- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rachmaninoff
aktív tag
Nem látom ennek értelmét... Alma tulajok ilyet tuti nem vennének soha, ez a C meg aki rupótlan, annak ennyiért is drága.
Amúgy se vegyetek ájfönt, hanem vegyétek a tutit, Sziamiaut!
-
Sofian
őstag
Az NFC még gyorsabb.. nem kell semmit csinálnod Képernyő be odérint és kész. Sokkal életképesebb az NFC tagek ilyen célra történő használata, mint a fizetésé. Látjuk hogy nagyon nem akar elterjedni a fizetés a különböző NFC implementációk és a Bankok különböző szabályozásai miatt.
-
joey04
titán
Na ezért nekem mindkét rendszeren jobb állítgatni, mert az csak 5mp maximum, alkalmanként. Az NFC majd fizetésre lesz jó, ha elterjed.
-
joey04
titán
Az NFC tag programozása nem úgy működik, hogy ha hozzáérintem a készüléket, akkor mondjuk egy adott profil, vagy beállítás aktiválódik? Mondjuk wifi bekapcsol, némítás kikapcsol, fényerő beáll x százalékra, stb stb. Ez oké. De ahogy mondtam, nekem ezer és egy kombinációra van szükségem. Amikor lefekszem, akkor nekem az nem jó, ha automatikusan némít, wift kikapcsol, dnd-t állít, airplane módba tesz, ébresztést állít stb beállításokból egy kombinációt kiválaszt és azt aktiválja, mert ezeket én variálom. kb majd' minden lefekvésnél máshogy. Plusz az ébresztés is 12-16 óra között van (éjszakás vagyok), honnan tudja én melyiket akarom aktiválni? És ez csak a lefekvés kérdése. A hazaérkezés és az itthonról elindulás is hasonló kombókkal "üzemel" nálam. Nem bonyolult, mert iOS-en a cc droidon meg a power toggles segítségével minden lefekvés/elindulás/hazaérkezéskor kb 5mp beállítani, de nfc tagekkel ez megoldhatatlan.
-
joey04
titán
Bizony. Én 2 napos munkarendben melózom, az előre beállítható dolgok így kilőve, jó mondjuk ott a tasker az gondolom tudja, de akkor is van akár 3-4 órás csúszás is, attól függ mennyi dolgom van, mennyire vagyok fáradt. Az ilyen nfc tages cuccok sem jók, én sem a némítást, sem a fényerőt, sem pedig a wifit nem úgy kapcsolgatom, erre marha sok nfc tag kéne, ha minden kombót le akarok fedni. Nálam minden nap más és más, így az ilyen automatizált folyamatok alkalmazhatatlanok. Se program, se nfc tag formában nem életképes. Mondjuk nekem nem deal breaker a hw némító hiánya, szimplán kényelmetlen. Ezért is örülök nagyon a Control Centernek, ez nekem nagyon fontos, és pont az van benne ami nekem kell. Még kicsit több is. Ehhez eddig a JB szükséges volt.
-
Pompi
nagyúr
Akár NFC tag, akár dokkolóba rakás vagy töltés figyelése. Én is mindig máskor fekszem le, de azért van egy maximum amikor már szinte biztos, hogy alszom, ha nem, és azért ez a ritkább eset, akkor belenyúlok az automatikába egyszerűen. De tényleg nem vagyunk egyformák, ha neked csak a manuális némitás jöhet szóba és az is csakis hardveres gombbal, akkor eléggé leszűkíted a választékot - ezzel hosszú távon csak magaddal szúrsz ki.
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #231 üzenetére
Hopsz, jogos!
Pompi: téged meg mi lelt? Nem írtam, hogy csakis az a megoldás, de baromi kényelmes, hogy nem vagy sem tag-hez, töltőhöz, progamhoz, meg mittomém mihez kötve. Odanyúlsz, átpöccinted, alvás előtt, ha fotózni/videózni akarsz hang nélkül, stb. Ha neked jobban tetszik XY módszer, az a te dolgod... az eredeti kérdésem mindössze annyi volt, hogy van-e droidos jókütyü hardveres némítógombbal. Ehhez képest a válaszok kezdenek lassan olyan formát ölteni, mintha az iPhone topikban rákérdez valaki a BT fájlküldésre
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #226 üzenetére
Sokszor félálomban jut eszembe, hogy nem némítottam, átnyúlok a polchoz, kattintok egyet anélkül, hogy kinyitnám a szemem... tudom, kinek mi a fontos. (és nem, nem akarok programozható némítást, mert nem mindig ugyanakkor fekszem le)
szerk: nem akarok iFan-nak látszani, ezer idióta dolog van az iPhone-ban, de a némítógomgot a mai napig zseniálisan egyszerűnek találom.
