisten)

Nekem nincs problémám a gombokkal.Használat szempontjából.

(#29) Ricardo válasza AMD Power (#28) üzenetére

Ricardo
(PH! kedvence)

Úgy nekem sincs, mert nem volt még a kezemben. Kinézetre nem jön be :(

(#30) Ricardo

Ricardo
(PH! kedvence)

"A Sony Ericsson november első napjaiban fogja leleplezni új termékeit melyek közül háromról kiszivárgott néhány hírmorzsa is. "

Már másodika van itt az idő:U

(#31) AMD Power válasza Ricardo (#30) üzenetére

AMD Power
(PH! félisten)

Go go. Már én is alig várom. :K

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.