Hirdetés

2012. május 21., hétfő

(#1) Segal

Segal
(tag)

Ez kifejezettn jól hanzik várjuk

www.nokiaprogramok.hu

(#2) krizsotamas válasza Segal (#1) üzenetére

krizsotamas
(tag)

k800 és n82 forever

Mozi az élet!

(#3) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez érdekesnek hangzik. Ha tényleg sikerül akkora fényerőt kihozni belőle, mint az eddigi telefonos Xenon megoldásokból, akkor nagyon ígéretes.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#4) gybazsi

gybazsi
(senior tag)

Ez érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#5) Sn00PiG válasza krizsotamas (#2) üzenetére

Sn00PiG
(fanatikus tag)

N8-at ne hagyd ki ;)

"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?"

(#6) rakloo

rakloo
(fanatikus tag)

Kíváncsi leszek, mikor az ezzel felvértezett telókoz kijönnek a progik, hogy folyamatosan tudják üzemelni a LED-et, a nép egyszer gyermeke meg csodálkozik,hogy 5 perc alatt lemerült a telefonja. :DDD

[ Szerkesztve ]

555-SHOE

(#7) mrlujoak válasza rakloo (#6) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A hatalmas fényerejű LED – alacsonyabb fényerő mellett – folyamatos bevilágításra is alkalmazható, ám ilyenkor egy biztonsági áramkör felügyeli az esetleges túlhevülést."

Remélhetőleg előbb hevülne túl, és oldana az áramkör, minthogy a telefon lemerül....

Egyébként pedig a folyamatos világításra - mint ma - egy hagyományos(abb) fényforrás lesz alkalmazható, ami mondjuk fényesebb a maiaknál, de közel sem olyan fényes, mint amit villantásra szánnak...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#8) Dawee

Dawee
(kvázi-tag)

A led-ben az a poén hogy szabályozható a fényerő. A mostani LG-mben ha fotót csinálok sokkal nagyobbat villan mint amikor lámpaként használom eleve, ergo a led többet tud, de nyilván nem engedi hosszan a nagy fényerőt pont a túlhevülés miatt. Itt az elektronika majd engedi amíg csak lehet. Hozzáteszem nekem van kézi led lámpám ami 3W-os és (igaz optika van rajta) de annál több nem kell, mert közelre már olyan fényes, hogy mattról is úgy verődik vissza, hogy nem látsz.
A 40watt meg durva :D nemtudom milyen led az, de a kis akksijainkat úgy megeszi mint a huzat pár perc alatt szvsz :D

A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#9) RaveForce

RaveForce
(őstag)

vajon mikor kerül ez tömeggyártásba, egyre másra jönnek a fejlesztések, de legtöbbje csak érdekes hír marad :(

Omnia7 with Mango... soha többé android :$

(#10) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Tisztán, mint a SE K850i-mben. Amíg szét nem szedtem, nem tudtam elképzelni, mitől olyan vastag. Aztán megláttam benne a termetes kondenzátort.... :)

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#11) wody21 válasza Sn00PiG (#5) üzenetére

wody21
(kvázi-tag)

lg ku990-t se hagyd ki! :)

HI

(#12) RaveForce válasza wody21 (#11) üzenetére

RaveForce
(őstag)

akkor már a kc910et se..

(#13) phonefan válasza krizsotamas (#2) üzenetére

phonefan
(tag)

és moto mileston 2-t se, ha már okosodunk :D

New day, new ROM.

(#14) RaveForce válasza phonefan (#13) üzenetére

RaveForce
(őstag)

meg az xt720-ast se, ha már moto :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15) phonefan válasza RaveForce (#14) üzenetére

phonefan
(tag)

jah

New day, new ROM.

(#16) rakloo válasza mrlujoak (#7) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Kíváncsi vagyok,hogy mennyire lehet használni majd visszafogott fényerővel. A ledeknek annyira nem nagy a feszültség tartományuk (nem jut eszembe a hivatalos kifejezés erre).
De azért minden esetre bízok benne,hogy használható lesz a hétköznapokban is, nem csak villantásra.

555-SHOE

(#17) Energie X

Energie X
(tag)
LOGOUT blog

Ez egész jól hangzik, nekem pont egyetlen bajom van a xenonnal (SE K810, LG KC910, N8), hogy videófény nincs a telefonokban, így esti videózásra valahogy egyik sem az igazi :/ Ha viszont ez mind fényképezésre, mind videosegédfényként használható lesz akkor érdemes lehet megfontolni majd (saját tesztek után) egy ilyen telefon megvételét majd... :)

Ilyet keresek: Rectoverso Man Absolute Musk (by Ulric De Varens) - Ha van írj egy privit :)

(#18) mrlujoak válasza Energie X (#17) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...azért van kivétel...
A SE K800i/K810i után minden Xenonos SE modellen volt még teljes értékű L.E.D. villanó is, ami nem csak AF fényt adott, hanem zseblámpaként, és videófényként is működött...
(a fenti két modellnél "csak" narancs AF segédfény volt, bár egy progival az is tudott folyamatos fényt adni)

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#19) lordfreyr válasza rakloo (#16) üzenetére

lordfreyr
(őstag)
LOGOUT blog

Hát villantani biztos lehet majd vele... :U
Egyébként jó hír ez, hiánypótló már egy ilyen megoldás. Reméljük a gyártók élni is fognak vele és nem csak "fotózásra kihegyezett" telefonokba pakolják bele, ami minden más téren kompromisszumkötést igényel.

"I think the devil is hiding behind her smile"

(#20) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

Nem hangzik rosszul, megszokott dolog a vakut zseblámpa helyett használni, ugy is kéznél van, ezzel már elég komoly fényerőre tehetünk szert, ha minden jol alakul, és nem lesz zsákutca! :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.