-
cairojack
aktív tag
5C... aztán majd jön a még olcsóbb modell a 6B, majd miután csődbe mentek a 7A
Így fog kinézni:
Vicc volt...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem tetszik, de az ára nem. Vettem volna én Apple terméket, csak ami elérhető árú, annak a hardvere kuka, aminek meg jobb, ott az ár miatt sztornó. Erre jön az olcsó iPhone, ami még mindig 120 ezer lesz. Hát..
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#32839680 #211 üzenetére
Radikális nem lesz (talán majd jövőre), annyi hogy néhány appot frissítenek illetve hozzáadnak (iBooks-t például), picit finomítanak a design-on, meg ugye az energia és erőfelhasználáshoz nyúlnak... de mindez benne van a linkelt videóban is, nézd tovább, szerintem tök érdekes.
-
madgie
titán
Jaja, ezt igazán átalakíthatták volna a Mavericks-nél
Szerk: viszont én nagyon nem akarok iOS 7 vagy MetroUI féle minimált, az utóbbi vastagon benne volt, hogy tizensok év után búcsút vettem a Windowstól. Ha az OS X is elmegy "nyócbitbe", akkor ideje az Adobe-nek meg a többieknek Linuxra megírni a programokat, mert csak az marad
-
tDr1v3r
veterán
A bőrkötés jó... volt iPad-en, ott eskü tetszik is, de Mac-en kicsit se jön be. Tudom, finnyás vagyok, ilyen is maradok életem végéig (vagy nem).
Ez a mindenlegyenszkeumorf dolog nagyon jó tableten meg telefonon szerintem (addig amíg meg nem unod ugye), tényleg működik a feelingje miatt, de egy asztali illetve notebook OS ne használja már, vagy ha használja is akkor lehessen kikapcsolni.
Szerintem kisebb módosításokkal több embernek tetszene az iOS 7 kinézete... most a legnagyobb gond szerintem az arányok, az ikonok színei, kevesebb gradientes elem, meg az hogy nincs a szoftveres gomboknak kerete. Például a Newsstand meg az appok fejléce is hogy néz már ki... az egész átláthatatlan az átlagember számára, ez a keretnélküliség sokkalta jobban illik a WP-hez szvsz.
-
Malachi
veterán
NEKEM TETSZIK A BŐRKÖTÉS!!!
mi a baj a bőrkötéssel, mindenki ezzel jön, érthetetlen. meg szeretem számolgatni a settings fogaskerekein a fogakat. hm.
az új külsőtől meg hányok. kénytelen leszek telepíteni a 7-et, de majd ki kell tanulnom, hogy tehetek fel valami skint, mert én ezeket az ikonnak csúfolt izéket, meg azt a tárcsázót, satöbbi, satöbbi, nem fogom nézegetni, az biztos.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
zombinyul #188 üzenetére
Hogy ez mennyire szubjektív... én pont az iOS 7 kinézete miatt akarok venni újra iPhone-t, szemben egyesekkel akik annyira rühellik hogy már váltanának is valamelyik konkurens platformra. Hogy mennyire másak az emberek ízlésileg...
Nekem nagyon tetszik ez a minimalista arculat amit most kapott a rendszer, mondjuk a WP után kicsit majmolás feelingje van (kivétel gradientek, bluros üveghatás - ja várjunk, mégse, az Vista óta van MS rendszerben), de mégis működik, eléggé begyere részemről, ha még nem is tetszik benne minden (ikonok színválasztása, arányok, néhány apróság). Azokat majd a Winterboard megoldja...
(#185) morgyi: Szériahibás termékek mindig is voltak (2007-es MBP magát megsütős GPU-ja, műanyag töredező MacBook burkolat, porosodó iMac kijelző, etc etc), na most a felsoroltak közül csak egy lett kiküszöbölve. Semmi gáz a WiFi-vel, valószínüleg az Airport hibája, kijavítják vagy visszahívásban cserélik majd a bajos gépeket.
Az meg hogy a Jobs rezsim jobb volt, hát, szerintem már nála kezdett elkurvulni az OS X... Cook alatt legalább kiveszik a bőrkötést és társait a rendszerből. Jó, ez a kurvulás kicsit erős, elvégre az ő ízlése alapján készült a rendszer is... de sajnos alatta rakták tele iOS-ból átvett dolgokkal a rendszert is. Mondjuk azokat meg Cook pont nem bántotta...
-
zombinyul
addikt
válasz
Totheground #197 üzenetére
A 4 coll miatt?
Számomra az fika.
(ne részletezzük a különbségeket, tisztában vagyok vele, és nem is az előrelépést kérdőjeleztem meg, hanem annak az irányát bizonyos irányokba) -
Totheground
addikt
válasz
zombinyul #196 üzenetére
"5 nekem nagy pofáncsapás volt"
Pedig nagyobb elörelépés volt, mint a 4S a 4hez képest.Szerk: nem csak az, bár ez a képarány mobilnál jóbb, mint a régi (tabletben továbbra is 4:3 párti vagyok).
De a súlya, a sokak által utált oldala (nekem nem kopik) illetve az LTE és a jóval erősebb vas nekem bőven elég volt. -
zombinyul
addikt
Pontosan. Akkor még bőven a konkurencia előtt jártak, szinte minden téren. Úgy gondolom, hogy a 3GS, meg a 4S volt a két legjobban eltalált, leginnovatívabb termékük. De már semmi ilyesmit nem látok, az 5 nekem nagy pofáncsapás volt.
Arról nem is beszélve, hogy vannak dolgok, melyekben a 3GS a mai napig nem avult el. Ezt nem sok gyártó mondhatja el egy termékéről.
Blyan pedig igazat szól, ez valóban a szolgáltatók (meg a kormány) hibája. Tudnák ők jobb áron is adni ha akarnák, de hát ugyebár nem akarják.Mr.Grincs: a 4S formája is nagyon bejön, kicsit a Lumia 800-asom juttatja eszembe, legalábbis a fogása hasonlóan kellemes, mind formára, mind súlyra. Csak túlságosan félteném a sok üveg felületet.
Időtálló, jó értéktartó készülékek ezek az iPhoneok az egyszer biztos, és ami még fontosabb, nehezen avulnak el, és még a régebbi modelleket is jó használni.
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem is volt 3GS-em több mint 2 évig, utánna 4S. A kerekített formavilága a 3GS ben nagyon tetszett nekem is. A 4S ben az anyaghasználat, szintén a forma és gyorsaság. Most adtam el sajna 1 hónapja a 4S-t de már bánom nagyon. Most megint be fogok szerezni egyet valószínűleg.
Jó lenne ha a következő iphone valami kerekített lenne és jó minőségű anyagokból lenne összerakva, ami időtálló. Üveg hátlap stb.. Én örülnék neki. -
Blyan
félisten
Elszálltak? Nem sokat drágultak az amerikai árak, csak a hazaiak, főleg a szolgáltatóknál
A 3GS még 40 rugó volt 11K előfizetéssel, a 4 már 70, ma már 160 körül járunk. Ez bizony a szolgáltatók sara.Más:
Ha még nem lenne elég a hátlapokból (ezen már vannak a gomboknak is helyük)
[link] -
azopi74
addikt
válasz
zombinyul #188 üzenetére
A 3GS tényleg egy jól sikerült, időálló darab volt, én is 3 évig húztam vele, az s III megjelenéséig... akkor még ténykeg nem volt kérdés, mit vegyen az ember, nem sok minden szólt az iphone ellen. Az elsö iphone még komolytalan volt, 3g-ben már orvosolták a gondok többségét, 3GS-t meg tökéletesre csiszolták az akkori viszonyokhoz képest. Sajnos azóta sem sikerült ezt megismételnie az apple-nek, miközben egyre inkább elszálltak az árakkal a konkurrenciához képest.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#32839680 #189 üzenetére
Nade a Nokia a kozepkategorias Lumiakon hasznalja ezt a forma/anyag tervet....az meg igy is fele annyiba fog kerulni, mint esetlegesen ez.
A kepeken lathato a haz belsejeen egy qr kod. De a mobilom azt se mondja ra, hogy ertelmezhetetlen, vagy nem letezik... unatkoztam ^^
-
zombinyul
addikt
válasz
#32839680 #189 üzenetére
Lehet hogy ha nem használtam volna huzamosabb ideig az előző generició(ka)t, akkor én is így volnék vele. De a szemembe túl csicsás, túl bazári, és nagyon nem illik a készülék(ek) külsejéhez.
Igen, nekem is a WP ugrott be elsőre, de van pár dolog, ami meg az Androidra emlékeztet. Szóval nem tetszik, no.
A 2-3-3GS formáját a mai napig nagyon sokan szeretik, jobban mint a későbbieket, de van egy veszett nagy hátránya: borzasztó könnyen sérül. Nekem is van rajta pár minimális karc, pedig úgy vigyázok rá, akár a hímes tojásra (mármint a hátlapon). -
zombinyul
addikt
válasz
#32839680 #185 üzenetére
Thanky.
IOS7: az egyetlen dolog, ami eltántorít attól, hogy októberbe i5-öt vegyek. Helyette BB lesz, vagy új Lumia. Majd eldől, de az IOS7-et nem tudnám se megszokni, se megszeretni.
Igen, pont a lényegen nem fejlesztenek, ugye nem kapja meg a retina kijelzőt. Így már megette a fene.
No sebaj, a 3GS megmarad, mint egyik kedvenc iPhone, ami még Dzsobsz kéznyomát magán viseli, és ami tudott a konkurencia fölé emelkedni.
Aztán meglátjuk mit hoz a jövő. -
Kasya
nagyúr
válasz
#32839680 #183 üzenetére
A meretre valo hivatkozasod igaz lehet. Tegyuk fel, hogy az I5s 4+ col es az I5s 3,5 col. Na de ha a belso ugyanaz es nagyjabol ugyanazta a minoseget is kepviseli, mint az Ipad es Ipad mini, akkor nem indokolt a "szappantarto" haz.
Erdekesseg...nekem nem olvassa be a QR kodot... nektek?
-
zombinyul
addikt
De ameddig a nagy szolgáltatók nem listázzák be, mert nem tudnak megegyezni az árban, addig sok vevőt vesztenek el, mert így a részletfizetéses vásárlási lehetőség is erősen korlátozott (nem tudom csájnában mennyien vesznek előfizetésre készüléket). Szerintem simán kiadhatják, mert a kijelző, a kamera, meg a szmútság nem szenved csorbát.
-
Mr.Grincs
veterán
Mellesleg, ha a hátlapot meg merik mutatni akkor a bele való kijelzőt miért nem?
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem ez a kép, illetve ezeknek a képeknek a sokasága valami kamu lehet, vagy valami félrevezetés.
Elég sok iphoneom volt ahhoz, hogy azt mondjam ez a konstrukció hogy bal oldalt a hangerő gomb és némító gomb az hibátlan. És igazából, ahogy cikkben is benne van némító és hangerő gombok nélkül hát elég érdekes lenne a használata. Minden telefonon van legalább hangerő gomb. Lehet csak én szúrtam ki, de amúgy hol a bekapcsológombja?Vagy uránnal megy 100 évig?
-
Kasya
nagyúr
válasz
zombinyul #174 üzenetére
Folosleges lenne...aki IPhonet akar kinaban es megteheti, ugyis megveszi. Egy csucskeszuleket nem rontananak el azzal, hogy rosszabb kontossel adjak ki. Igy is eleg jo az eladasuk kinaban.
11 kep ha jol szamoltam. Nem hogy nincs egy tucat, de eleg lett volna 2-3 is errol a temarol
-
zombinyul
addikt
"Tucatnyi képen az iPhone 5C"
Könyörgöm, ez csak egy rohadt hátlap. Ez így nagyon félrevezető.
Nekem már az is eszembe jutott, hogy ez egy 5S lesz, gyengébb minőségű (és olcsóbb) köntösbe, hogy a kínai piacra is beléphessenek. Globális értékesítéstől nem tartok.
-
Remélem tényleg ilyen lesz
-
llaszlo
veterán
Hagyjuk már az ilyen zuggsm boltokat, ahol az sem biztos, hogy új telefont kapsz.
Vettek már ócsón rootolt telefont, amire azt mondták, hogy új. Mégis otthon kiderült,hogy kaki van a palacsintában. Hogy a garancia kérdést már meg se említsük. Ami csak elméletben van az ilyen gagyi boltoknál.Azért a heti iPhone hír megint meg van. Azóta is ezt a hátlapot mutogatják? Egyszer mintha zöldben is láttam volna.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
#32839680 #146 üzenetére
Á leves. Dre sosem volt hiphop ikon a szemembe hogy megvegyem a fülesét, nem öltözök úgy mintha 60kg lennék -mivel nem vagyok- de megnézem milyen márkát veszek magamra...
Amúgy szerintem a derékon pulcsi az buzis nem divatmajmos...10éve is buzis volt most is az
(#147) M5Norbi
Hát ha már menőzni akarok biztos nem a telómmal teszem
mndjuk enyémmel nem is lehet...
-
BoC1ka
senior tag
-
saelin
veterán
Még mindig nem hiszem el.
-
M5Norbi
őstag
-
batai15
félisten
Végülis nem rosz, de az árral itt is el lesznek szálva.
-
Malachi
veterán
szerintem sem passzol az eddigi "prémium minőség és ár" vonalhhoz, de ők tudják. aztán lehet, hogy a végén kiderül, tényleg csak ordas nagy kamu az egész. nem kötekező megvenni, a többi meg nem érdekel különösebben, remélem eddig se a telefonom alapján ítélt meg senki, éz gondolom, ezután se leszek ciki, ha meglátják az almát a kezemben.
morgyi - "Na ezért tartanak sok iphone tulajt olyannak amilyennek..." he? ezt elmagyaráznád? nem értem az összefüggést.
-
BlackSoft
addikt
Nekem tetszik. És mivel az nem az a cég, aki szart tesz az asztalra, biztosan jó lesz az is, ami belekerül majd.
-
Ádám16
addikt
Nyilván nem, de virít róla, hogy nagyon alulmarad az i5-höz képest. A 3G - 3GS megjelenésekor még nem igen volt olyan konkurens érintőkijelzős nem műanyag készülék, ami pariba lett volna az iPhone-okkal, ma viszont változott a helyzet.
Alapvetően nem a készülékkel van egyébként "bajom", hanem azzal, hogy a gyártó prémiumértéke csökkenni fog a szememben legalábbis biztos. A Maserati fanok/tulajdonosok sem törnének ki örömükben, ha egy 3-as BMW kategóriájú autóval előrukkolna a gyártó.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Apple termékek kizárólag a gazdagabbak kiváltsága legyen, hanem egyszerűen nem illik be a termékpalettába egy "olcsósított" készülék. That's all. -
GeryFlash
veterán
Hardverről vannal vmi pletykák? 1gb ram+ vmi kétmagos proci azért lesz nem?
-
Nem lesz itt semmi
-
Blyan
félisten
Olcsó, mert nem 200 usd lesz előfizetéssel, hanem 100 (helyettesítsd be bármely összegben bármely országban). Ez féláras összeg, a leggenyább ellenségek közt is olcsónak számít.
Aki nem érti, az segghülye. Az meg hogy egyesek nem tudják majd megvenni függetlenül egy ZTE akármi árában és ezért rinyálnak az meg az év egyik vicce. -
barnade95
tag
Ejjajj, Steve forog.. Mit forog, hozzá képest egy fúrópajzs toronydaru.
Hánezmiez? -
-
buzuss
tag
-
prolad
addikt
Semmi extra,de így fehérben vállalható.
-
Orton96
aktív tag
És ez az olcsó?
Apple-éktől nem várnék 30-40k-s mobilokat de azért ez a min 400-500$ eléggé sok. Tehát itthon ez is bőven 100k fölött lesz... Azt hittem az olcsó talán még náluk is inkább a 60-70k-t jelöli.
-
Bocs már, én kérek elnézést, hogy mertem linkelni...
Én válaszoltam rá, hogy október 1-től MAJD lehet rendelni...
Itt kérdezték, hogy almás logó nélkül lehet-e rendelni
Nincs ebben semmi szájkarate, ettől függetlenül nem kell leosztani a másikat
Se a most, se a majd nem szerepelt a kérdésben, így tetszés szerint megválaszolható volt ,szerintem
-
Pompi
nagyúr
válasz
Graphics #103 üzenetére
Szájkarate egy kis nyelvtannal kiegészítve. Mi a kérdés? Lehet rendelni? (most) Mi volt a válasz? Lehet. (most). Igaz ez az állítás? Nem, nem igaz, mert nem lehet rendelni (most).
A majd nem szerepelt sehol sem a kérdésekben és válaszokban, arra (most) senki nem kiváncsi. -
-
Pompi
nagyúr
válasz
#32839680 #100 üzenetére
"De lehet rendelni "
Mondjuk konkrétan nem lehet.
"We have received over 5,000 reservations within a week. We have never expect such high demand and the limited first run have been all shipped out. We have discontinued reservations from our store and the Basic Bear and Bear Pro will be available from our major distribution channels on October. Further details will be announced soon."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest