- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor907
tag
Hopp! Most beszeltem a vodafone ugyfelszolgalattal egy kedves holgy a kerdesemre h mikortol lehet kapni a telefont es hasonloakra eleg konkret valaszt adot. A telefonrol semmilyen informaciot nem tud reszemre elmondani mert ok sem tudjak hogy mikortol fogjak ujra forgalmazni a keszuleket! Ujra? Igen mivel az uzletben levo kollegaik nem adhatjak el a mar kiszallitott keszulekeket, es h fogjak-e meg forgalmazni az kerdeses mivel a gyarto visszarendelte az osszes keszuleket, viszont azt h gyari hiba vagy esetleg mas ismeretlen hiba arra nem tudnak sajnos valaszolni!!!!! Ez igy komoly... Ennyit sikerult megtudnom :S
-
bandersen
csendes tag
válasz
smileismarci #193 üzenetére
Sziasztok!
Telenor-nál van, de felfüggesztették a forgalmazást!
Nem tudjátok miért? -
Classius
aktív tag
válasz
smileismarci #191 üzenetére
Ez jó hír
-
smileismarci
tag
ma megkérdeztem T-Mobil facebook oldalán hogy tervezik e forgalmazni és az a választ kaptam, hogy IGEN
de nem tudják mikor
annyi baj legyen, csak legyen
-
Re-Tech
aktív tag
Felbukkanta a telefon már a GSMboltok kínálatában is, de olyan szolgáltatói kártyás ár körül, így meg nem tudom mennyi létjogosultsága van (leszámítva ha nagyon kell a független teló).
-
Classius
aktív tag
Én T-nél akarok majd venni, fehér színben. Remélem kapható lesz...
Naponta 50x megnézem kb a fórumot, hogy írtatok-e ide valami új infót
-
Pistakiss
őstag
válasz
bolondember #185 üzenetére
Háát!
Színre kérdeztél, hogy milyen színben lesz kapható? -
smileismarci
tag
előbb utóbb csak lesz remélem 1 2 hónapon belül
-
gabor907
tag
válasz
Pistakiss #179 üzenetére
Hááát!
Annyiért nagyon jó sztem is
sajnos nekem kikell érte csengetnem a 100at egybe... :S
Sztem a jöv7en már biztos lesz, bár emléxem a motorola defy-vel is milyen herce-hurca volt régen, hónapokat kellett rá várni... remélem ez hamarosan kapható lesz..
Én pl ugyvagyok vele hha teló akk fekete
kinek mi.. lányoknak persze a fehér szokott tetszeni.. lehet később ebből is lesz, vagy várni kell egy kicsit, vagy vmilyen gsm boltot kell megkérdezni.. persze ott nem 30ért lesz...:S
-
Pistakiss
őstag
válasz
gabor907 #174 üzenetére
Háát!
Ma voltam bent újra, de semmi, viszont jött egy email, megrendelhetem, de ott is csak a "hamarosan rendelhető" felirat olvasható.
Én előfizetéssel 44990-10000 (hűség)=34990-ért hozhatnám el. Mivel a leányomnak ez a tarifája, plussz kiadással nem járna, tehát jó áron kapnám. Egy dolog nem tetszik, hogy csak feketében van, jobb lenne fehérben, az inkább nőiesebb, mert neki lesz. -
kris75
aktív tag
Ma 5 voda üzletben voltam Xperia SP-t keresve,de sajnos egyik ben sem volt. Az országban egy db ilyen készülék sincs,a telefonos ügyfélszolgálat adatai szerint.
No comment....
-
Fryskitt
addikt
"SP-ről sokaknak a Wikipedia szerint az 1988-ban született "magyar előadó, dalszerző-szövegíró, divatfotós, rendező" juthat eszébe" - azaz metroszexuális és semmihez nem értő
-
< CyberBob >
őstag
A Telenornál előfizetéssel (XS) 90e de remélem hamar lemegy 80e-re és már veszem is.
-
jagelo
aktív tag
Remélem lesz a T-nél mert nekem kéne
-
gabor907
tag
válasz
Pistakiss #172 üzenetére
énis voltam vodába azt mondta a srác nekem h rendelni tud és akk a jövő heti fuvarral meg is jön kedden vagy csütörtökön
meg h nem sok jött még a vodának se így előrendeléseket kiviszik és pár nagyobb boltba elérhető még
előfizus ára 98.990...
két év hűséggel, internettel 32000-ért kihozható és havi 3000 egy éven át...
-
Oldmobil
aktív tag
De leült a téma ... valaki vett már SP-t?
-
gaborm69
aktív tag
Sola utód
-
< CyberBob >
őstag
Ma voltam a Telenor-nál (Pólus), hogy megnézzem de még nem is hallottak róla pedig az oldalukon már ár is van és persze meg is vehető.
-
Classius
aktív tag
Nem hiszem el, hogy ne lenne majd kapható a T-nél, egyértelműen az utóbbi idők egyik legjobban sikerült telefonja lett az SP a Sony-nál.
-
smileismarci
tag
válasz
HuaweiU8500 #164 üzenetére
hát nem tudom lesz e de félreérthető volt amit írtam nem a t mobilba megyek megnézni csak nem tettem se vesszőt se pontot
-
G4bi89
senior tag
válasz
Flashmobil #147 üzenetére
Sony -s vagyok alapvetően, de ezek közül N4 Persze ha fontos a kinézet (is) és az egyediség akkor Sony. Rohadt jól néz ki ez az SP is. (jajj de fura ezt így leírni
)
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
smileismarci #163 üzenetére
a T-nel az XLt lattam a bevezetendo telefonok kozott, igy az XSP nem biztos h bevezetesre kerul ..
-
Flashmobil
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
-
Classius
aktív tag
Fehérben egyszerűen gyönyörű. Remélem júniusban lehet már kapni a T-nél. Nagyon várom.
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
smileismarci #156 üzenetére
Most voltam a Sony boltban a Kecskeméti utcában, ma érkezett nekik, ott bontotta ki az ember előttem, még neki sem volt a kezében... Valszeg a többi Sony boltban is van már. Szóval meggyőző volt, a körbefutó fémkeret miatt nagyon masszívnak tűnik, a hátlapon a peremet, amit írnak több helyen is én nem éreztem gáznak. Kicsit féltem tőle, hogy túl nagy lesz, de számomra nem volt az, mivel a képernyő alján vannak a nav. gombok, át lehet érni egy kézzel.
Várom már én is, hogy jöjjön a T-nél... -
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm nagyon jó kis telefon, szép, HD kijelző, és az a két mag a Tegra 3-at csapdossa
Konkrétan oda-vissza 1-2 helyen.
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Én is ebben a telefonban gondolkozom, a lányomnak. Hallott már valaki arról, hogy vodánál mikor lehet majd kapni, 5-től írták az árlistában és hogy milyen színekben?
Előre is köszönöm az infót! -
smileismarci
tag
Remélem lassan meg lehet valahol nyomkodni
annál már csak az lenne jobb ha lenne t nél -
Oldmobil
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #140 üzenetére
Köszi!
-
Maxentius
addikt
válasz
N4-tulajként csakis Nexust ajánlanék!
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
zsombor222 #144 üzenetére
Micro USB foglalat MHL-es, arra lehet tenni HDMI átalakítót is. De sajnos választanod kell, hogy USBt kötsz rá (pendrive pl) vagy HDMI átalakítót.
-
jagelo
aktív tag
válasz
Sony Xperia SP
-
Weeman1
veterán
válasz
Nexus 4.
-
tresh
veterán
válasz
Más kategória de én ezek közül a nexus 4 -et venném
-
Flashmobil
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy, szerintetek melyik telefont éri meg jobban megvenni? LG Optimus 4X HD, LG NEXUS 4, Sony Xperia SP
-
jagelo
aktív tag
Nagyon szép videót csinál, ahogy látom következő telefon szerintem.
-
tresh
veterán
válasz
mr.tamasbiro #143 üzenetére
amivel kijött a gyártósorból 4.1
zsombor222:[link]
-
zsombor222
csendes tag
HDMI?
-
mr.tamasbiro
őstag
T-Mobile milyen android verzióval adja?
-
tibee77
őstag
Jelenleg U-m van és azt hiszem, hogy meg is lesz a következő telóm.
Nekem nagyon bejön ez a kis cucc,Az az újabb kinézetű csík az alján egyszerűen tökéletes.Nekem már most is jó lenne 100 rongyért, kicsit gyűjtögetek és aztán szerintem be is ruházok rá.
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
bolondember #133 üzenetére
Sony boltban kérdeztem, elvileg a hét vége felé lesz azokban is, meg lehet nyomkodni, én is erre várok :-) Illetve arra, hogy legyen a T-nél is valami jó előfizetéses áron.
Szerintetek egy ilyen felső-közép kategóriás telefonra meddig ad frissítést a Sony? Ahogy látom 4.1-el jön, ki vélhetően lesz rá hamar 4.2, de lesz-e 5.0?
-
tresh
veterán
válasz
HuaweiU8500 #137 üzenetére
Értem, hát akkor is jobban örültem volna neki ha a 4,6 ból nem veszi le az a kis részt..mert azért ott alul lenne még neki hely bőven
-
HuaweiU8500
senior tag
-
tresh
veterán
válasz
bolondember #135 üzenetére
1-2 hónap és becsúszik alá tuti
-
tresh
veterán
válasz
bolondember #133 üzenetére
Főleg majd ha be esik 100k alá az ára
Akkor már talán a kijelzőt is elnézném neki bár ez a 4,6" az also sor végett messze nem annyi ,mármint a használható felület ez viszont nem tetszik..
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
gabor907 #116 üzenetére
meg gondolom itt is ki lehet tenni parancsikont ami a fényeffektek ki-bekapcsolására mutasson.
Amúgy eléggé vonzó telefon, bár tegnap még nem volt a smartstore-ban, hogy ki lehessen próbálni. Kíváncsi vagyok élőben milyen, mert az eddig tesztek alapján jó vétel lenne..
-
petipetya
nagyúr
válasz
HuaweiU8500 #131 üzenetére
-
-
Burt1793
veterán
-
Re-Tech
aktív tag
-
navoka
csendes tag
Igazából teljesen mindegy. Androidot használok már három éve, de édesanyám új 620as lumiája miatt megtetszett a WP8. A navigáció miatt arra, de az alkalmazások miatt erre billen a mérleg...szerintem a sony lesz, de még nem tudom, ezért szeretnék minél több véleményt hallani!
-
gabor907
tag
Kijelzo na talan majd ezzel piritanak.... http://ipon.hu/hir/triluminos_kijelzovel_ujit_a_sony_mobile/25174
-
navoka
csendes tag
A telenornál Smarttarifa Extra1 csomagban (2790ft) 89990ft. Szerintetek megéri megvennem ennyiért(kijelzőt leszámítva, azzal meg tudok barátkozni)? Mert új telefon vásárlása előtt állok, és vagy ezt, vagy a Lumia820-ast tudom kihozni a pénzemből.
-
fatal`
titán
válasz
HuaweiU8500 #109 üzenetére
Ez a lista általában nem ér semmit. Sokszor hónapokig ott dekkol egy telefon, közben meg bevezetnek 5 olyat, ami sosem volt rajta ezen a listán.
-
smileismarci
tag
válasz
HuaweiU8500 #109 üzenetére
igen ezt olvastam de reménykedek hátha oda nem minden kerül ki de lehet fölöslegesen
-
gabor907
tag
Sziasztok
azt hatranynak vettetek h a villogashoz nincs egyseges gomb kulon kulon kell kikapcsolni h este se villogjon az also led... Ezt egy appal is biztos meglehet oldalni vagy egy esetlegs kesobbi frissitessel orvosolni lehet.. Tovabba a kamera minosege sem a legjobb az igaz de erre lesz frissites?? A htc one mar adott ki javitast a kamerajara ezt akar a sony is megcsinalhatna.. Sony xperia l-t is reklamozzak h milyen jo kamera lesz benne es papiron gyengebb telo, az spt egy kamera fixel biztos fel lehetne javitani. A kerdes az h ha felhasznalok, tesztelok velemenyet nezik javitjak-e vagy sem?! Jolenne mert akkor a kijelzo gyengesege maradna csak, es 1-2 honap mulva egy mersekelt arral best buy telo lenne sztem.. Telorol voltam bocs az ekezetek miattTi hogy latjatok??!!
-
Hanon
tag
Rettentően szimpatikus készülék, de ez a 4,6 nekem már sok.
-
joey04
titán
-
razorka777
veterán
Jó telefon,szeretem a Sony-t,de nem ez lesz a P-m utódja.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Megkérek mindenkit, próbáljon úgy beszélgetni, hogy nem a másikat provokálja, hanem a témára koncentrál. Köszönöm!
-
Classius
aktív tag
T-nél mikor lesz kapható?
Jó a teszt, bár engem most elbizonytalanított, hogy mindenki így oda van a kijelző miatt. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
smileismarci #104 üzenetére
nem látszik, csak az XL
-
prolad
addikt
Tetszetős lett.
-
smileismarci
tag
már csak egy kérdés van lesz e a magenta színű szolgáltatónál is ? remélem mert még szolgáltatót váltok
-
jooker82
nagyúr
Én csak annyit látok a képekből,hogy az One x szinei rikitóak...
De idézek a G tesztjéből: "A kijelző elképesztően szép, talán csak a HTC One szorítja majd meg." Tehát a többi telefon jelenleg nem.
Azért érdemes fanság nélkül is élőben nézni a G kijelzőjét,mert itt alkalmazták a zerogap technológiát és ezért is egészen más,mint a többi telefonban.
Mindegy,te azt vallod én ezt,ne offoljuk szét a topicot. -
falijja
őstag
Aha nem képeken... értem a fanságod elveszi a szemed világát...egyértelműen leveri ez tény...A g kijelzője közel nem olyan jó mint gondolod...napfényben nem látni, a fehér nem fehér hanem valami kékes valami,a fényereje pedig csak 470 nit ami egy ips-től nem egy nagy szám...! de a képeken jól látszik hogy egy one x odaveri...!
De ha a sony legalább egy g féle kijelzőt bele tenne a telójaiba de még olyant sem..... -
fatal`
titán
Korrekt készülék, csak menjen lejjebb az ára.
-
jooker82
nagyúr
De te irtad,hogy az amoledet jobbnak tartod mindnél,az slcd-nél is. Amit linkeltem,ott meg a G-t tartják sokkal jobbnak az amolednél. De ahogy feletted is irta a kolléga,oda kellene irnod,h szubjektiv,ha már ennyire döntésképtelen vagy te is.. A g meg amúgy nem igy képeken néz ki jól,hanem majd lesd meg élőbe...
-
muratomi1
senior tag
Huh nekem nagyon tetszik. Ez lesz a kövi mobilom.
-
Silenzio
addikt
Azért a teszteredmények durvák. Nem hogy a 2 magos mezőnyben korrekt, néhol 3-4x annyi pontot kap mint az S3, de van ahol az S4-nek is odavág. Súlyos.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon szép telefon, minőségi anyagok, jó belső, de már megint a képernyő...
-
batai15
félisten
Ez kifejezetten tetszik! jó telefon!
-
Peterson_
addikt
Köszi a tesztet, nagyon jóra sikerült, ahogy az adás is
...Meg a készülék is, de egyelőre még mindig kivárok.
Lesz itt még ennél is jobb felső-középkategóriás ajánlat házon belül szvsz. -
Titan44
tag
IPS LCD NOVA, annál jobbat még nem láttam. Számomra az az eddigi legjobb, pedig heti váltással vannak nálam telefonok.
Na és persze a HTC One X-ben a Super IPS LCD2, az igen, az le a kalappal, azt alig bírtam zsebre tenni.
De persze ez az én tapasztalatom.
Off topic ez lassan.. -
satz18
őstag
A BB Z10 ben TFT van mégis gyönyörű. Nem akartam elhinni a hostess csajnak, azt hittem amoled. Nekem személy szerint még a htc kijelzője is kissé fakó. Persze közel sem annyira, mint egy Z-ben, és lehet hogy az a valódi, de eddig nekem színben a SGSII-III, l620, BB Z10 voltak amik igazán tetszettek. Az l620 betekintési szögben némiképp gyengébb a többinél, de nekem nem zavaró és az élénk színek nekem sokkal fontosabbak.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért a Sony házon belül az Ion kijelzője nem rossz.. A Bravia Engine meg szerintem csak kamu. S3-asom jobb képeket csinál mindenféle hókuszpókusz nélkül. De azért az Ion is kurva jó képeket lő.
Dikan: Nekem mindegy milyen telefonom van, egyből megy rá a SwiftKey.. Annál jobbat még nem láttam! Különösen ajánlott!
-
dikan
tag
Nekem is ez ütötte meg a szemem... Szerintem a Sonynak a legjobb a billentyűzete. Próbáltam már iPhone-t, slideIt-et, Swype-t, HTC-t. Egyszerűen a magyar nyelvet valahogy ez kezeli legjobban csúsztatásos gépeléssel. Nem is értem hogy nem lehet ezt szeretni
Persze a T9 is sokaknak gondot okozott régen.
-
jagelo
aktív tag
Semmi bajom a Sony kijelzőjéve xperia s em megfelel nekem bőven akkor biztos ez is a kamerát meg hadjuk az is bőven megfelel. s3 mini? Fogtál már s3 minit tiszta gagyi már a fogása is egyértelmű, hogy ez 100 ropiért bőven megéri.Ez legaláb minőségi telefon anyaghasználatban tetszik nagyon..
-
zack
nagyúr
130k körül van a Note 2 is...Nem akarok hitvitát, de ez is nem kicsit van túlárazva. A kijelző pedig pont azt a minőséget tudja, ami indokolná a konkurensekhez képest nyomottabb árakat. Ahhoz hogy vegyék, ez elengedhetetlen lenne. A Sony ellenben úgy csinál mintha mintha ott lenne a nagyok mellett fej-fej mellett, pedig nem kis lemaradásban van. Elég ha összahasonlítjuk az Xperia Z-t egy I9500, HTC One kombóval...
-
oliwire
őstag
"Az üzenetkezelés buborékos formában történik, a gyári billentyűzet kellemes, bár nekem hiányzott, hogy kiosztás váltása nélkül hozzáférjek a ponthoz és a vesszőhöz. " 2011-es Xperia telefonok óta rögtön el lehet érni a vesszőt és a pontot a billentyűn.Csak beállítás kérdése. De mindezt leszámítva nagyon jó teszt!
-
Titan44
tag
Xperia Ion, Xperia SL is átment már a kezemen, de nem hozták a kategória kijelző szintjét szerintem, értem ezt a színekre és a fényerőre. Egy Nexus Prime mellett is gyatrák voltak. Vajon ez a beépített Sony Mobile Bravia Engine miatt van?
Teszem hozzá, nem akarok vitát nyitni, ez az én véleményem, tapasztalatom.
Sony hívők, ne essetek nekem, ettől függetlenül kedvelem a Sony-t is, csak más szempontok miatt. -
Napfénysüti
nagyúr
Kicsit kár a kijelzőért, így a 130-as ár is tulzó lenne a 100 már közelebb van a realitáshoz. Anyag mondjuk van benne rendesen ha 155 grammot nyom.
-
ak76
senior tag
Nálam a SONY összes készüléke a kijelzőn vérzik el,beleértve a Z-t is,egyszerűen hihetetlen hogy nem veszik észre mennyire le vannak maradva akár az LG,akár a Samsung megoldása mögött.
-
satz18
őstag
Láttam élőben a Z-t mellé raktam a SGSIII-at meg a lumai 620-at és azok alapján azt mondhatom, hogy egy ilyen kijelzővel szerelt telefon nem hogy 120k ért de még 70-ért sem kéne.
-
tresh
veterán
Talán a fentiekből érződik, hogy az Xperia SP pont annyira kiforrott termék, amennyire az ugyanilyen nevű előadóművész nem az.
Ez a mondat big UP-t ér
-
istnag
addikt
Az utóbbi idők legjobb tesztje. Jó volt olvasni.
A telefon is jó,de lehetne sokkal jobb is. Nem értem a sony-t. Nekik kellene a legjobb fotós mobil címet birtokolni,de mindegyik modelljükben elcsesznek valamit. Ebben legalább nincs az a fátyolosság,ami jellemezte az Arc S és a P kameráját is,itt meg mást csesztek el. Úgy rúgnám ki az egész részleget,ami ezt csinálja,hogy csak úgy fütyülne,de,ha ezt nem teszik meg legalább másolhatnának,mondjuk a Samutól,de a most már a HTC One -ról is.
-
szentespeter
tag
Nagyon jól sikerült masina, tetszik, hogy van benne anyag
-
petipetya
nagyúr
válasz
Kenéz Árpád #65 üzenetére
Ez ott van.
-
Kenéz Árpád
csendes tag
"Zeneileg rögtön kezdjük azzal, hogy kihangosítva nem túl nagy élmény az SP produkciója." És ez mindenféle SP-re igaz!
Az biztos, hogy ezért a telóért nem adtam volna pénzt, pláne nem ennyit.
-
robesz25
csendes tag
A cikk jó! De ettől eltekintve 100 ezret sokkalom a telefonért !
Nem vagyok Sony párti se Samsung ...stb.
Inkább ilyen árban Galaxy S 3 vagy S4 minibe gondolkodnánk ..De így közép kategóriában elmért ár szerintem. 3-4 évvel ezelőtt csúcsok csúcsát kaptad ennyiért .
190 ezer lett a csúcs ,2 év azt 250 felett lesz
De kinek a pap kinek a papné
-
jooker82
nagyúr
Érdekes,a G tesztjében nem ezt irják...Meg láttad már ezt Elhisszük,hogy neked voltak már az adott telefonok,de mások is léteznek.
Ja és páran már váltottak S3-ról G-re,szerintük simán veri."Tsebacsi:super amoleg mellett minde kicsit fakóbb,viszont az rgb matrix miatt az LG kijelzője sokkal élesebb (amikor s3-om volt,nem hittem volna,hogy lehet nála szebb kijelző,mert tényleg szép képe van,de összehasonlítva a kettőt tényleg nem mindegy hogy pentile vagy rgb.)"
"Tegnap beléptem én is a táborba. Féltem az LG névtől és nagyon bátortalanul vágtam bele a cserébe ( S3-at váltott ). Viszont mikor kézbe vettem és megláttam a kijelzőjét nem gondolkodtam tovább Fantasztikus!
Fényerő sokkal jobb, fehér sokkal fehérebb, fekete már kevésbé de tudjuk, amoled. Nem is vártam el tőle olyan feketét. A betűk az én szememnek szebben kirajzoltak, színe természetesebb, napfényben sokkal jobban olvasható"
Van még miről beszélnünk?Ennyit az amolededről.
-
gekkoXT
senior tag
Új felület a Sonytól?
Ráadásul mappázható alkalmazás lista?Mi a szösz?!?
Mondjuk az fura, hogy a Sony kb 5 percenként vezet be teljesen más emblematikus formavilágot, mint tavaly az átlátszó sáv, a két végén szélesedő homorú forma, most meg ez az óra felhúzó gomb.
-
Ferenczi Áko
addikt
Én láttam élőben a Veletech-en és sajnos a kijelzője hasonlóan fakó mint a Z-nek a többi Xperiához képest( S, P, U Ion) Ez nem csak akkor látszik ha melléteszel másik telefont. Bár biztos meg lehet szokni.
-
Oldmobil
aktív tag
Nagyon tetszik, ha jó ára lesz a T-nél, akkor venném is, bár a kamera sajnos elég gyenge, de a többi tulajdonság, pl. az üzemidő nagyon jó.
Nem értem viszont ezt az állandó SP-zést, ki ez vagy mi ez, hogy ilyen viszonyítási pont, hogy a MATV-ben meg a cikkben is 17-szer előjön? Ha valami ótvar gagyi, akkor miért emlegetjük, ha meg nem az, akkor miért húzzuk??? -
Re-Tech
aktív tag
Jah, mégvalami.
Iránytű van a telefonban? Specifikációban nincs feltüntetve és azért az hasznos tud lenni navigáció alkalmával.
Valamint GPS milyen hamar talál jelet? -
falijja
őstag
-
TomPack
őstag
12 ezer körüli pontra emlékszem S2-nél, de mint lentebb írtàtok a teszt írta rosszul, az ibkàbb 16. Így màr màsképp hangzik... Főleg hogy nagyobb a Sony kijelzőfelbontàsa is, így jobban meg kell izzadnia a gpu-nak.
-
Blyan
félisten
Tetszik, az ára is. két dolog nem: a kijelző mivolta, és a kamera.
-
stargazerhu
aktív tag
Korlátlan sms memória...aha persze...
-
TomPack
őstag
-
zombinyul
addikt
Ilyet is ritkan erzek Droidos telefonnal, de elkapott a must have erzes.
Nagyon szimpatikus telefon, az egyetlen (szamora) rohadt nagy hatranya, amit nem tudnek, de nem is akarnek megszokni, az az, hogy csak kijelzon vannak gombok. TFT-vel nincs bajom, bar IPS jobb volna. Inkabb a 4,5 gazos, sokszor a 4,3 is kenyelmetlen volt. Ettol eltekintve nagyon jo.
Az SP-s oltasok meg hatalmasak! -
Peet91
aktív tag
És idén, a
kacsaszájas-pucsítósakarom mondani feszítős keménycsávós verseny győztese: BOG! Respect komolyan mondom -
xperiasigi
őstag
Csak engem irital rohadtul az hogy olyan fos helyen van a tolto?
xperia s-nel kesz szenvedes volt toltes kozben hasznalni..
-
pit stop
addikt
Blog néha csúszva követi eseményeket, így idő míg megjelenik.
És csak mert szépen kérted: Árlista Vodafone
Többiek egyre inkább Voda fölé mennek, így kezdenek jók lenniSzerk.: Bog megelőzött
-
Re-Tech
aktív tag
"De a cikk íráaskor Vitamax csomagban 104 ezer forintért elvihető a masina"
Ezt biztosan jól írtad? Én nagyon örülnék neki, de a MA-s gigyelő blogban is csak telenorról írtatok és még valaki az ottani fórumban mellékesen írta, hogy T-mobhoz is érkezik majd. Ráadásul a telenoros feltöltős ár is 115 volt, az meg nehogy már, hogy a Voda olcsóbban adjon bármilyen készüléket akármelyik versenytársánál
Vodafoneról eddig még semmi infó nem érkezett és talán mondanom sem kell, hogy egyik szolgáltató hivatalos oldalán sem szerepel még.
Ha igaz akkor linket pls -
Wa2x_
veterán
Tényleg nem a legjobb a kamera, de a színek nagyon rendben vannak, már-már túlszaturáltak.
-
vimes
senior tag
Már ti is tükörben fotózzátok magatokat? Neee....
-
pit stop
addikt
Veletechen sokat volt kezembe, szerintem nagyon szép kijelzője van - aztán mindenki saját maga személyesen megnézi.
Elég jó ajánlat. Sony ugyanazt eljátssza, mint Z-vel - többiek előtt hozza ki kategória új telefonját, és el is érhető aránylag rögtön. Ha most vennék telefont ezt választanám, de jelenleg még kivárom konkurenciát. -
korpicschess
veterán
Elég offenzív az alcím.
-
socialkiller
tag
Most már biztos,hogy erre váltok Xperia S-ről,NEKEM tökéletes ez a telefon ,minden szempontból
Csak a neve lenne más -
manoarc
senior tag
S tulajként nincs az a "mindenképp kell érzés" , de azért tetszik
-
varesz11
tag
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
+1 kifakadtam
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nagyon tetszik a készülék, csak az ára ne lenne ilyen húzós.
Andreno 320-as GPU - ez valami új cucc?
A cikk hatalmas, mint a tükrös self-pikcsör. -
opeter87
senior tag
"Talán a fentiekből érződik, hogy az Xperia SP pont annyira kiforrott termék, amennyire az ugyanilyen nevű előadóművész nem az."
-
zkosaras
aktív tag
Pofás "kis" teló és a vas is rendben van. A kijelző sem vészes, viszont a kamera enyhén szólva is pocsék.
-
jooker82
nagyúr
Ha most vennél egy SEk750-et,neked annak a kijelzője lenne a legjobb? Mindig aktuálisan,ami neked van? Amikor onixed volt,az slcd-t lobogtattad mindenhol,mostmár véletlenül a samoled... De mindaddig amig kinem próbálsz egy True HD IPS+-t...
A G-ben megtalálod,majd utána ird le az LG-t....
-
mathaus=)
senior tag
Ez tetszett nagyon ha esik kicsit az ára lehet elgondolkozom majd rajta
-
xmaas
őstag
Jo kis telefon kicsit dragan kezdi de majd megy szepen lefele az ara akkor mar jobb vetel lesz,
-
falijja
őstag
Ez a tft ...
Nem azt mondom hogy a legjobbat ( amoled ) de akkor legalább egy LG féle ips-t beletennének.
-
Simba86
senior tag
Bog, tetszik a cím nagyon, de nehogy bepereljenek a sajtosperec mánágerei
-
O N E
tag
jó lett a cikk! A telefon is jó
-
razzorr
őstag
Ez a Sony tetszik eddig a legjobban. A led visszajelzőt még meg tudnám szokni, egy Bleki hozzászoktatott az éjszakai villogáshoz, de sajna az android miatt le kell mondanon róla. Kár hogy a Sony nincs benne a wp8 bizniszben :-)
-
BenHans
addikt
"Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így."
-
HuaweiU8500
senior tag
Amen. Korrekt teszt! Az Antutut meg kellene ismetelni, nekem altalaban 16k felett teljesit, bar volt mar kevesebb. Ujrainditas utan jobb lesz...
-
joey04
titán
Nagyon szép lett ez is, mind majdnem minden Sony. Az ára kicsit magas, bár a vitamax ár már emészthető. A kijelző az lehetne jobb, de számomra az amolednél azért jobb. IPS persze nagy ugrás lenne. A legnagyobb gondom az 1GB ram. A droid azért jobban muzsikál dupla ennyivel. A csík is tetszik, bár az azért idegesítene, hogy éjjel nem lehet kikapcsolni. Az akadozás a Z-n engem nagyon zavart, majd megnézem élőben, hogy valóban meg tudták-e oldani. Nálam csak tetszett plecsnit kapna.
-
enginev3.0
félisten
A tükörben fotózós kép nagyon jó lett
-
Burt1793
veterán
Jó telefon, a teszt még jobb, a kijelző már a képeken is fakó... sry!
-
Maxxy10
addikt
köszi a tesztet
nekem az S régi nagy álmom csak az a bajom vele, hogy legutoljára kapja meg a gyári frissítéseket..
nem tudom az SP-vel mi a helyzet megveszi az ember akkor jobban oda fog figyelni a SONY
-
Weeman1
veterán
Elfelejthetné már a TFT kijelzőt a Sony.
-
M3oH
addikt
Korrekt kis masina. Kulso nekem bejon, belso is rendben van. Bar a fenyorginat ki leheten kapcsolni teljesen. Illetve ennyi penzert mar kicsit ciki a tft, bravia engine ido vagy oda.
-
jooker82
nagyúr
Lesz majd Sony Fluor Tomi is
reméljük nem..
Kár,hogy a nagynevű bráviás Sony még nem tudott egy épkézláb kijelzőt letenni..frissitések terén is el vannak most maradva. Az ár az mondjuk nem rossz.
-
Maxentius
addikt
Nagyon korrekt cucc (alapból jöhetett volna azért 4.2.2-vel), a villogó csík külön tetszik, hogy ilyen fényes.
-
ghiottone
nagyúr
Érdekes az árazás, most nézem a Telenornál az emlegetett Alcatel OT Idol Ultrát - hát azért is elkérik a hűség nélküli pre-paid 100ezer, 2 év hűséggel 70ezer forintot - akkor már inkább a Sony, de nem ennyiért.
-
pezs89
tag
Első oldal:
"nem készül ilyen-olyan fémből a burkolat semelyik porcikája"
A készülék kerete nem fémből van? Hivatalosan úgy promózták a telefont, hogy aluminium a keret:
Link00:30 mp-nél azt írják legalábbis.
Szerk: Bocsánat, látom a második oldalon meg van említve.
-
Szakiii
addikt
Továbbra is nagyon szépek sony telói csak a kijelző..
-
blade zte
őstag
Szerintem azok az antutus pontok el vannak vétve, mert máshol inkább a négymagosokat alázza:
[link]Az egyetlen telefon, ami picit meg is éri, és nincs annyira túlárazva.
-
Tankos5672
tag
"Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így."[/B
Ez óriási könnyesre röhögtem magam
A cikk király, a telefon is eléggé jó, lehetséges kicsit később beruházok rá.
-
sdd2
veterán
Köszi a tesztet, korrekt masina
-
dokee78
félisten
Már vártam,jó sokára lett meg a cikk
Fejlődik a Sony már csak a kijelző technology-t kellene lecserélni és ott lenne a nagyok közt,bár így is ott kullog. -
sutyesz96
őstag
nezetni --> netezni (1.oldal)
Csak szóltam... Bocsi
-
leslieke
Jómunkásember
Nem lett rossz, ha még lejjebb esik az ára, akkor jó vétel lehet.
-
RootRulez
félisten
Köszi a cikket, mindjárt átrágom magam rajta...
Előjáróban: Olyan jó, de olyan nagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA VI
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest