Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    Volt egy okostelefonom.

    R.I.P. Sony Xperia Sola 2013-2015. Élt: 2 évet sem. Már többször találkozott a földdel, eddig nem volt baja tőle, de most végleg meghalt. Éppen Skype-oltam, és amikor tettem volna le a telefont, kiakadt. Tegnap pedig véletlenül mást hívtam fel, és persze, hogy már nem bírtam kinyomni, mert pont akkor kifagyott.

    Mostanában kevesebbet használtam, bár így is idegesített a sok baj vele, de ennek ellenére így is szinte mindent megcsinált, amire kellett. Az akkumulátor egy 2-3 milliméter szélességű (ugyan olyan mélységű) 1 centi hosszú csíkban benyomódott, a kijelzőnek alsó részének csak egy kis része világít. Amit a legjobban sajnálok, az a belső tárhelyen lévő adatok, számomra fontos WhatsApp beszélgetések vesztek el. Mielőtt elmentem megkérdezni, hogy meg tudják-e csinálni, a kis LED még világított, ha töltőre/gépre dugtam, de most már, hogy hazaértem az sem ad jelet (a bicikli kosarában vittem, puha táskába csomagolva, szóval nem tudom, mitől lett baja).

    Mivel drága lenne a javítása, ezért használt telefonban gondolkodok max 25 ezerért. A lényeg, hogy legyen benne 2 magos processzor, legalább 768MB RAM (a Sola-ból okulva), és 8 GB-os tárhely. Szerintetek mit lenne érdemes venni? Előre is köszi a válaszokat.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák