Mint az óvódás, a társa homokváránál. 
Szerintem ezt a tesztet élveztétek legjobban. 
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Mint az óvódás, a társa homokváránál. 
Szerintem ezt a tesztet élveztétek legjobban. 
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Kár, hogy ilyen rusnyák....
Egy Defy vajh mit bírt volna? ( gondolom azért ennyit bőven nem )

Ezt vártam már mióta 
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Nagyon jó teszt gratula 
A Samsung egyértelműen nyerő nálam.
Nagyon várom már a hasonló tesztet csak okostelefonnal 
pdtdi

Ez jóóó volt, köszönjük. 
A tesztből világosan kiderült, hogy átlagos leejtéskor egyik sem megy tönkre, meg a víz sem árt nekik.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
A Samsung mit szólt, mikor visszaadtátok a telefont? 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Ha hazaérek mindenképp megnézem. 
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
Nagyon kíváncsi lettem mivel lehetne elpusztítani a Sonimot ![;]](/dl/s/v1.gif)
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

Hiánypótló, köszi!
A Defy, Galaxy Xcover, Xperia Active triót is jó lenne górcső alá venni, persze valami lájtosabb tesztben.
[ Szerkesztve ]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Nagyon ott volt ez a test
de azért engem érdekelne hogy egy érintő kijelzős "strapa telefon" mit bírhat ![;]](/dl/s/v1.gif)
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."

Azért egy fagyasztást is megnéztem volna 
nem válasznak ment 
[ Szerkesztve ]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Számomra ebből a tesztből az derült ki, hogy egyáltalán nem éri meg kiadni csillagászati összeget a Sonimra, mert a többi olcsó vacak is közel ugyanolyan jól bírja, ha jól értem, egyedül a Samsung sínylette meg igazán a dolgot, a Zio meg térdre rogyott ugyan, de használható maradt. És a Samsung is csak a főzés-hűtés kombó után adta be a kulcsot, ami meg lássuk be, elég extrém eset, lehet, hogy valakinek belecsúszik a telefonja a forró levesbe, de akkor ki is kapja rögtön úgyhogy ez a valóságban máshogy alakult volna. Szóval éljenek az olcsó strapatelefonok.
fú mióta várok már erre!
remélem okostelefonokat is kalapá... izé górcső alá veszitek hamarosan!

asd fgh jkl éáű
Nem egy konklúziót vontam le a tesztből 
1.: Habár a Sonim bírta a legjobban, ennyi pénz kiadni teljesen felesleges kiadni érte
2.: A Samsung és a Huawei bebizonyította hogy lehet jól kinéző strapa telefont is csinálni
3.: Ezt a telefon a vízben dolgot szabadalmaztatni kéne Jakuzzi Halaknak néven 
4.: Bochának jobban megy a telefonok tesztelése mint a foci 
5.: A mobillevesről kderült hogy drága is és rossz is 
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

+1
Köszönöm a stábnak a tesztet.Jókat nevettem,jól sikerült.Egy igazi szabadrúgás kellett volna 
R.I.P SE T610,K700,K300,K510,V630,V640,W200,W810,C905,W910,Cedar,Vivaz,Spiro last: Xperia Mini!

Egy Sonimot kérek 120-140ft-ért, de inkább legyen 120 

"Jött egy sms a levesbe"...
DDD Ezen összesírtam magam.
Azért durva, hogy az intelligens mosópor, illetve mosógél még sms-t is tud írni. Mák, hogy nem buta Aldis. Tescos mosóport használtatok, mert szakított volna a barátnőtökkel a mosás alatt, vagy flegmázik az anyósotokkal!
Különben a Defy sört, kólát, 1-1,5 méteres esést, fürdést bírja, tapasztaltam. 
Respect tesztért!!!
A Motorola Defy Arany Ászok álló... Bezony ám! :D
Javítva, 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Megadta a szombat estem kezdohangulatat amikor lttam a videot yutubeon 
Amugy meg nekem a Huwei Discovery (mert en a Discoveryn es nem Cartoon-on nottem fel) kellene. Meg a Zio sem rosssz...van egy kis hangulata 
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!

Köszi a tesztet, meg is jött az étvágyam! 

Meglepődtem, milyen jól helyt álltak az autós teszten! 
A Huawei pozitív csalódás volt. Reméltem, hogy bekerülnek, az okos telefonok is, bár azok biztossan nem bírnák sokáig. A Samsung jól leszerepelt, elég nagy csalódás, hogy még ott se alternatíva számomra.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Nálunk a Defy egy jó 45 perces mosás+centrifuga kombó után egy kis pihenéssel simán működött,és működik a mai napig is,hiba mentesen 

Kérünk egy ugyanilyen tesztet a következő készülékekkel:
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy Nexus
HTC Sensation XL
LG optimus 2x
Apple Iphone 4S
és esetleg Nokia Lumia 800
Hölgyeim és uraim, vajon ők meddig birnák?
[ Szerkesztve ]

Vigasztaljon a tudat hogy csak a levest nem bírta ez talán még elnézhető neki. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol
te beteg allat 
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!

Leves teszt + strapás okosteló = főzött ROM? 
Leülök.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Köszi a tesztet!
Az előző strapateszt durvábbnak tűnt, most valahogy kimértnek tűntetek, tudtátok, hogy hol a határ. (bár az is igaz, hogy ezek most életszerűbb helyzetek voltak)
Bog, elindultál a lagzilajcsi-vá válás útján, ez jutott eszembe, amikor megláttakak a tűzhely mellett,sry.. 
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Ja, basszus, össze kell szednem magam. Várom budapesti illetőségű olvasók jelentkezését rendszeres focizáshoz.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Nokia 3310 ![;]](/dl/s/v1.gif)

A pirosat látom sikerült összemosni a fehérrel... 

Végre egy értelmes mobil teszt! 
Szerencsétlen készülékek ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az a matrica rendszám biztosan D-típusú?
◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

Az ablakból földre ejtést valószínűleg simán birnák, a rugdosástól csúnyán összekarcolódnának, a vizes teszteknél nyilván mind tragikus hirtelenséggel elpusztulna.
Érdekes teszt, de én inkább csak azt vonnám le, hogy egyszer (majdnem) mindent kibírnak. Van egy olyan érzésem, hogy a Sonim tovább bírná a "leejtem, elrugom, megúsztatom, repeat" sorozatot mint a többiek. És ha mégis sikerül tönkretenni 1 (vagy 3?) éven belül, ingyen kapok másikat. Vagy erről már leszoktak?
Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.
jó teszt volt... mint a régi strapateszt
...én azért belevettem volna a háztartási vegyszereket is: retro-hipó, sósav, vízkőoldó, acetonos körömlakklemosó... esetleg denaturált szesz, domestos, stb 
hasonló eredmény született, ahogy vártam... az olcsóbb telefonokat akkor lehetett volna szerintem sorban kivégezni, ha a sonimnak előírt feltétellistáról történik a mazsolázás 
ui: legközelebbi ilyen tesztbe bele lehetne rakni egy régi alcatel one touch club-ot poénból
ilyenem volt bő 10éve és elég sok dolgot túlélt... részegen kóbór macskát akartam vele elzavarni és kb 20méterről mellédobtam, telefonnak semmi baja... de pattogott le lépcsőn is (azt leszámítva, hogy antenna mellett kisebb repedést szedett össze 1év alatt és néha kiesett pattanás közben az aksija, semmi baja nem volt)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Jópofa teszt és írás lett. Engem meglepett hogy milyen jól állták a sarat, pardon betont az olcsóbb darabok is. 
Egyébként a Celica tesztautó Bogé? Van ízlése . 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

A tesztet öröm volt olvasni. A mobilfőzést ugyan kicsit durvának tartom, de legalább láttuk, hogy van, ami azt is kibírja.

Nagyon jó volt olvasni.
Sokáig bírják ezek a telók. A gumírozott részekre lennék kíváncsi, hogy még mindig abból az idővel elporladó anyagból csinálják-e.
Régi szép idők. A Nokia 6250-emre emlékeztem. Az is szenvedett el egy mosást, belesett a betonkeverőbe, meg túlélt egy biciklis bukást, de az idő vasfoga, meg a fiam megadták a kegyelemdöfést neki.
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
De rég vártam már egy ilyen tesztet. Jó volt olvasni. Amúgy még jöhetett volna mondjuk egy olyan rész is mikor beteszitek fagyasztóba egy fél napra mondjuk.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Amire kíváncsi lennék: az autós tesztet hogy bírták volna, ha a kijelző van alul?
Miért az sem rossz ötlet.

Jó kis teszt, a Samsungban sem csalódtam. Kedvem támadt belerúgni... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hétfő reggel van... Azt hittem ma semmi nem fog jó kedvre deríteni, de ez atom jó volt! 
Ha hosszabb lett volna a videó az sem lett volna baj... 
Viszont van egy strapa teló amire ha rákeresek itt nem sok mindent dob ki.
Az MTT Fashion. Valaki hallot már róla? Esetleg személyes tapasztalat?
http://media.ldlc.com/ld/products/00/00/90/88/LD0000908898_2.jpg
Igazán tetszetős... Részemről.
További szép napot!
-

Van egy régi nokia ütésálló telefonom 
lehet én is majd alávetem a hét folyamán 
A cikk nagyon jó volt
jó ilyen cikkeket betegen olvasni 
Bakker ennek mekkora kamerája van???
Atom

Az nem kamera, ha jól látom, a kamera a nagy körtől balra van.
De nagyon jól néz ki az egész cucc.
[ Szerkesztve ]
Ja, tényleg. Megtévesztő volt, de akkor mi a rák az?
Vaku zseplámpázáshoz?

Az meg a tetején van. 
Tippem, hogy valami vízszintmérő, vagy azmiaz lehet. Valami érzékelőféle.
[ Szerkesztve ]

A google a barátod neked is.
Tessék itt a telefonod gyártójának oldala: M.T.T.
A hátulján iránytű, GPS adatok stb. vannak. Magasság mérő, barométer, meg egyéb nyalánkságok.
[ Szerkesztve ]
IDEOS S7 Slim, Xperia Neo V